Zasady sa proste - wygrywający zadaje zagadkę dotyczącą 24, a pod swoim postem wkleja aktualny wynik uczestników (który na bieżąco będzie się zmieniać). W przypadku, gdy więcej niż jedna osoba udzieli dobrej odpowiedzi, punkt dostaje osoba, która podała poprawną odpowiedź najwcześniej.
Przykład:
"Devil25:
-Kto po Jacku pojawia się w największej liczbie odcinków?
siwy:
-Tony Almeida
Devil25:
-Trafiłeś. Zadajesz pytanie.
siwy:
-Jak ma na imię bratanek Jacka?
1 - siwy
Lucky:
-Josh
siwy:
-dobra odpowiedź, kolej na Ciebie.
Lucky:
-nazwa wirusa, którego chęć sprzedaży udawał Michael Amador?
1 - siwy, Lucky
siwy:
-Cordilla
Lucky:
-Good answer. Zadajesz pytanie.
siwy:
-imię dziecka Kim Bauer
2 - siwy
1 - Lucky
Butcher:
-Teri
siwy:
-Dobrze. Punkt dla Ciebie
Butcher:
-jak nazywał się główny boss pewnego sezonu, który pojawiał się w danym sezonie przez najwięcej odcinków?
2 - siwy
1 - Lucky
1 - Butcher
(...) "
Wszystko powinno być już chyba jasne :) Zatem zaczynam:
Jak nazywał się człowiek, który zabił Davida Palmera?
ej robert392325923901 dzieki ze odpusciles, ale i tak zalalam sie lzami:((
czy to powiedzial dejwid do preskota jak oni zwolali to zebranie przeciw niemu?
tak poprosze, bo cala sie zasmarkalam.
wiec david powiedzial to do mika novicka, o preskocie.
znaczy david powiedzial ze preskot go unika i chcial z nim pogawedzic o zblizajacej sie wojnie.
<Chusteczka> masz i wytrzyj się :P no ale fajnie tak dostać punkt za w sumie takie same pytanie?
Właśnie tak ;)
25 - HaRdBucK
18,5 - Demolka25
14,25 - VisitorQ
11,25- Polluma, Lubiepiernik
8,75 - Robert831231
8 - Rog1201
dzieki, ale moze lepiej zachowaj sobie ta chusteczke, na chwile az cie zniszcze werbalnie:*
gdzie wybuchla bomba czy cos takiego z ostatnia dawka cordilli ?
W szkole w czymś co mi zawsze przypominało te lodówki z jedzeniem czy napojami co są w sklepach.
no chodzilo mi o ta lodowke wlasnie;p
25 - HuRdBucK
18,5 - Demolka25
15,25 - VisitorQ
8,75 - Robert831231
8 - Rog1201
Proszę wymienić wszystkie postacie które otrzymały ułaskawienie bądź immunitet od prezydentów.
1. Nina Myers
2. Patrick Kelly
3. Tony Almeida (chyba można zaliczyć :)
4. Behrooz Araz
5. Dina Araz
6. Mandy
7. Jacob Rossler
8. Collette Stenger
9. Hamri Al-Assad
10. Chris Whitley
11. Greg Seaton
12. Ryan Burnett (chyba też)
To będzie chyba tyle :/ ??
Osoby, które OTRZYMAŁY immunited (nie wymieniam osób, które zmarły przed jego otrzymaniem czy też odmówiły):
Nina Myers
Tony Almeida
Dina i Behrooz Araz
Mandy
Collette Stenger
Jacob Rossler
Hamri Al-Assad
Greg Seaton
Demolka25: tak jak spodziewałem się, przepisałeś na pałę wszystkie osoby wymieniony w wiki, a nawet nie doczytałeś informacji na ten temat a sam również nie połasiłeś się na pomyślunek.
Patrick Kelly - zniknął ZANIM Sherry mogła cokolwiek mu zagwarantować
Chris Whitley - nie otrzymał immuninetu, a jedynie prosił Rogera o załatwienie tego w razie gdyby doszło do procesu itp.
Ryan Burnett - NIE przyjął immunitetu.
Zatem podałeś błędną odpowiedź. Jestem górą!
O to mi właśnie chodziło.
26 - HuRdBucK
18,5 - Demolka25
15,25 - VisitorQ
8,75 - Robert831231
8 - Rog1201
Pierniczek spokojnie chusteczek mam pełno to Ci mogę jedną oddać. A zniszczenia analnie tfffu werbalnie też się nie boję ;)
Który z bohaterów 24 uczęszczał na spotkania AA?
