Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
"Dobrze zrobiłes ;p po cio tracić czas na cały odcinek;D"
No oczywiście, szkoda czasu. Arrow to taśiemiec, ale śmierć czarnego kurczaczka? Nie mogłem sobie odpuścić:P
Najlepsza scena to jak Felicity sie rozstaje z Oliverem nagle moze wstac po wszczepieniu jakiego implanta i sobie wychodzi.
No wiesz dzięki rozstaniu ten implant nagle zaczął działać i mogła sobie wyjść przecież to jest śmiesznie ;)
jakby niedźwiedź po obudzeniu obejrzał ostatni odcinek arrow to by ponownie zasnął i wcale bym się nie dziwił :)
Ostatni odcinek Arrow jaki widziałem, to jak Felicity miała ten wypadek, nudne to już jest.
ja sie tym az tak nie przejmuje bo nie widze w tym sensu ☺ sa inne seriale lepsze. A jak odliczanie do GoT? ☺
Obecnie oglądam http://www.filmweb.pl/serial/Damien-2016-734179. A do GoT pozostało 17 dni 12 godzin i 31 min;p
Myślę że już w tym sezonie ożyje .W końcu zrobiono mu zdjęcie z planu jak jest w zbroi Starków;) Na trailerze jest scena z Melisandre jak znowu się rozbiera, pewnie potrzeba jej nagiego ciałka do jego zmartwywstania.;p
No ja jakos specjalnie z newsami nie jestem na bieźąco, ale nie jestem prxrkonana czy Snow od razu ozyje. Ale fajnie, ze Brana pokazą ☺
Od razu pewnie nie. Bran nareszcie powraca, ciekawe czy cały sezon będzie siedział w jaskini czy gdzie pójdzie:P
No ja widzialam w zwiastunue chyba jak spotkal tego lodowego no wiesx o kogo mi chodzi, zapomnialam jak sie naxywaja ☺