Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Oświadczyny tak;D dobrze to wyszło...choć zaraz pobiegli do tej limuzyny i to było takie ,,wychodzimy z kosciola i pedzimy na podroż poślubna'';p
Powiedzmy;D
..ciekawe czy córka i zona Darhka pojawiły się od tak czy jest związany z nimi jakis plan:-)
jak ma wybierac oracle lub martwato niech już zostanie ta oracle na wieki wieków amen ;-p Sory ale dla mnie bez felki nie ma Arrow
Wiem co czujesz ale na pewno będzie dobrze:-)
Mamy więcej niż miesiąc na przewidzenie ,,co dalej'';)
Uciekam...dzięki za wspólny seans i dobranoc;**
A ja mam podejrzenie, że nikt nie zginął. Darkh nie wie, że Oliver to GA, ale mocno przeszkadza mu Felka. Czemu, więc nie ukryć Felki i nie zrobić sztucznego pogrzebu?
To byłoby dość oklepane...;p
Pojawia się Barry, Oliver płacze... No chyba ze Darhk ich obserwuje.
Darkh widzi duuuuużo, a za bardzo próbuje ją zabić. GA będzie wolał ją schować, niż skazać na śmierć... A jak najlepiej kogoś schować? uśmiercając go :D
nie wyobrażam sobie tego wiec mam jeszcze mała nadzijee ze to nie prawda... ale ten wózek z planu w mieszkaniu Olicity chyba daje jasno do zrozumienia ze będzie na wózku
watpie... to będzie na koniec zaraz po oświadczynach oni będą jechać limo i będzie wypadek i ona chyba spadnie do wody no i felka "utonie",,,, wszystko na to wskazuje chyba ze nas czyms zaskoczą ;p
Obserwujesz twitter wiec powiedz co tam ludzie spekulują w związku z potencjalna śmiercią Felki?;p
Ja tylko przewiduje przyszłość, koniec z olicity, buzi buzi, bara bara itp...;p
Po pierwsze proszę Pana jest zpan okrutny;D
Po drugie to ja jestem wyrocznią ;p..nie odbieraj mi pracy haha
..a tak poważnie to dalej będzie tak jak jest:-)