Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Czekaliśmy do odcinka, czekaliśmy i się doczekaliśmy. Odcinek boski. A do kolejnego jeszcze 6 dni :P
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
podziwiam Was, ze Wam sie chce :) ja cos przeczytam na fw jakis spoiler opowiadam mezowi to sie ze mnie smieje, ze sie podniecam od razu :)
no ja az tak sie nie napalam :) czasem jak odc w necie jest dostepny to ogladam w niedziele lub poniedzialek bo mi sie jakos nie chce wczesniej :)
Mania a może powiesz nam coś o sobie, nie naciskam ale miło by było coś wiedzieć :D Jak coś to my też się jeszcze raz przedstawimy :P
Może wiek, część polski którą okupujesz ( nie miasto jeśli nie chcesz :P), imię jak ci się podoba. Czym jeszcze się wymienialiśmy? A wzrostem ale powiesz co zechcesz :P tylko nie pomyśl że my jacyś hakerzy czy policja bo tak zbieramy dane, nieee my tylko się czasami nudzimy :P
aneta, 24lata, mezatka, 2.5letnia corka, kolejny bobas w drodze :), od 5lat na obczyznie w Anglii. no wzrostem to sie chwalic nie bede bo nie ma czym :)
a widzisz,my na razie nie prowadzimy takiego cudownego i bogatego zycia rodzinnego, wiec sobie mozemy pozwolić na małe uzaleznienie:D Nikomu nie szkodzimy, ewentualnie serwerom filmwebu:D
no ja sobie nie wyobrazam teraz nie miec dziecka :) a kto z Was ma jeszcze brzdace? a tak nawiasem mowiac ciekawe jak wprowadza watek z dzieckiem Olivera? Narazie to wyglada jakby o tym wszyscy zapomnieli jak Slade o tym mowil zanim zabil Moire
mhm, nie, mam 26 lat, pracuje i szczerze nie mysle o dzieciach. A jesli chodzi o dziecko Olivera podejrzewam sie ze pojawi sie na koncu tego lub w sezonie 4
mysle ze jak polacza nawet Felicity i Olivera a pozniej wprowadza jego dziecko i matke to zwiazek moze ucierpiec wtedy na tym
ja w sumie tez... on to taki pies na baby...żadnej nie przepuści.... chociaż mam nadzieje że w końcu będzie on wierny...
no bo felka.... wiesz trochę by to było głupie gdyby bzykał inne skoro jest zakochany w felce
no w sumie racja :) W sumie zawsze mnie wkurzalo w serialach ze takie podchody albo tragiczne zwiazki robili. Tu tez jest to wkurzajace. no bo ile mozna
wiem co czujesz;p nas to tak samo wkurza... ale oni robia to celowo... gdyby to wszystko łatwo poszło to było by nudne....
no nie zeby mnie to az tak jaralo czy cos ale troche to irytujace ze w wiekszosci serialach robia podobnie. Ale i tak musimy sie zdac na łaske scenarzystow
Ja sadze inaczej... nie robili by tego wszystkiego gdyby nie mieli zamiaru ich połączyć
No ja zartuje oczywiscie :) ale w sumie odepchniecie go przez felicity moze go pchnac w ramiona Laurel o fuj
e tam nie bylo by tak zle. Do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic :) byle scen lozkowych nie pokazywali :)
ogolnie jest tyle watkow lub informacji ktore chcialabym zeby zostaly wyjasnione ale wiadomo nie wszystko na raz niestety