>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
Co za rywalizacja...
Drodzy moi, piatek to ostatnio dzień oznaczający najwyższa frekwencje! I dziś nie zawiedliście! Ponad 50 głosów!!!!!!! BRAWA!!!
Wasza frekwencja jest jednak niczym, przy rywalizacji, jaka sie dziś rozegrała miedzy naszymi uczestnikami! Iskry było widac w samej Californii!!!
1. Naomi - 199p.
2. Silver - 195p.
2. Liam - 195p.
4. Teddy - 192p.
Oto prawdziwi bohaterowie!!! Widzicie chyba jak mała róznica punktowa jest miedzy 1 a 4 miejscem! zalediwe 7pkt!!! Bravo T. i bravo S.!!! Wasza walka z wiatrakiami w końcu przynosi rezultaty!!!
Ostatnim niezagrozonym w tym tygodniu jest Navid! Kto by popmyslał, że to Adrianna wyeliminuje z gry Harry-ego! Tzn chyba wyeliminuje...
5. Navid - 182p.
Przynajmniej bedzie walczyć! Ja osobiście obstawiałem, że zagrozony będzie Navid! Cóż, jak zwykle mnie... Sami wiecie co!
6. Adrianna - 175p.
7. Harry - 23p.
Genialny tydzień, na prawde!!!
GRA ROBI SIE CORAZ CIEKAWSZA - Dzieki Wam!!!
GŁOSUJCIE!!!
Do niedzieli!
Z ciekawości aż policzyłam wyniki bo ta różnica jest bardzo niewielka i wyszły mi trochę inne niż Tobie
Adrianna!!!
Jestem przekonana że fani Ade zrobiliby to samo gdyby na miejscu Ade była Naomi nie pozostawili by jej cienia szansy na zwycięstwo
Oczywiście że Adrianna ja niestety na razie tylko pierwszą serię widziałam i ona jest okropna więc Adrianna
fani Naomi szykują wojnę i chcą jej przeciwniczkę wywalić ;) nie uda wam się...
Harry....
Hehe jaką wojnę? Pewnie fani Ade szykują na Naomi wojnę skoro twierdzą że inni na nią szykują
adrianna
Zgadzam się z tą wojną. Ogólnie zaczyna mnie irytować to, że założyciel jest stronniczy i faworyzuje Silver i Teddy'ego oraz odnoszę wrażenie, że niektórzy mają kilka kont i głosują na Naomi.
Harry oczywiście
eh nieżle, zbiegiem okoliczności każdy pochodzi z (Goleszów, Bielsko, Polska) głosują prawie w tym samym czasie i wszyscy głosują by odpadła Ade... myślę że Ci wszyscy bez avatarów i oczywiście Ci co mieszkają w (Goleszów, Bielsko, Polska) to jedna osoba. Ludzie są dziwni, naprawdę.
głosuję na Harrego
Też zauważyłam, że głosy zaraz po sobie (zwłaszcza na Naomi i Teddy'ego) się powtarzają. Trudno. Jeśli to prawda, to oznaczałoby to, że Ade tak naprawdę ma więcej fanów. Teraz pewnie wystąpi bulwers ze strony fanów (fana) Naomi, ale mnie to nie rusza.
Harry, czas na Ciebie.
Ta gra chyba straciła już sens i całą zabawę jaką dawała odradzam jakiekolwiek głosowania niepotrzebne nerwy