Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Arrowholikami/Olicityholikami/Amelloholikami ( tylko niektórzy :P)/Antyfanami Laurel Lance. Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Dzisiaj akurat widziałam w TV kawałek scenki z 1x22..Jak Oliver przychodzi do Laurel(mega szcztucznie to wyglądało) i Tommy ich widzi..ta jego mina;( biedaczek..
Oo tak. Dla mnie najlepsza scena miedzy nimi to jak chyba w odc 2x03 Laurel chciala Olivera pocalowac a ten ....eeee STOP ;D albo jak sie na nia wydarl w 2x14 ;p
Już ta piosenka zwiastowała ich koniec i pokazywała ich toksyczność dla siebie nawzajem :P
witam wszystkich :-) ale się wczoraj rozpisałyście. Co do tego ze Felicity podobają się Barry i Palmer. To jest tak jak w życiu. Oni się jej podobają ale kocha tylko Olivera. a że nie może go mieć to wieksza uwagę zwraca na Raya.
I ja osobiście ciesze się że od razu nie rzuci się w ramiona Olivera bo wyszła by wtedy na słaba i tylko czekającą na to Kobieta :-) Co do Barrego i tego że pojachała di niego do S.C gdy ten był w śpiączce to ludzie ona wtedy była zauroczona nim... oni są so sibie bardzo podobni a jej relacji z Oliverem była wtedy czystko przyjacielska wiec nie dziwie się że chciała ona mieć kogoś kogo może kochac :-)
nie chcemy zmieniac forum;p Tylko chcemy mieć zapasowe w razie gdyby filmweb się psuł ;-)
myśleliśmy o Fejsie ale nie wszystkim pasuje i jeszcze dwie inne stronki ale nie pamiętam nazwy;p
Hejka;)) a ja dzsiiaj z przyjaciolka mam seans Szkoły Uczuć :p ponowny, poniedzialkowy wieczor romansidelek ;p
Hehe no my tak samo. Dlatwgo właśnie po raz kolejny chcemy obejrzeć i się trochę romantycznie podolowac ;p :D
to polecam jeszcze film Miejsce na ziemi:-) Podobny do szkoły uczuc :-) wyciskacz łez :-)
Tak:-) ..zawsze pojawiają się łzy na Szkole Uczuć..ogladalam to chyba ze 100 razy i ...za każdym razem płacz;D...ten film ma chyba najpiękniejsze słowne zakończenie w historii kina;pp
I piosenki tez super. Ta scena co jest w dwoch miejscach na raz. Zakonczenie... magia ;)))
Ja dopiero wieczorkiem mam seans. Pizza,popcorn i bro ;)) idealny początek tygodnia... ;)
Domyslam się ze wieczorem;D oj idealny...ja jestem w pracy i znów się rozleniwiłam na calego;D