http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
U mnie w klasie zawsze uciekają dziewczyny, no oprócz paru, które dobrze się uczą, a na chłopkaów to nie ma co liczyć no chyba, że na 3, a reszta to oni tak boją się naszej Dodzi(wycha):D, że nawet teraz kiedy kończymy już szkołe to by się bali, ale mi to lata. A jeśli chodzi o Dzień dziecka to nie musze uciekać, zawsze w okresie 27 maj- 3 czerwca są Dni Zambrowa(czyli mojego miasta) i zawsze jest faza, na ale musze się pochawalić u nas taka wiocha, że aż cud, że do nas zespół "Wilki" przyjeżdża:P:D Hehehe Nie jest to jakiś super zespół, ale nie jest źle:P:D
A i mówie Wam u mnie w szkole jest jedna klasa co cała się zerwała 3c, jedyni normalni, chociaz później mieli odjęte 15 punktów, ale zbytnio się tym nie przejeli hehe:P:D
My też mamy taka hetere nauczycielke ale nie boimy jej sie xD lubimy jak wkurzać :D ale dzisiaj wkurzyla mnie kolesina od angola ;/ kurcze ang. lubie ale ta nauczycielka ;/ nic nie robie a ona sie czepia ;| i naskakuje na mnie, ale wisi mi ona =] wchodze na forum i good xD U nas byla G.Andrzejewicz i Sz. Wydra xD bo nie pamietam kto jeszcze taki :]
ale sie rozpisaliście:D Wy wymieniacie paru nauczycieli a u mnie to wszyscy są porąbani :/ nawet nie ma co wymieniac, każdy ma jakąś wade, jeden pluje, drugi mówi tak szybko jakby go ktoś nakręcił, trzecie zaś mówi jeden krótki wyraz chyba z 5 minut itd.itp.
hmm. ja zdaje wszystko, bo głównie to lece na 4 i jednej 3 ( z fizy) i 5 z ang :Dwięc jeszcze nie jest tak źle,a co do wagar to pamiętam , że w gimnazjum to jak u Was nie każdy chciał iśc ( kujony zostawały ) a teraz w LO to raz ucekliśmy całą klasą, mieliśmy pare kłopotów ale opłacało się:P
Moja wycha to jedno zdanie dyktuje z 20 minut bo jeszcze musi je z 5 razy poprawić, a to zawieche złapie. My to po prostu jej na głowe wchodzimy, ale chłopaki i tak boją się uciekać. Ale i tak najlepsza jest od biologi na poczatku lekcji sie wydziera, a za 10 minut z nami żartuje i opowiada jakie to choroby ma jej rodzina, tak jakby to kogoś obchodziło no i na końcu się dziwi, że notatki nieskończyła, ona jest po prostu super. Ale i tak najfajniejsza jest matematyczka i geografka, da się z nimi pożartować, ale i umieją nas do porządku doprowadzić:P:D
Hi He Ha ja po egzaminach gimnazjalnych zawiesiłam swoją działalnośc w szkole :P U nas to głownie chłopaki zwiewają choc my ( dziewczyny) ich nie zostawiamy, biedaki by sie jeszcze pogubili :D
Ja w szkole mam odjechanych nauczycieli, nasza facetk od niemca to normalnie z nami na "ty" jest zamiast prowadzic lekcje to gada z nami ale i tak zawsze lekcje dokonczy... Facetka od chemi natomias potrafi tak po tobie pojechac ze nawet sie nie obejrzysza a smiejesz sie sam z tego.. Kolo od plastyki u nas on to potrafi zawiesic, tak zamula ze szok...... ale i tak ogolnie nauczyciele sa cool......
Oooo przypomniałeś mi moją wychowawczynie z 1 klasy, niesetety zmieniła się nam, ponieważ zaszła w ciaże, a później dyro już nam jej nie oddał. Ona była właśnie taka do moich kumpli jak zwiali z jakiejś lekcji: "Ty debilu, idioto po co uciekasz z pierwszym półroczu, jak możesz to zrobic w drugim jak juz dzienników nie będzie, a teraz jest zimno, to gdzie ty uciekasz" Jakis taki był jej teskt, oni sami z siebie się śmiali. Kiedyś nam nawet powiedziała, że możemy co tydzień chodzic do kina tylko, żeby były jakies nowe seanse. Ale niesetety już później nie poszlismy bo zaraz odeszła z powodu ciąży, a gdy się dowiedziałam, że nie będzie nas juz uczyć to sie załamałam. Z Dodą to my na żadne wycieczki nie jeździmy bo idiotka chce nas do teatru zabrać, bo powiedziała tak: "A was do teatru wezme. Wam by troche kultury by sie przydało" jak by bysmy ten teatr roznieśli z nudów. Pamiętam jak w kinie było po naszym wyjściu to dopiero był syf hehe:P:D
No u mnie niektórzy nauczyciele też są zdrowo porąbani a już najbardziej babka od chemii która ma kłopoty ze słownictwem i niepotrafi czasem dobrze słowa wymówić np. ostatnio mamy z niej polewy bo ona zamiast powiedzieć czyli mówi "czyly" . Hhahahaha ale się z niej nabijamy a ona na to niereaguje. A już takie najgorsze pod względem ocen i przestrzegania swoich "zasad nauczycielskich" są babki od matmy, fizy i biologii - nienawidze ich normalnie!!!!