26 - HuRdBucK
18,5 - Demolka25
15,25 - VisitorQ
11,25- Polluma, Lubiepiernika
8,75 - Robert831231
8 - Rog1201
Robercie gratuluję.
26 - HaRdBucK
18,5 - Demolka25
15,25 - VisitorQ
11,25- Polluma, Lubiepiernika
9,75 - Robert831231
8 - Rog1201
Dzięki dzięki, pytanko będzie w miarę łatwe <chociaż chciałem zapytać o to jaką maszynką golił się Jack w sezonie 2 i 6 Bo tylko takiego nie było jeszcze jeśli chodzi o brodę Jacka>i wiem że nie odpowie na nie lubiepierniczek bo pewnie śpi.
Więc: Jaki aktor z Desperate Housewives wystąpił, w 24 jak nazywała się postać przez niego grana i kim była?
ej robert39529502357932847823749 daj mi spokoj juz bo nie moge spac, miotam sie z kata w kat, po prostu nie moge sie odnalezc, naprawde:((
doug savant gral cragia phillipsa byl szefem ochrony w hotelu gdzie byla cordilla
inaczej tom scavo specjalista od reklamy pozniej wlasciciel pizzeri w ferwju a teraz bezrobotny, za to szczesliwy maz<zona linette> i ojciec 4 dzieci<preston porter parker penny>.
a nieprawda. mogles zapytac jeszcze jakiego koloru byla broda jacka i jak ja pielegnowal. albo czy zapuszczal swiadomie czy po prostuu nie chcialo mu sie golic. jest multum pytan. zadzwon to podam ci wiecej wariantow, wybierzesz jeden i bedziesz mial na nastepne pytania.
o ja niemadra.
jeszcze richard burgi, nasz wspanialy karl myers. gral alana yorka/kevina carrolla. pracowal dla iry geinsa. to chyba tyle
i jeszcze nie pamietam jak on sie nazywal, ale gral tego bogatego co jackudawal jego szofera a on umarl na zawal. w gnw gral eda, szefa linette
No niech Ci będzie bo mi nie uśniesz do rana :) I pisze się DH a nie ten głupi skrót a Panu Scavo zapomniałaś dodać że straszny zazdrośnik z niego.
26 - HaRdBucK
18,5 - Demolka25
15,25 - VisitorQ
12,25- Lubiepiernika
11,25- Polluma,
9,75 - Robert831231
8 - Rog1201
Na bank nie chodziło mi o 5 planową postać która grała 3 ogrodnika w DH :P dajesz pytanko :)
Czasem celowo nie odpowiadam na pytania, żeby przed innymi pojawiła się iluzja możliwości dogonienia mnie. A wtedy powracam, odpowiadam ekspresowo na kilka pytań i jeszcze bardziej odskakuję pozostałym w punktacji. Dlatego nie odpowiedziałem na pytanie VisitorQ na temat wypowiedzi Davida czy też na Twoje ostatnie. :)
wiem ze teskniliscie, ale juz jestem.
robert1655739501525293052 dziekuje za te cieple slowa.
no nie wiem nie mam pomyslu.
to moze poprosze o wymienienie wszystkich par w ctu. znaczy kobiete i mezczyzne ktorzy byli w zwiazku i pracowali w ctu.
hardbureck nie badz taki prozny, bo i tak wiem ze fabule gnw i 24 zasz z opisow w gazecie telewizyjnej;]
1. Nina i Jack
2. Nina i Tony
3. Michelle i Tony
4. Kim i Chase
5. Chloe i Morris
Było jeszcze kilka przypadków ale to chyba były takie jedno dniowe (nocne) romanse ;)
bardzo dobrze, punkt dla ciebie:)
26 - HaRdBucK
18,5 - Demolka25
16,25 - VisitorQ
12,25- Lubiepiernik#1
11,25- Polluma,
9,75 - Robert831231
8 - Rog1201
To teraz proszę podać dwie postacie które wróciły do serialu po największej przerwie i ile sezonów te przerwy wynosiły. Chyba raczej dość proste ;)
1sezon Milo powrócił w 6, 5 sezon Tony powrót w 7, Pierniczek nie ma za co ;)
psiakostka cholera zasrany internet nienawidze go ! to ja powinnam odpowiedziec na to pytanie !
No i jeszcze możesz bo Roberto w połowie dobrze odpowiedział - Milo się zgadza ale Tony nie :p