Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nie musze juz nic dodawac bo wy sobie swietnie same info zdobylyscie. Hehe. No ja jestem rozczarowana panelem. Za duzo ludzi za malo czasu. Kocham JBarrowmana za wypowiedz ze geeki żądzą teraz.hihi a wiadomo kim jest nasza Felka;)) Amell jakis taki smutny siedzial. Pomineli Coltona. Plus dla Routha oczywiscie i Miller/Purcell. No i Victor jest przecudowny. Jest przygotowane oddzielne promo dla watku Black Canary i pewnie niedlugo The CW jest udostepni no ciekawe... ;/
Może Amell tez cierpi z powodu swojej nieobecności w nadchodzących odcinkach;d..
..a zdradzisz mi co powiedzieli Miller z Purcellem?;p
1. Smutny bo zlekcewazyli go totalnie jako głównego bohatera ( wolą postacie 2-3 planowe)
2. Nie wiem czy nie ma jakiś "info' naprzód:(
No faktycznie trochę słabo ze poswicieli mu niewiele uwagi..ale zm drugiej strony wiadome było ze skupia się na innych postaciach:-) ..ciekawe czy tez tak samo pomineli Gustina?;p
Miller powiedzial ze najlepsze w pracy z Purcellem jest to ze juz sie znaja i wyczuwalna jest chemia miedzy nimi, rozumieja sie nawzajem. Purcell powiedzial ze jego dzieci uwazaja ze gra we Flashu jest najfajniejsza rzecza jaka go spotkala w zyciu ;)) z tego co pamietam ... ;p sorki za chaotyczne zdania jestem w pracy akurat...;p
Aww jak mu slodzi;D..nie ..to ja dziękuje Tobie ze mi odpisalas:-) ..ja niestety nie ogladalam panelu tylko kilka zdjęć..
Jeszcze oczywiście bede musiala obejrzec ten panel bo tak na sucho i po zdj czy opiniach innych nie jestem usatysfakcjonowana ;p
Nie tylko Ty...w sumie nic takiego się nie dowiedzieliśmy...myślałam że chociaż trochę newsów bedzie
Berlanti admitted after panel that they screwed up on that. RT @shipatadistance: between the two shows only one woman made the panel? Widzisz kto zawinił, A guggenheim powiedział ze nic o tym nie wiedział. Widzisz jak kłamią!!
Czemu oni wszyscy tacy skwaszeni? Tzn Colton, Ramsey Amell? Boze boję się o Felkę: albo ją uśmierca, albo oddelegują do Atoma, albo Emily nie przedłuza kontraktu:(
i się zaczyna... i znów czarne myśli teraz na tapecie jest to że pozbędą się Felki ;p OJ Rose;p
Wybacz Madziu, nikt nie lubi Laurel tak?Guggenheim mówi ze mieli to w planach od poczatku serialu i postawili na swoim. "Mozecie nam naskoczyc". Co to za problem pozbyc się Felicity? Pozbyli się Tommy'ego Sary, Moiry.
Rose a powiedz mi czy oni powiedzieli albo chociaż zasugerowali że chcą się pozbyć Felki? NIE... wiec nie rozumiem czemu wogole jest o tym mowa...
a sara tommy i moira nie mieli takiej siły przebicia jak felka
Zeby nie było ze uprawiał jakieś czarnowidztwo ale;
Ja się z Toba zgadzam ..oni zrobią cos z Felką.. Będą dążyć do połączenia BC/GA..
Weżcie się obie ogarnijcie dobrze? Bo jak tak to czytam to mnie trafia... nic nie powiedzieli nic nie zrobili w tym kierunku a wy swoje... Tylko dlatego że amell miał smutną mine a Routh powiedział że lubi grać z Emily no proszę litości...
Nie krzycz! Haha;D(krzyczalas?) hih;p.. No wiem wiem ale nic nie poradze na to ze cos mi tu nie gra..
tak krzyczałam xd Bo mnie obie doproadzacie do szału... wybaczcie ale to co wy piszecie ni jak ma się do rzeczewistości :-)
No masz racje..przesadzmy..zdecydowanie..wybacz nie chciałam Cie zdenerwowac ;p
Tobie też :-) A Amell siedząc koło Cassidy miał skwaszona minę a jak siedział na panelu obok Emilki to miał banana od ucha do ucha i ciągle zerkał na jej nogi ;p;p Nawet Amell woli Rickards od Cassidy :-)
Racja..dokaldnie tak było:-) ..zdecydowanie lepiej musi dogadywac się z Emily:-) ..a wierz teraz tez miał okazje zerkac na odnóża Cassidy a wcale tego nie robił haah
nie to co nóżki Emilki;p;p Powiem Ci że nasza Emilka wyrobiła się od 1 sezonu;p Teraz nabrała więcej kształtów;p;p
Yhym masz racje..w pierwszym sezonie była troszkę bardziej dziecinna..choć zakrywali to mocnym makijazem:-) ..teraz wygląda pięknie i promienie:-)
No rzeczywiście jakby miala tylko lekki makijaż:-) ..czasem tylko jakieś mocniejsze usta..wogole śliczna jest i nie wiem kogo jeszcze dziwi fakt ze lepiej Amell wygląda z nią niż z Katie:-)
Cassidy to dopiero ma tonę makijażu;p A tapete to można by było szpachelka zbierać;p;p
Noo i przez to ze teraz tak schudla to wyglada jeszcze gorzej w tym makijazu ;/
otóż to;p w 1 sezonie była ładna naprawdę a teraz nic już z niej nie zostało;p
Ale kreacje ma po prostu super ;))te sukienki. Ja najbardziej ja lubie w wydaniu z odc 3x07 w biurze na poczatku odcinka albo 2x08 na tym balu u Queenow w tej rozowej sukience albo w odc 2x10 jak wrocila z Central City i klocila sie z Oliverem. Tam tez miala taka ciemno granatowa z zabojczymi plecami ;)
i jeszcze ładniutka kiecka ta przy paprotce z Oliverem :-) ładny kolorek i dość prosta ale przy tym bardzo kobieca:-) zresztą Ona we wszystkim ładnie wygląda:-)
oj tak tak;p w związanych też jej ładnie ale w rozpuszczonych i trochę pokręconych jest jej slicznie :-)
wiedziałam że skupia się na kurczaku i Atomie wiec wale mnie to nie dziwi....