U mnie w klasie to z takich tekstów nauczycieli też sobie robimy jaja, ale i tak w 2 klasie było najlepiej jak przyniesli majeranek do szkoły na lekcje z policjantą, a ona to wąchała bo myślała, że to marycha i mielismy przrabane:P:D
Ostatnio to cały czas nabijamy się z tekstu: "Hej kolego(koleżanko)"
Zmieniając temat to wysłałam maila do AXN, jakieś 3 dni temu, żeby póścili od początku Lost bo nie oglądałam, a wszyscy to tak chwalą no i nie mówiąc że lubie takie przygodówki :] Ale jak narazie nie odp. ;/ mogliby nawet póśnić znowu na TvP1 =] no i mam nowa note www.the-oc-4.blog.onet.pl i jest wreszcie 1 odcinek 4 serii ;) zapraszam :]
He He He mery a kolo od gegry cały czas mówi do Iwona !!!!! no normalnue zdechnąc możne, ja mu mówie, że jestem Monika a on i tak cały czas pieprzy do mnie Iwona !!!!!!
Ja to uwielbiam LOST, no poprosty zajebisty serial i nie którzy aktorzy to niezłe ciacha :Paale i fabuła jest super:D
No u mnie na szczęście nie mówią do mnie Milena lub Martyna. Chociaz moja wycha uczyła moją siostre, a poprzednia uczyła drugą:P
A czy do kogoś przyszła odpowiedź od TVN-u?? Do mnie jeszcze nie. Chociaż oni nigdy mi na żadnego meila nie odpisali:/
do mnie też nie przyszła, więc wysłałam drugiego maila i wtedy mi odpisali, ale domyśl się co :)
widze że moja siora zadomowiła się już tu bo używa swojego roztrzepanego języka:D i co ja poradze że nauczyciele mnie wprost kochali;P;), to pewnie jest główny powód że Cie mylą ze mną kochanie :P
Aha:D Nie to może teraz powinniśmy wysyłać meile z prośbą, aby na TVN7 puścili teraz wszytskie 3 serie od nowa, a po zakończeniu pokazali na TVN 4 serie. Chyba tak byłoby dobrze, co?
No widzisz Ivona jak Cię nauczyciele kochają:P:D A mnie nie, ale nawet mi nie zależy ostatnia klasa za pare dni koniec to już tam nie interesuje mnie to. Ja teraz żyje zbliżającami się Dniami Zambrowa, Wakacjami i "Życiem na fali" na TVN7:P:D hehe
A ja żałuje że nie będę mógł oglądać "Życia na fali" na TVN7.. Gdyby od początku puścili 1 serie na TVN to by było spoko a tak to nawet sobie niepooglądam... To mnie najbardziej martwi.......
Nie martw się. A nie możesz iść do jakiś znajomych co też oglądają i z nimi obejrzeć?
Dzięki Mery za pocieszenie, ale u mnie kompletnie nikt nie interesuje sie O.C!!!!!!! Niestety a że TVN7 niemam to już swoją drogą ale mnie to strasznie wkurza wy będziecie oglądali i pewnie tutaj komentowali odcinki a ja???? Jesteśmy razem w grupie od początku i szkoda by było aby coś się teraz rozpadło.......
