>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
3 pkt - Navid bo on to totalne przeciwieństwo Naomi
2 pkt - Teddy potrafi pokazać pazurki
1 pkt - Silver idealna para do Teddiego
A ja dzisiaj zagłosuję na panów bo nie chcę żeby byli zagrożeni
3 pkt - Navid
2 pkt - Teddy
1 pkt - Liam
Navid nigdy ich nie pokona przecież
3 pkt - Teddy
2 pkt - Silver
1 pkt - Naomi
A dzisiaj troszkę inaczej...
Troszkę inaczej to baaaaaaaaaaaardzo łagodnie powiedziane! Ja osobiście nazwałbym to jednodniową rewolucją!
No bo jak inaczej określić Teddiego na pierwszym miejscu z blisko 50 pkt?!
Martwi mnie to wasze jednoczenie sie =) Udowadniacie poraz kolejny, że tym sposobem możecie rzeczywiście wiele zdziałać! No bo żeby Naomi na 6...
Mimo wszystko, ten dzisiejszy wybryk, ani troche nie zaszkodził jej pozycji liderki w tym tygdodniu. Apropos N, o mały włos w poniedziałek nie pobiła rekordu Silver! Zabrakło 1 punktu! Cóż, myslałem, że to potrwa troche dłużej...
Wyglada na to, że w piatek wraz z Harrym bedzie zagrozony Navid! Rewelacyjna postawa T. dziś tylko to potwierdziła!
Nie wszystko jeszcze stracone!!!
DO PIATKU!
A dzisiaj troszkę inaczej...
Troszkę inaczej to baaaaaaaaaaaardzo łagodnie powiedziane! Ja osobiście nazwałbym to jednodniową rewolucją!
No bo jak inaczej określić Teddiego na pierwszym miejscu z blisko 50 pkt?!
Martwi mnie to wasze jednoczenie sie =) Udowadniacie poraz kolejny, że tym sposobem możecie rzeczywiście wiele zdziałać! No bo żeby Naomi na 6...
Mimo wszystko, ten dzisiejszy wybryk, ani troche nie zaszkodził jej pozycji liderki w tym tygdodniu. Apropos N, o mały włos w poniedziałek nie pobiła rekordu Silver! Zabrakło 1 punktu! Cóż, myslałem, że to potrwa troche dłużej...
Wyglada na to, że w piatek wraz z Harrym bedzie zagrozony Navid! Rewelacyjna postawa T. dziś tylko to potwierdziła!
Nie wszystko jeszcze stracone!!!
DO PIATKU!
3pkt- Adrianna (trzeba się sprężyć, bo będzie zagrożona)
2pkt- Navid (on nie może być zagrożony)
1pkt- Harry (nie wiem już na kogo głosować)
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Teddy
A swoją drogą to Naomi chyba jednak pobiła rekord Silver bo zdobyła przecież 65 pkt
3 pkt - Liam -> musi być w finale :D
2 pkt - Navid -> trzeba mu pomóc
1 pkt - Harry