Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Kiedyś poszedłem do fryzjera, uczennica mnie obsługiwała, wszystko ok ale zapytała się czy wymodelować, przez parę dni żałowałem:P Mam proste włosy, jak mnie wymodelowała to przez parę dni miałem bardzo bardzo kręcone włosy:P
dobrze jest masz kogos takiego;) ja mialam fryzjera ale poszedl na dluzszy urlop i musze szukac nowego zakladu;)
ja zapraszam ☺ zazwyczaj cwiczylam na mojej corce ale odkad ciachnela sobie kitka musialam jej wyrownac ☺
tak, pracuje caly czas ☺ szukam jeszcze cos dodatkowego ale szalu nie ma. Mam nadzieje, ze jak Ala pojdzie do szkoly znajde cos lepszego
to dobrze;) na znalezienie czegos nowego zawsze jest czas;P
...ale Ala jeszcze ma troche czasu na szkołe?
od wrzesnia idzie do zerowki. No i w nastepny puatek sie dowiem do ktorej szkoly pojdzie z tych do ktorych skladalam aplikacje. Troche sie stresuje bo w zeszlym roku jednej polce co mieszka niedaleko mnie do zadnej szkoly jej dziecka nie przyjeli bo miejsc nie bylo i gdzies na wioske do szkoly syna wozi
myslałam ze takie rzeczy to tylko w Polsce:D ale widac wszedzie maja problem z przedszkolami
Teraz chodzi do przedszkola. ☺ zerowka to juz jak do szkoly, ale wiesz bardziej ucza sie przez zabawe. Mi jakos szczegolnie nie przeszkadza, ze juz jako 4latki do szkoly ida a w Polsce oburzenie, ze 6latek ma isc do pierwszej klasy.
6 lat to jest wiek w sam raz do szkoly...w tych pierwszych klasach i tak nic nie robią;P
Wiesz co...chyba jednak jestem przeciwna. W życiu zdarzają sie rózne sytuacje.
hej kochana. masz prawo do swojego zdania kochana, serial nie jest idealny i ostatnio tez mnie meczyly pewne dramy ale po wczorajszym odc odzylam na nowo :D
ciekawi mnie najbardziej dynamika postaci, co sie stanie z Diggle itd, jak oliver sie pozbiera, strony sie odwroca i to on bedzie ostoja dla reszty :p
ja tutaj sie rzadko teraz pojawiam brak czasu, wiecej rozmawiam z Madzia na priv i twitterze
buziaczki
hejka Chris, wieki minely...ja tu i tak tylko na chwilke pewnie. jak tam czas leci??
hahaha kobitki górą :D nom brakuje mi tych naszych szalonych rozmów, ale nie ogarnę z czasem. dwie prace. teraz wolne bo chora jestem to akurat korzystam...
hej;) no tak myślałam;)
Laurel out wiec nastał wielki dzien:D kazdy sie cieszy;)
Mam nadzieje, że dostaniemy jeszcze dobre odcinki Arrow.
no nie kazdy bo hejterzy maja teraz uzywke....wrocmy do poczatkow, bo naprawde bylo zbyt tloczno ostatnio i dramy niepotrzebne
Ee tam hejterzy:)
oj tak...kto by nie chciał starych dobrych odcinków! To jest serial, który głównie powinien opierać się na akcji, romanse itd w śladowych ilościach. Dopiero po trzecim sezonie zaczełam to dostrzegać.
Jest mało prawdopodobne że "stare dobre odcinki" wrócą , a tak poza tym serial powoli zbliża się do końca, 5 sezon ma być ostatnim, więc jeśli ma się coś ruszyć to ostatni gwizdek:P
marzyć wolno:-P
ostatnio prawie wszystko kręci się wokół Felki. Mam już tego dość. Laurel w ostatnich chwilach zamiast prosić o rozmowe z Lancem to mówi Oliverowi, że ma nadzieje iż ten odzyska Felicity. Wtf!?
Niech to już kończą bo coraz żałośniej się to ogląda.
Tak tak:-P to co myślisz;-)
Mam, bo odnosi się wrażenie że stała się najważniejsza postacią:p a to chyba nie oto chodzi.
Hejo ;) Wspaniały avek droga Agatko ;) Zgadzam się z Tobą co do Felki coraz mniej ją już lubię w tym serialu :( Jakby to ją uśmiercili to nawet bym się nie przejął :)
Wiem;p mistrz bez mistrzostwa;pp :-)
Ja może nie aż tak ale zaczęła mnie męczyć.
Hej Michałku:-)
Ostatnio Laurel była znośna to prawda ale mi jej brakować nie będzie;pp
Z Felicity to jest tak (w moim odczuciu) że jest jej za dużo! Stała się najważniejsza. Jeszcze chwila a wcisną ja w kostium GA.
Hej :)..Fajny Avek :)
Obilo mi sie o uszy, ze jest mozliwosc przywrocenia Laurel.. ze jej smierc zostala sfingowana...masz moze jakies wiarygodne info ze to nie prawda ?:P
Co do Felki to fakt.. za duzo jej przez co czesciej zauwazam jej sztucznosc w niektorych scenach..Ale mam nadzieje ze Olicity sie skonczylo .. i nie wroci...
a dzięki:-)
...no ja o tym nie slyszalam, ale spodziewalam się takich rewelacji. Jeśli będzie jakiś sposób na jej ożywienie to znów będziemy mieli żenadę w serialu.
Tez mam juz przesyt Olicity, co kiedyś było nie do pomyślenia :-)
Hejo;) Uczcijmy minutą ciszy Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance;p