Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Czekaliśmy do odcinka, czekaliśmy i się doczekaliśmy. Odcinek boski. A do kolejnego jeszcze 6 dni :P
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
:D:D Ja sie wszystkiego po Marcu spodziewam i naprawde sie obawiam reszty sezonu, powiedzieli, że robią crazy things...
Oliver w lidze, Atom staje sie Arrowem w SC, Felka zachodzi z nim ciaze i laduje na wozku, Sara wskrzeszona, Malcolm zostanie wyswiecony, Diggle bedzie w zwiazku z Royem, Laurel zastepuje Nyssę w Lidze:D
hihi, biorę pod uwagę wszystkie możliwe scenariusz, wiec nic mnie nie zdziwi:D
Ciekawi mnie jedno dlaczego Team Arrow bedzie chłodny w stosunku do Olivera? Czyzby dazyli do tego ze Oliver przez swoj osli upor bedzie tracic wszystkich przyjacioł i tych których kocha (w skrocie humanity) i na koncu zostanie sam?
może tak... może zrobia tak ze Oliver zacznie powoli tracić wszystkich i wtedy odbiję się od dna i postanowi zmienić swoje życie....
ale w sumie nie pisało że Team będzie chłodny dla Olivera tylko że Oliver będzie zaskoczony tym jak Oni radzili obie bedz niego
Z tym Ra'sem to nie wiem co będzie... ale mam wrazenie ze będzie on chciał olivera w lidze.
ale po co mu Oliver w lidze? malo ma dobrych ludzi? w sumie zawsze zapomnialam napisac ze jak byl pojedynek Oliver vs. Ras to Ras z tymi portkami do pasa przypominal mi cos w stylu Janosika
przeczytaj to : PADŁAM;P
Laurel mówi:
Studia skończyłam,
prawniczką zostałam,
ludziom pomagam,
tygrysicą na sali rozpraw się stałam,
Olivera straciłam
i odzyskałam.
Tommy zginął
i się załamałam,
pić zaczęłam,
kłopotów sobie narobiłam,
pracę straciłam,
odwyk zaczęłam,
pracę odzyskałam
i Sarę straciłam,
Teda poznałam
i tajniki boksu zgłębiłam
tacos było "boskie"
ale noc we własnym łóżku
bohaterką się mianowałam
baty dostałam
skok na vana zaliczyłam
helikopter w ogniu czekał
przez okno wyskoczyłam
i drabinki się złapałam
nowy kostium przymierzyłam
i szansę dostałam
fani mnie nie lubią
scenarzyści uwielbiają
i Black Cannary się stałam.
Tak..cała Laurel;D..ja bym jeszcze dodała...,,rozum zgubilam..fanów Arrow wku*wiłam'';D
no szkoda;p wole jednak wątek Stalkera Lindy ;p powiedzm mi skąd on wziął bransoletkę sary? skoro ona ja zgubiła jeszcze przed porwaniem?
No wlasnie tez zwrocilam na to uwagę...hm widocznie ją obserwował i był świadkiem tego gdzie upadła..inaczej tego nie umiem wytłumaczyć..
a może ma on coś wspólnego z porwaniem Sary? może najpierw na nią się "uwziął" porwał ją a gdy nie okazała się idealna zwrócił uwagę na Lindy.
Być może..ale Sara to jeszcze w sumie dziecko..myślę ze rzeczywiście może mieć cos z tym wspólnego ale moim zdaniem głownie chodzi o Lindy
tak teraz chodzi o Lindy ale może wcześniej chodziło o sare. Dla takiego psychopaty to bez różnicy czy jego Ideał ma 16 lat czy 25...
Hm pewnie bez różnicy to fakt...no czekam az dowiemy się kto jest tym zabójca;D ..