WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!
3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER
ZAPRASZAM!!!
Ludzie i po co głosujecie ? Jeżeli naprawdę jesteście fanami Naomi to nie będziecie głosować niech fani Ade cieszą się swoją "wygraną" chociaż i tak wszyscy wiemy kto przegrał w niedzielę.
Moim zdaniem przywrócenie Adrianny było bardzo nieuczciwe bo w tej grze wszystkie postacie które brały w niej udział miały być sobie równe. Autor nie powinien wyróżniać Adrianny. Coś tu jest nie tak.
anula! Daruj sobie, jak głosują to niech głosują a Ty się przymknij i przestań wnerwiać ludzi.
Ade +
Laiam -
Może wywalimy
Ade i Naomi z finału i rozegramy go między Silver i Liamem którzy na pewno powinni znaleźć się w nim.
Boże.. czytam to co wy piszecie i wgl: anula nie wiem co tak przeżywasz?
Igor przywrócił Adrianne i już przestań ględzić tylko głosuj jak tak bardzo lubisz zdzirę naomi to rób wszystko żeby ade przegrała a nie ty gadasz coś tam fani adrianny bd sie kłócić coś tam.. O.o
nawet nie chciało mi sie czytać dalej co ty tam wypisujesz !
denerwują mnie tacy ludzie jak ty!!
Autor tego postu stwierdził że Adrianna powraca i już więc skul dziób io głosuj , bo to ty robisz wszystkie te kłótnie..! ;|
To skoro autor tak zadecydował to niech sobie autor głosuje.
1. Przywrócił Ade nikogo nie zapytał o zdanie.
2. To czy chcemy żeby punkty były z wszystkich tygodni czy nie mieliśmy mieć czas do środy do 22 ale autor sam zadecydował, że nie nawet nie podając przyczyny.
3. Ja nie stwarzam kłótni tylko mówię prawdę. A kłótnia to była jak Ade przegrała a teraz fani jakiegokolwiek bohatera mają prawo czuć się pokrzywdzeni, że Ade została przywrócona. Jakim prawem?
Jest jeszcze jeden powód dla którego Ade nie powinna wrócić jej fani bo niby jakim prawem nazywają oni Naomi zdzirą czy pustą lalą?? Ade nikt nie obraża.
No jest to niesprawiedliwe i napewno te osoby które głosowały od początku też się zgodzą. No ale skoro autor wymyślił grę to powinien trzymać się zasad przegrała to powinna odpaść jak wszyscy.
Naomi +
Ade -
No i co z tego że nazywają ją zdzirą? bo taka jest prawda w tym filmie gra zdzire.
Możecie nazywać adrianne zdzirą mi to nie przeszkadza.
i owszem to ty robisz wszystkie kłótnie bo piszesz "Ludzie i po co głosujecie ? Jeżeli naprawdę jesteście fanami Naomi to nie będziecie głosować niech fani Ade cieszą się swoją "wygraną" chociaż i tak wszyscy wiemy kto przegrał w niedzielę."
No i po co piszesz takie pierdoły ? :/
chcą głosować niech głosują nie wtrącaj sie jak dla ciebie to już nie ma sensu to już nie pisz na tym forum i daj głosować innym co chcą dokończyć tę grę!!!! ;|
Heh, a nie pamiętasz jak było "Adrianna na szczaw" czy coś w tym stylu? I było zawsze że Adrianna nie może się równać z Naomi, że Adrianna nie dostaje Naomi do pięt. Naomi w serialu jest ździrą i nie okłamujmy się, w Plotkarze wygrała Blair <taki odpowiednik Naomi> Ludzie tylko takie lubią.
No i co ? To dlatego Ade ma wrócić ? Autor nie powinien decydować o tym sam. Ja rozumiem że to on założył tą grę, ale skoro chciał żeby inni w niej uczestniczyli to nie powinien przywracać do gry tego kogo mu się podoba.
Weź sie uspokój jak by to Naomi odpadała to sama byś sie cieszyła że została przywrócona, więc skończ.
Sama skończ. Nie bo jestem przekonana, że nikt by się nie kłócił o to, że przegrała. To zawsze jak tylko Ade przegrywała jej fani urządzali awanturę. Jak ostatnimi tygodniami była 1 ani jeden fan Naomi nikogo nie oskarżył o fałszywe konta czy coś w tym stylu.
No dobrze Bo naomi nie odpadła ;|
Jak by odpadła to wy byście sie znów kłócili, tak jest..
Mówie ci jak dla ciebie ta gra już nie ma sensu i nakłaniasz innych żeby nie głosowali to najlepiej przestań tu pisać, a my dokończymy tą grę. ;P
Boże dziewczyno! Czy ja napisałam coś na temat przywrócenia Ade? Napisałam odpowiedź na ta Twoje "Ade nikt nie obraża a Naomi jest nazywana suką". Kilka osób już Ci mówiło żebyś dała sobie spokój, ale nie, najwyraźniej Ci się to podoba.
I ja powiem pierwszy i ostatni raz: Daj sobie już cholera jasna spokój bo tylko ludzi wkurzasz!
Nie wkurzałabym jakby wszystko było sprawiedliwie. Zawsze wszystkie spory były o sprawiedliwą grę. A ja o niczym innym nie mówię tylko o tym żeby było sprawiedliwie więc czemu w grze jest osoba której miało nie być ???
Że co? Nikt nie oskarżył fanów Ade że mają fałszywe konta? To sobie poprzeglądaj pierwszy temat i zobaczysz. Było zawsze że jak któryś z fanów Ade napisał że ten i ten to jedna osoba to zaraz fani Naomi robili to samo.
No dokańczajcie sobie gre bo zastali tylko fani Ade. Widać, że innym też się nie podoba to że niektórzy wrócili do gry.
Bo tak zdecydowano.
I miało to pozbyć sie kłótni.
Ale ty dalej sie awanturujesz :/
dziwne bo ty najwięcej sie sprzeciwisz na ten temat...
Inni już to przyjeli i chcą głosować i w końcu wybrać najlepszą postać i zakończyć to, ale ty musisz sie kłócić jak jakaś nienormalna ! ;|
Nie zostali sami fani Ade bo widze też + dla naomi i minusy dla Ade..
Więc nie wiem co ty wypisujesz dziecko.
No sorry ale mnie to nie boli ;P
Bo to tylko gra..
Każdy ci pisze żebyś skończyła ale ty dalej wkurzasz.
widze że jesteś jakaś nie wyżyta, może nie lubiana w szkole albo co? i wyżywasz sie tu ;P
bardzo prosze.
Ale nie nakłaniaj innych żeby nie głosowali ! ;|
Trudno.
No to jak mówię przestań głosować i po sprawie.
Jednej głosującej w tą czy we wtą nie zrobi różnicy ;P
Dobra, to ja zagłosuję.
Ade +
Naomi -
Pozdrawiam.
P.S. Według mnie to co ostatnio robiliśmy powinna być dobrywką walki Naomi-Adrianna. Głosy na Silver i Liama można im dodać np. na ich kożyść. Minęłyby może wtedy te "niesprawiedliwe działania" i zaczął się prawdziwy finał z 3 osób.
A może zróbmy tak : Ade i Naomi są zdyskwalifikowane a do finału przechodzą Silver Liam i Teddy (bo to on odpadł przed Ade)
Naomi +
Ade -