No co ty Damiano, nic sie nie rozpadnie :) bszoda, zę nie będziesz oglądac, istnieje szansa, zę ja także nie będę bo " życie na fali" pójdzie w godzinach kiedy mój stary ogląda TV i naprawde jest mała sznas, że będę golądac:) nie będziesz sam :)
Damiano odbierz świadectwo i wlatuj do mnie na wakacje :d jakoś cie przechowa ;) przynajmniej nie bede sama i nie bede sie nudzic ;P
szkoda ze nie wszyscy moga ogladac The o.c jakos tak kijowo bo dzieki temu serialowi idzie sie na chwile odbic od szarej rzeczywistosci. Na tym forum tez juz jest coraz mniej tematow fajnie bylo by jak by ludzie wrzucali jakies ciekawe linki z tym zwiazane lub cos innego a jak nie teraz to mam nadzieje ze jak tvn7 wyemituje wszystko odpoczatku to znowu sie tu rozkreci i bedzie ok ! pozdrowionka
Ivona o 19.10 jest premierowy odcinek, ale jak patrzyłam program na 21 czerwca to 16.10 jest powtórka z poprzedniego dnia. A Co do Ciebie Damiano, nie masz żadnej rodzinki, babci albo cioci, żeby się do nich wkręcić i obejrzeć? Nie martwcie się jak coś to będziemy wam streszczać odcinki i już niech nikt inny nie mówi, że nie bedzie oglądał bo mi się przykro robi, że ja będe oglądać, a wy nie. Ale jak nie uda wam się czegoś wykombinować to możecie do mnie przyjechać hehe:P:D
Wkazdym badzrazie ogladalismy wszyscy juz 1,2 i 3 sezon ale weim ze jestemy takimi fanami ze przegapic powtorek tez nie mozemy.... damiano a probowales wciagnac w to swoich znajomych ja jedna kolezanke wciagnalem i wlasnie skonczyla ogladac 4 sezon xD
Ja jeszcze nie oglądałam 4 sezonu będe wytrwale czekać, aż puszczą w tv, albo przez wakacje sobie ściągne:P U mnie to ogląda pare koleżanek, ale żadnej z nich tak nie wciągneło jak mnie. Dwie moje kumpele wolą "Pogode na miłość" mi ten serial jakoś się nie spodobał:D
Powiem szczerze ogladalem to przez jakis czas ale powodem tego byly tylko dwie glowne bohaterki Brooke i Payton... ze wzgledu na rozbierzne charaktery i na piekno xD
hmm. myśle, zę jednak będę oglądac bo poleci w spoko godzinach:) nie martw sie Damiano napewno da sie coś wykombinowac, możesz pojechac do Paulli :P albo wszyscy do mnie, napewni sie pomieścicie bo prowadzomy agroturystyk:P
A co do Pogody Na miłóśc to też troche oglądałam ale ze wzdględu na CHada Murraya:P
Hehe A co do Chada to ja się cieszę, że nie zagrał w "Życiu na fali". Jakoś tak nie moge sobie go wyobrazić w roli Ryana.
Właśnie chciałam zobaczyć Chada w roli Ryan'a ale juz sie przyzwyczailam do Bena i podobała mi sie jego gra =]
Eee Chad na pewno by nie miał takich fajnych spojrzeń jak Ben. Fajnie tak się patrzy, albo jak się walną w głowe bo Marissa do niego powiedziała "Kocham Cię", a on na to "Dziękuje" to było świetne hehe:P:D
Boshe co sie dzieje ty to pamietasz a ja to jak przez mgle.... O.o
Jednakowoz wole Bena bo Chad byl by za wysoki i pozatym palant z niego bo ozenil sie z aktorka grajaca Brooke w Pogodzie na milosc dla jakiejs tam laluni ....... obleeeeeeeeee
Kurde zle .... ozenil sie z aktorka grajaca Brooke w Pogodzie na milosc a potem zucil ja dla jakiejs laluni.... xD
No wiem moja kumpela mi opowiadała i nawet zdjęcia pokazywała. Ta jego nowa żonka czy tam dziewczyna brzydsza od tej pierwszej żonki. A co do Chada to powiem jeszcze, że tak się zastanawiam co w nim widzią niektóre dziewczyny, mi się on nie podoba, ale to moje zdanie, wiece nie wkurzajcie się jak coś, po prostu są gusta i guściki:P:D
Ja to pamiętam, to był jeden z fajniejszych momentów Marissy i Ryana, a pamiętam dlatego, że było bardzo mało u nich takich fajnych, śmiesznych momentów.
