Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
TWE drugie imię brzmi inaczej...patrz przypis na gorze...hahaha
..co jest w kwietniu? Pochwal się;p
Módl się o łaskę do boga, ehh to forum jest tak zepsute rozpustą i grzechem seksualnym:P
O pierdołach, jak już mówiłem odbija mi. Pewnie w kwietniu wszystko wróci do normy:P
Ahh chciałem coś co może pogorszyć mój stan, ale nie będę Ci spoilerował GoT
Co do Arrow mam parę odcinków do obejrzenia;)
Spoileruj;D jakby to powiedział Janek ,,domagam się spoilera'';D
...i kto tu jest grzesznicĄ co?;D
Jon Snow is dead
"...i kto tu jest grzesznicĄ co?;D" No Ty, ja tylko stwierdziłem że na forum jest grzech seksualny i rozpusta:P
Kochany to nie spoiler...mimo ze nie ogldalam poprzedniego sezonu to wiem, poniewaz cały internet zalewał się łzami;p
..ale podobno ma jednak ożyć;D
No fakt;p
Cóż stwierdziłem że możesz nie wiedzieć skora masz zaległości, ale no faktycznie wielce prawdopodobne że wszyscy wiedzą już:P "poniewaz cały internet zalewał się łzami;p" dobre;p
Haha no wiesz ludzie przeżywają odejście swoich ulubieńców ;D cos jak my wypadek Fel;p(spoiler;pp)
Uciekam...
Dobranoc :-)
Przeczytałem parę stron tomu pierwszego, a potem się zaciołem:P Ehh ciągle mówię sobie że wrócę to tego, ale jakoś ciągle zapominam. Mam nadzieje zabrać się to tego w końcu, tak żeby zdążyć przeczytać wszystko przed wydaniem wichrów zimy:P
No to dalej, dalej :) ja bym w sumie w ogole o GoT nie uslyszala jakby mi znajomy nie powiedzial :) Teraz książki się pięknie na półce prezentują :) a masz jakies teorie co bedzie w nastepnym sezonie? z tym calym Azor Ahai?? sory jak zle nazwe napisalam :)
A w sumie spoko :) córa miala christmas party w przedszkolu i teraz ma wolne do Nowego Roku :) a u Cb?
Te maluszki to dobrze mają; p imprezki i odpoczynek ;D
..w sumie to też ok, miałam trochę zwariowany okres w pracy ale od 22 grudnia mam wolne aż do 4 stycznia wiec sobie odpoczne za wszystkie czasy;p
W 6 sezonie mam nadzieje że Dany wreszcie wybierze się do Westeros, biali wędrowcy może dojdą w końcu do muru, jakoś idą od 5 sezonów i dojść nie mogą, chyba GPS im nawalił. A co Azora hmm jest takie przypuszczenie że Azro to nie tylko jedna osoba tylko kilka np. 3, a podobno smok ma 3 głowy czy coś:P
No z Deanerys byl troche nudny watek wg mnie. I tez siedzi i nic nie robi. I mam nadzieje, ze Cersei tak ktos wyrucha, ze sie jej wszystkiego odechce. No tez jest cos, ze ten caly Azor to 3 osoby :) o a jak Ci sie podobal król Baratheon(nie wiem czy liter nie pokrecilam)?
Wątek Dany przynudza bo siedzi w Meereen, mogła by w końcu ruszyć dupę:P Ale który Robert, Joffrey czy póki co panujący Tommen?
W książce podobno jest spoko, ale w serialu to już inna bajka, spalić własną córkę, poprowadzić wojsko na rzeź. Ehh nawet Laurel ma więcej rozumu
No w serialu jest troche zmian co mnie irytuje :) I nie maja zamiaru ponoc wprowadzac brata Deanerys, ktorego niby Góra zabil
Martin kiedyś powiedział że jeden fan napisał poprawnie zakończenie, więc dla pewnej części nie będzie zaskoczenia:p
Brat chcial zebym z nim pojechala samochod obejrzec, ktory chcial kupic. :) Jedziemy, jedziemy po bokach krzaczory z za chwile prawie na pole wjechalam a GPS pokazywal normalna droge. Wez masakra. :) Jakbym sama jechala to bym sie mogla niezle wrypac :)