PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei 

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-) 
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka 

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

No no..jak przez Święta panowała cisza..tak teraz niecałe dwa dni i nowy temat:-) ..

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

no i jesteśmy :-) ten temat też się szybko skończy ;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Znając życie i nas to tak :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

jak ja bym chciała Tu z wami zostać :-) Ale nie mogę:-( jutro o 6 musze wstać:-(

MagdaLena121

Madzia. A co jeśli laurel bedzie miała halucynacje o Sarze podobnie jak Oliver o Tommym w 9 odcinku. I słowa Sary you're a hero- fight!

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no w 13 odcinku halucynację śa bardzo możliwe wiesz Vertigo i jego super narkotyk

ocenił(a) serial na 10
MagdaLena121

Rodzinko ja idę lulu:-) Dobrej Nocy :-) Mam nadzieję że jutro będę miała miłą lekturę do poczytania :-) :-*

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Dobrych snów i zero wichur, żebyś nie musiała mieć cały czas przy sobie kamieni:P

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Dobranoc:-)

MagdaLena121

Madzia, a czy już ktoś wpadł na pomysł, ze Oliver bedzie w SC ale w będzie w spiaczce i np w 12/13 odcinku się po prostu obudzi? Nie nie, to nieprawdopodobne...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

raczej tak nie będzie...może on będzie w śpiączce ale na pewno nie będzie w SC...
ale wiesz co może jak to malcolm Go uratuje to może być w sc

MagdaLena121

ja juz sama nie wiem. Nie wyobrazam sobie jego powrotu. Zwłaszcza ja te odcinki beda poswiecone Black Canary. No i co konczy sie odc 12 i Oliver wejdzie sobie nagle do Foundry i powie Hi! I'm home!?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie wiadomo...może Oni dowiedzą się w 12 odcinku że Oliver żyje ale jest przetrzymywany? i ci postanowią Go odnależc... albo w 12 odcinku stanie się coś co sprawi że Oliver wróci...ja mam nadzieje że jego powrót będzie zaskakujący...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jak dla mnie najbardziej prawdopodobną wersją jest, że Team będzie mieć problemy pod koniec 12 odcinka i zjawi się Oliver, pomoże i albo zniknie albo z nimi zostanie :PP

Kawusia25_2

problemy już beda w 10 i 11 wiec odpada... jeszcze epidemia cholery szaleje w SC

MagdaLena121

Też bym chciała. Ale co moze sprawić, że wróci? Ja stawiam, że moze być nieprzytomny/ w spiaczce dlatego te flashbacki. Ale znowu 13 mi sie nie zgadza- od razu po powrocie by wskoczył w kostium?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

wiesz może będzie jakiś przeskok w czasie po Jego powrocie?...

MagdaLena121

Nie wiem, chyba że w ogóle beda 2 przeskoki, no w 10 musi być ze względu na kostium Kanarka i Atoma.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

z tym przeskokiem tutaj też nie byłabym taka pewna no ale zobaczymy ....
ja już mam chaos w głowie nie wiem co o tym wszystkim mysleć

MagdaLena121

a co obstawiasz?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

już się pogubiłam kto uratuje Olivera byłam pewna ze malcolm ale teraz już nie mam tej pewności ...może to będzie Maseo albo Slade...i mysle że oliver będzie w spiączce

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Wcale nie takie nieprawdopodobne. Nie wiemy kto go uratuje i gdzie go zabierze..co to za chatka..
..może Slade zostanie zwolniony przez ARGUS ..i przyprowadził Olivera do nich...

agueda0712

i Amanda znowu każe mu współpracować?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Może znowu cos wymysli.. Kto ją tam wie..może wie o tym ze Thea zabiła Sarę i planuje to wykorzystać..

agueda0712

Może. Ale słuchajcie jedna rzecz mnie jeszcze nurtuje. Przecież mogą namierzyć telefon Olivera i w ten sposób mogą samego go znaleźć... Poza tym z ich doświadczeniem ze zmarłożywymi, od razu uwierzą w jego śmierć?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Na pewno od tak nie uwierzą..nie zapominajmy ze Malcolm przekaze im ta wiadomosc..a On to juz może wymyślić wszystko..
..z tym telefonem no z jednej strony masz racje ale z drugiej nie wydaje mi się żeby scenarzyści tak to rozwiązali:-)

agueda0712

Tak piszą sceny gdzie Palmer namierza telefon Felicity by wyjaśnić sprawe pocałunku, a takim wypadku to takie rozwiazanie im nie przyjdzie do głowy:D:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

No racja haha;p.. Chyba w takiej sytuacji byłoby to zbyt proste...choć nie wykluczone ze Felka tego spróbuje..

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Rose nie sądzę by mogli go znaleźć dzięki GPS. Jeśli miał komórkę ze sobą to stracił ją po tym jak spadł z klifu. Raczej osoba ratująca nie wracała się po jego rzeczy...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

myśle że uwierzą.... wiedzieli że Oliver idzie walczyć... dla nich jednocznaczne jest to że jeśli Oliver nie wrocił ani się do nich nie odezwał to znaczy że zginął.... tzn Diggle i Roy tak będą myśleć...
a z tym telefonem to nie wiadomo czy oliver Go wziął ... a nawet jeśli tak to czy osoba która uratuje Olivera wezmie jego rzeczy ze sobą?... Wątpię

MagdaLena121

Ale tam telefon może leżeć w torbie. torbę znajdą i po prostu beda szukac w okolicy jakiś sladów, ślady krwi, no cokolwiek...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

hmmm było kiedyś napisane że Team Arrow nie będzie szukać Olivera wiec wątpie

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

AZ mnie skręca z ciekawości kim jest ta osoba;D

agueda0712

Agatko, gdzieś czytalam wpis jakiegoś "madrego" inaczej , ze uratuje go uwaga: Connor Hawke:D Najgorzej jak ktoś zamiast mózgu ma komiks:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hahah ;p..taaa to wielce prawdopodobne;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

haha ale się uśmiałam;p;p
Rose ile conor ma teraz lat? 7,8? Niektórych to fantazja ponosi;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie tylko Ciebie;p;p
mysle że już padło imię tej osoby teraz trzeba cierpliwie czekać ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja myślę ze to imię to te..które juz wiele razy tutaj pisalam;D

agueda0712

Tomuś:D:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

To moje marzenie;D..ale bardziej chyba jednak Slade..

agueda0712

Ja bym chciała, zeby wrócił Tommy i wybił te wszystki głupoty z głowy Laurel. Ale możesz mieć rację ze Sladem..I znowu bedzie się bawić z Oliverem w kotką i myszkę...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Teraz tak przeszło mi przez myśl ze skoro w tym serialu wszystko zdarzyć się może..to może;p Olivera uratuje ..Robert Quenn ..On tez mógł przeżyć..

agueda0712

W to nie uwierzę. Queen strzelił sobie w głowę, a Oliver go pochował.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Haha nigdy nie wiadomo może się odkopał;D ...nie no wiem to jest nie mozliwe:-)

agueda0712

tak Oliver go pochował go od razu z łopata na wszelki wypadek:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Oo...i z butla tlenową;D..

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Tylko taką porządną, żeby mu tlenu na 10 lat starczyło. A jak mu się znudzi leżenie pod ziemią zanim skończy mu się tlen, może się odkopać i tez wskoczyć w lateksowe wdzianko :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Dokładnie tak;D..co tam będzie wiecznie leżał;pp

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

A wtedy rodzina Queenów będzie stróżować nad bezpieczeństwem miasta w skórzanych wdziankach :P

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..ta wielka postura .wskazuje na Slada;D haha