Oj to w 4 serii bedzie dzuo takich momentow :D i to z Ryan'em :> najlepiej jak bedzie wyobrazał sobie Taylor w różnych ujeciach ;> :D:D:D
A wlasnie nie chce cie krytykowac ani nic tylko taka mala poprawka.... Bo w tych spiączkach i nnych to chodzi o co takiego jak "alternatywna rzeczywistosc". To stwierdzenie jest czesto spotykane w ameryce i wystepuje w serialach. Chodzi o taka zamiane miejsc, takie stworzenie czegos zupelnie przeciwnego co do tej pory ujrzelismy... bo na swoim blogu mowisz o tym jak o jakis dziwnych snach... i wlasnie chcialem tylko to troche wyjasnic i nie obrażaj sie jak byco ze tak mowie... ;D ;P
Opowiadali mi wlasnie o tym odcinku ale sam do tej pory nie mialem szans go obejrzec ale niedlugo bede mial caly 4 sezon wiec bede siedzial caly dzien przed dvd.... Bardzo podoba mi sie zwrot "alternatywna rzeczywistosc" cos zupelnie nowego ale zarazem nie wchodzacego na stale do serialu, idealnie kontrastujacego z serialowa rzeczywistoscia... ;P
hmm, CHad MUrray nie jest ideałem faceta, ale poprostu coś mnie w nim przyciąga, chyba jego gra, podoba mi sie jak on umie zagrac " chemie" do drugiej osoby :), np. w historii kopciuszka:)
No ten film oglądałam, no aż tak nie patrzyłam na to, ale nie jest złym aktorem, zresztą nie bardzo moge oceniać jego gr, ponieważ oglądałam tylko 2 odcinki "Pogody na miłość" i tylko "Historie Kopciuszka". Mi to bardzo podoba się gra Adama Brodego i Chaninga Tatuma. Chaning bardzo fajnie zagrał w "Step up" i "Ona to on", było po prostu świetny. A Adam jak to Adam zawsze świetnie gra, dla mnie nie ma lepszego aktora. Podoba mi się jego rola w "Mr. and Mrs. Smith". :P:D
Chad może sie gryźć ze nie zagrał w the O.C. miałby taką popularność :] gdyby wiedział xD
No taa nie wiedziałam jak to okresilic ;) jestesmy w Polsce i duzo osob nie wiedziałoby o co chodzi =]
Nom rozumiem... tutaj trzeba po polsku by masa zrozumiala ale na twoj blog O.C. wchodza fani ameryki wiec pewnie by wiedzieli... co do Chada to umie grac ale tylko w Pogodzie Na Milosc tam potrafil grac super milosc z Brooke kiedy w rzeczywistosci byl z nia w separacji i mial rozwod i klocili sie codziennie... a w Kopciuszku to byl slabiak dla mnie...
Dzięki wam wszystkim za pocieszenie i sorki że tak sie długo nieodzywam, ale stary mi ostatnio całymi dniami przy kompie siedzi a potem jak skończy to go jeszcze wrednie wyłącza i każe sie kuć!!! Więc niezawsze na czas moge wam odpisać.. Dzięki ludzie za pocieszenie jeszcze raz bo wiem że moge na was liczyć, jesteście super naprawde!!! Uwielbiam z wami tutaj pisać choć niemam kablówy i nieobejrze 1 sezonu a wy pewnie tak i troche mi smutno jakoś... A u mnie nikt sie O.C nie interesuje i niemam u kogo obejrzeć... Pozdro i jeszcze raz dzięki za pocieszenie
Wiesz nie ma za co. Od tego tez tu jesteśmy, zreszta od wszystkiego, że tak powiem:P Jak coś to będziemy Ci streszczać odcinki i nie martw się jakoś to będzie:D
Taka nasza mala spolecznosc. xD Szczerzepowiedziawszy to moje pierwqsze takie oficjalne forum i az tak sie tu kazdemu spodobalo ze sie zadomowil na dobre i zawsze tu jestesmy.... szczegolnie nasza "fantastyczna czworka" nom ale ona sie powieksza bo duzo osob juz regularnie tu pisuje...
Damiano na nas mozeswz zawsze liczyc wystarczy ze cos powiesz a my sie postaramy to spelnic (nom moze nie doslownie bo zmiana godziny emisji 3 sezonu sie nie udala, ale to co wykonalne to zrobimy)
no nieeeeeee???????????? ;P xD
Noo oczywiście:P Przecież każdy powinien sobie pomagac no nie? A my tak właśnie robimy:P:D
he...fakt, życ nie umierac!!!!!!! Nie martw sie Damiano bo jak chyba pewnie nie będę oglądac życia na fali, okazałó sie żę pojade( tak musze, ja już nie mam prawa głosu:?)w wakacje właśnie 22 czerwca na 2 tygodnie na wieś do kuzynki i tam będę musiała pomagac jej w polu:/ nie jest to praca godna uwagi ale przynajmniej się opale i może coś zarobie od ciotki.......he wracając do tematu, to jka widac ominie mnie dużo odcinków a u kuzynki to raczej oglądac nie będę.....zaraz sie rozpłacze
Paulli to mogłabyś przesłac mi napisy do 1 i2 odcinka 4 serii????
z góry dzięki:)
Eee nie martw się. ja tez miałam podobną sytuacje. Pojechałam z własnej woli do ciotki i przez tydzień nie oglądałam "Życia na fali", bo ciotka nie miała jeszcze wtedy Cyfrowego Polsatu, ale teraz sobie to odbije.
No może niebędzie tak kiepsko i będziecie mi streszcześ te wakacyjne odcinki!! A wiecie że moja determinacja jest tak wielka, że pisze do was teraz z kawiarenki!!!!!!!!! A ojca mam w dupie niech sobie "oblega" kompa, a ja jestem sprytniejszy i tak moge tu odpisać..
okay prześle Ci tylko podaj maila.. a co do strony napisy.org to przykra sprawa ;/