Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Arrowholikami/Olicityholikami/Amelloholikami ( tylko niektórzy :P)/Antyfanami Laurel Lance. Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Kawusiu, twoje komentarze są mile widziane:D Przypominam, że to nie ja zaczełam dyskusję, ze felka poleci do Palmera:D:D
chociaż ty kawusi myślisz tak jak ja :-) a nawet jesli Felka poleci do Palmera to czy to jest powód żeby ja skreślać? Nie...
Nie skreślam Felki, co prawda w tym sezonie zachowuje się jak nie ona, ale odcinki są pisane przez różnych ludzi i nie każdy wie co drugiemu siedzi w głowie. Najlepiej skupiać się na odcinkach napisanych przez Kreisberga, Berlantiego i Guggenheima. Także ja zostaję przy swoim długim wywodzie na jej temat, który już gdzieś tam był ( w razie czego to go tu wkleje :P). Trochę nie rozumiem jej celu w tym sezonie, myślę że poszli w złym kierunku, ale nie ważne :P #switzerFelicity
Felicity always and forever;p czy z Palmerem czy z Oliverem i tak będzie moja ulubiona postacią;p
Poszli bardzo w złym kierunku Kawusiu, tym sezonem skreślili wszystko co Felka dokonała w poprzednich dwóch, to ona była jedyną osobą, która widziała Olivera jako wartościowego bohatera zdolnego do wielkich poświęceń, z niezachwianą wiarą w niego. A teraz co ? Odpuszcza go sobie i lekceważy go dla jakiegoś faceta, którego zna zaledwie 4 miesiące? Nagle kiecki i inne drobiazgi stają się ważniejsze? Nagle jej ego się powiekszyło? W tym sezonie sprowadzili ją do roli love interest bohaterów, i zamiast rozbudować jej watek to rozbudowali jej garderobę.
może mieć... ale ja czytam inne fora amerykańskie i na razie nikt nie ma jej dość;p a Fani lauliver biadolą nad Palmerem ... że im Go szkoda bo wiadomo że Felka prędzej czy póżniej Go zostawi i poleci do Olivera a palmer będzie ciarpiał ;p
Będzie dobrze kochana mówię Ci;p a nawet jesli felka będzie irytować przez kilka odcinków to w chwili gdy zejdzie się z Oliverem- przestanie :-)
Agatko spokojnie... Uspokój się, wiemy przecież co nastapi. Felicity da kosza Oliverowi, ale nie poleci do Palmera. Nie bój się.
I dobrze, niech palmer sobie pocierpi. Poczekajmy naprawdę na rozwój sytuacji, bo może sie okazać ze wszystko to co piszemy teraz nie ma sensu. Po co zaczynałas z tym Kenem grr:P:D
Heh, jesteś taką optymistką skarbie a gadasz o ich seksie:D:D Naprawdę poczekajmy, bo może ja bede bić się w piers i zalowac tych słow...
No ja myślę:D A wiesz ja mysle ze Guggenheim sklamał o tych odcinkach Routha, on może bedzie miec jakieś odcinki we Flashu Oni podpisali kontrakt wczesniej, a Routh jasno mowil o 16.
weź tez pod uwagę że wystep Routha we Flasu jest zaliczony do odcinków Arrow wiec już jeden odpada.
czyli jeszcze w min dwoch go na pewno nie bedzie, bo jak narazie odpuscił 4 odcinki w Arrow wiec został mu jeden zeby miał w pelni 18.
czyli wnioskuje ze nie dadzą rady jej uratować... Wtedy czy bedą słodkie scenki szpitalne Raya/ mamy Smoak/Felicity w 18 odcinku?
i chyba jednak felka zostanie ranna... i to daje nam scenę jej i Donny w szpitalu
Ten to pewnie będzie kipiał ze złości;p w wtedy będzie konfrontacja Oliver/Palmer ;p
...i moje ciśnienie ...padnie;D haha..czekam na ich wspólne sceny ;pp..to będzie istna rozkosz;D
Tez czekam na ich sceny;p :-) mam nadzieje ze Oliver pokaże charakter i wygarnie Palmerowi;p
Wierzysz w to, że nam dadza taka scene? Ja jestem pewna ze dadza nam scena jak laurel pociesza Olivera:D
nie... to już będzie blisko Finału wiec wierze;p Troll powiedział że będzie dużo scen Oliver/ Palmer wiec wierze;p
Nie jesteście wspaniałe;D tylko ..ja juz sama nie wiem czy Wy chcecie oglądać ten trzeci sezon czy nie hihi;pp
o to jest pytanie:D Byłam taka optymistycznie nastawiona, gdy znowu Madzia nie zaczeła tym seksem mi machac przed oczami:D:D
Czasem trójkt nie jest taki zly;D...ale tak widzę jak działa na Ciebie ten Ray;D