Uważam że serial miał potencjał ale nie został wykorzystany. Ciekawa fabuła zepsuta zakończeniem.Wprawdzie tajemnica jest rowiązna ale co to za rozwiązanie :))
Kurcze świetny finał. Najpierw myślałam, że to serial na jeden sezon, ale po finale widze historię na drugi sezon :). Szkoda, że nie będzie kontynuacji.
Zakończenie dla ciekawych:
SPOILER!
SPOILER!
SPOILER!
Okazało się, że matka Jane miała romans z Gavinem i Jane jest jego córką. Gavin zabił jej matkę, za to, że go zdradziła. Gavin szukał Jane wiele lat, bo chciał, żeby córka wróciła do Drake'a. Na prawie samym końcu Nate (czyli niby ojciec Jane) celuje z pistoletu do Henry'ego. Oczywiście Gavin panuje nad tym pistoletem swoim umysłem i Nate strzela. Gdy Henry się wykrwawia Gavin wyzanej wszystko Jane i daje jej wybór: może uratować ukochanego, ale oczywiście ma to swoją cenę lub pozwoli mu umrzeć. Jane decyduje się ratowac Henry'ego.
1 rok później - widzimy odmienioną Jane, która wygląda teraz podobnie do Olivii, na bogato xD Henry zostaje radnym. Następnie jest rozmowa Jane z Gavinem. Jane ma lekkie wątpliwości, czy to co robią jest dobre, czyli spełniane ludzkich marzeń. Gavin rozwiewa jej wątpliwości. Mówi jej, że niedługo urodzi syna, który będzie potężny itp. (ogólnie opis jej syna przypominał mi dyktatora). Plotem Jane mówi Henry'emu, że jest w ciąży. Koniec.