Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
No no..jak przez Święta panowała cisza..tak teraz niecałe dwa dni i nowy temat:-) ..
jak ja bym chciała Tu z wami zostać :-) Ale nie mogę:-( jutro o 6 musze wstać:-(
Madzia. A co jeśli laurel bedzie miała halucynacje o Sarze podobnie jak Oliver o Tommym w 9 odcinku. I słowa Sary you're a hero- fight!
no w 13 odcinku halucynację śa bardzo możliwe wiesz Vertigo i jego super narkotyk
Rodzinko ja idę lulu:-) Dobrej Nocy :-) Mam nadzieję że jutro będę miała miłą lekturę do poczytania :-) :-*
Dobrych snów i zero wichur, żebyś nie musiała mieć cały czas przy sobie kamieni:P
Madzia, a czy już ktoś wpadł na pomysł, ze Oliver bedzie w SC ale w będzie w spiaczce i np w 12/13 odcinku się po prostu obudzi? Nie nie, to nieprawdopodobne...
raczej tak nie będzie...może on będzie w śpiączce ale na pewno nie będzie w SC...
ale wiesz co może jak to malcolm Go uratuje to może być w sc
ja juz sama nie wiem. Nie wyobrazam sobie jego powrotu. Zwłaszcza ja te odcinki beda poswiecone Black Canary. No i co konczy sie odc 12 i Oliver wejdzie sobie nagle do Foundry i powie Hi! I'm home!?
nie wiadomo...może Oni dowiedzą się w 12 odcinku że Oliver żyje ale jest przetrzymywany? i ci postanowią Go odnależc... albo w 12 odcinku stanie się coś co sprawi że Oliver wróci...ja mam nadzieje że jego powrót będzie zaskakujący...
Jak dla mnie najbardziej prawdopodobną wersją jest, że Team będzie mieć problemy pod koniec 12 odcinka i zjawi się Oliver, pomoże i albo zniknie albo z nimi zostanie :PP
Też bym chciała. Ale co moze sprawić, że wróci? Ja stawiam, że moze być nieprzytomny/ w spiaczce dlatego te flashbacki. Ale znowu 13 mi sie nie zgadza- od razu po powrocie by wskoczył w kostium?
Nie wiem, chyba że w ogóle beda 2 przeskoki, no w 10 musi być ze względu na kostium Kanarka i Atoma.
z tym przeskokiem tutaj też nie byłabym taka pewna no ale zobaczymy ....
ja już mam chaos w głowie nie wiem co o tym wszystkim mysleć
już się pogubiłam kto uratuje Olivera byłam pewna ze malcolm ale teraz już nie mam tej pewności ...może to będzie Maseo albo Slade...i mysle że oliver będzie w spiączce
Wcale nie takie nieprawdopodobne. Nie wiemy kto go uratuje i gdzie go zabierze..co to za chatka..
..może Slade zostanie zwolniony przez ARGUS ..i przyprowadził Olivera do nich...
Może znowu cos wymysli.. Kto ją tam wie..może wie o tym ze Thea zabiła Sarę i planuje to wykorzystać..
Może. Ale słuchajcie jedna rzecz mnie jeszcze nurtuje. Przecież mogą namierzyć telefon Olivera i w ten sposób mogą samego go znaleźć... Poza tym z ich doświadczeniem ze zmarłożywymi, od razu uwierzą w jego śmierć?
Na pewno od tak nie uwierzą..nie zapominajmy ze Malcolm przekaze im ta wiadomosc..a On to juz może wymyślić wszystko..
..z tym telefonem no z jednej strony masz racje ale z drugiej nie wydaje mi się żeby scenarzyści tak to rozwiązali:-)
Tak piszą sceny gdzie Palmer namierza telefon Felicity by wyjaśnić sprawe pocałunku, a takim wypadku to takie rozwiazanie im nie przyjdzie do głowy:D:D
No racja haha;p.. Chyba w takiej sytuacji byłoby to zbyt proste...choć nie wykluczone ze Felka tego spróbuje..
Rose nie sądzę by mogli go znaleźć dzięki GPS. Jeśli miał komórkę ze sobą to stracił ją po tym jak spadł z klifu. Raczej osoba ratująca nie wracała się po jego rzeczy...
myśle że uwierzą.... wiedzieli że Oliver idzie walczyć... dla nich jednocznaczne jest to że jeśli Oliver nie wrocił ani się do nich nie odezwał to znaczy że zginął.... tzn Diggle i Roy tak będą myśleć...
a z tym telefonem to nie wiadomo czy oliver Go wziął ... a nawet jeśli tak to czy osoba która uratuje Olivera wezmie jego rzeczy ze sobą?... Wątpię
Ale tam telefon może leżeć w torbie. torbę znajdą i po prostu beda szukac w okolicy jakiś sladów, ślady krwi, no cokolwiek...
hmmm było kiedyś napisane że Team Arrow nie będzie szukać Olivera wiec wątpie
Agatko, gdzieś czytalam wpis jakiegoś "madrego" inaczej , ze uratuje go uwaga: Connor Hawke:D Najgorzej jak ktoś zamiast mózgu ma komiks:D
haha ale się uśmiałam;p;p
Rose ile conor ma teraz lat? 7,8? Niektórych to fantazja ponosi;p
nie tylko Ciebie;p;p
mysle że już padło imię tej osoby teraz trzeba cierpliwie czekać ;p
Ja bym chciała, zeby wrócił Tommy i wybił te wszystki głupoty z głowy Laurel. Ale możesz mieć rację ze Sladem..I znowu bedzie się bawić z Oliverem w kotką i myszkę...
Teraz tak przeszło mi przez myśl ze skoro w tym serialu wszystko zdarzyć się może..to może;p Olivera uratuje ..Robert Quenn ..On tez mógł przeżyć..
Haha nigdy nie wiadomo może się odkopał;D ...nie no wiem to jest nie mozliwe:-)
Tylko taką porządną, żeby mu tlenu na 10 lat starczyło. A jak mu się znudzi leżenie pod ziemią zanim skończy mu się tlen, może się odkopać i tez wskoczyć w lateksowe wdzianko :P
A wtedy rodzina Queenów będzie stróżować nad bezpieczeństwem miasta w skórzanych wdziankach :P