Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Justin T się nawet pojawił:-D gwiazda:-D
Wiesz tak średnio:-) pogoda cały czas oscylowała w granicy 25kresek więc można było złapać rumieńca:-)
No ja myslalam zeby w tym roku sie do Wloch wybrac, zawsze chcialam zwiedzic, ale nie da rady niestety. Tylko na tydzien do Polski jedziemy bo moj musi dowod odebrac.
Jak tylko bedziesz miala okazje to jedzcie:-) naprawde jest pięknie:-) osobiście polecam Toskanie i Lucce:-) bajka
W Polsce też ładnie:-D
Teraz to chyba wszystko jest modne:-D ja osobiście ścinam wlosy do ramion i farbowałam na sun kiss czyli takie jasne refleksy:-)
Z tego co sie dowiedzialam to pasemka i balejaz to wiocha :) no ja mam cale farbniete na jasno i nie wiem co wymyslec za fryzure teraz
Moje refleksy to nie balejaż ani pasemka więc nie wiocha:-D haha
Może zdecyduj się na inny ciemniejszy kolor?:-)
ja nie powiedzialam, ze Twoja fryzura to wiocha :) no wlasnie nie wiem czy sie na ciemniejszy farbnac kiedys mialam to troche mnie postarzalo. :) ja to mam zawsze problem z fryzura. A chcialam fioletowe pasemka walnac :D
Która kobieta nie ma:-)? Wiesz że ja widziałam ostatnio w salonie taki kolor:-D akurat nie pasemka a całe włosy. Wyszedł taki nawet ładny chłodny odcień:-)
No tylko moj mowil, ze jak co to wtedy bede musiala isc w miescie 10m przed nim hahaha :) ale juz tam patrze w necie chyba sie na sombre zdecyduje
A ombre to wyglada jakby sie odrostów nie farbowalo haha :) no ja tam sie naprawde niezbyt znam na fryzurach. A w sobote na urodziny ide probowalam fryzurke zrobic, ktora w necie widzialam i jednak jeszcze mam na to wlosy za krotkie
Ja też nie mało znam dlatego ciągle korzystam z usług niby:-P profesjonalistów:-)
do robienia fryzur to akurat ja mam dwie lewe ręce:-D
ja fryzure komus moge zrobic :) a najlepiej mi kombinacje warkoczow wychodza, dobierane, bokiem :) lubie sie bawic wlosami :)
Henry miał potencjał. Mogli jednak ubić Iris, zaskoczenie byłoby większe:-D a tak czeka nas love story. Barry to też się nie popisał, jego postać ostatnio jest dziwna:-P o Wallym to już nie wspominam bo On mnie drażni:-D
Witam wszystkich :) Też miałem okazję oglądać Eurowizję i sądzę pewnie jak wiele osób że wyniki jury były ustawione i w tym roku było to widać kompletnie :( Dobrze jednak że widzowie się znają i docenili naszego reprezentanta ogólnie za Szpakiem nie przepadałem ale dzięki Eurowizji i tej piosence nawet go polubiłem ;) Jeśli chodzi ogólnie o 8 miejsce to myślę że to jest dobry wynik ;)
No i szkoda właśnie że tak jest to psuje całą rywalizacje :( No czyli widać że ty też miałaś udział w tak dobrym wyniku ;)
No na Cleo to i ja głosowałem :) A spoko powoli leci do przodu ;) Jutro mi się szykuje imprezka firmowa ale nie mogę dużo zaszaleć bo mam szkołę w sobotę i trochę słabo że tak wypadło :( A u Ciebie ?
A leci pomalu, ja ide do siostry na urodziny w sobote :) ale w niedziele do pracy wiec za dlugo nie posiedze
No ja dzisiaj imprezka :) Jutro szkoła a w niedzielę też idę do pracy ale na nockę ;)
Aha, rozumiem, potrzeba trochę humoru i rozluźnienia :D
Powiem ci bez szaleństw, rozmyślam przyszłość a tam? :D