Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nie wiem jaką notatkę dać, więc dam zadanie. Niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ja wole Jake;D...Tommy wydaje mi się taki jakiś bezplciowy;pp
Juz się martwilam ze po Jake;D ..ale później wielkie uff :-)
teraz Jake będzie w głównej obsadzie i pewnie Będzie pomagać Lindy i reszcie;p a ze zwiastunów następnych odcinków wynika że Na jednym Kissie z Lindy się nie skończy;p
Cieszę się:-) ...Jake numer jednak;D..boski jest..a ten uśmiech*.* ;pp...
Wiadomo ile ma być odcinków?
właśnie nie wiem ile ma być odcinków ale bardzo licze na 2 sezon;p A jake jest najbardziej przystojny;p takie ciasteczko;p to Tommy się przy nim chowa;p ale i tak mam słabość do tego drugiego :-)
Tommy ma swoje plusy np drobne kąsliwosci w stosunku do innych:-) ..ale umowny się pewnie i tak wyląduje z Lindy..widzialas jak patrzył kiedy był kiss Lindy/Jake:-)
Poza tym randka Connora...tragiczny final;pp
o tak Connora mi szkoda;p Nie pałam do niego wielka sympatia ale mi Go szkoda;p No i wiadomoże to nie on jest mordercą:-)
Tommy i Lindy na pewno będą razem- zapowiada nam się trójkąt Lindy/jake/Tommy. zresztą widać że jemu bardzo zależy na Lindy.
Connor to jednak byłoby zbyt proste...ten jego szef tez jest nieźle porabany..
Ten odcinek bardzo mnie ciekawił:-) ..czekam co będzie dalej:-)
ja w ogóle nie wiem co ten jego szef planuje-ale już mi się nie podoba;p
tez czekam na kolejne odcinki bo z odcinka na odcinek jest coraz lepiej;p
Dobrze ze mi powiedzialas o tym serialu...przynajmniej można zając myśli czymś innym niż Arrow;pp
dokładnie;p teraz wymyślam coraz to nowe teorie kto jest zabójcą;p jednego jestem pewna o jest ktoś z otoczenia lindy;p
To na pewno:-) ..ale ja dalej nie mam pojęcia;D..ten szef Connora jest podejrzany ale to raczej nie On...hm ciężka sprawa;pp..
a uważasz że ten cały zabójca miał coś wspólnego z Porwaniem Sary? Bo ja mam dziwne przeczucie że tak. W ogóle ostatnio nawet podejrzewałam ze to tommy jest zabójca;p
Myślę ze może mieć cos z tym wspólnego..hm w sumie ciekawie byłoby gdyby to wszystko zaplanował Tommy...wiesz Lindy była z jego przyjacielem i musiał się jakos'go pozbyć;D...ale pewnie znowu nic z tego i czeka ich wspólny happy end..
Ja jednak podejrzewam tez Jake;D
to z Tommym by mi się podobało;p Niby chroni Lindy a tak naprawdę chce ja mieć tylko dla siebie :-)
Ja Jake nie podejrzewam- on jest czysty;p Pozatym jemu tak dobrze z oczu patrzy;p taki słodziaczek nie może być morderca;p
Tommy vel prawy psychopata;D ..świetnie ..i zaskakująco;D
No masz racje..Jake jest na to za słodki;pp
Powiem Ci ze ja juz przestalam czytać te ,,nowości'';pp...koniec z dobijaniem się;D
Oj nie! Nie pozwalam! ;D...ile jeszcze przed nami Kochana;D ..łzy i ..jeszcze więcej łez..
rose kocha nie;p dla Ciebie lek na pesymizm to przestać czytać spilery;p wtedy będziesz jak nowa;p
Hello, Hey, Cześć, Tshuse, alloha :D Tak zdecydowanie bije mi już na mózg :P Ale witaj z powrotem :D
No widzę ze sobie niezle szalejecie;D...zgubilam się gdzieś na 7 stronie poprzedniego tematu;pp
Powiem Ci ze ja się juz przyzwyczaiłam..wtorki i środy klasa się o 3.30... Lekka głupota ale co tam;D
Mogę przychodzić do pracy na późniejsza godzinę ale zwykle tego nie robie...po prostu jak wracam do domu to troszkę odespie :-)
..a co ?! Jakieś przygody się szykują;D... Tylko wiesz mnie w tym burdelu nie umieszczaj;pp hahaha