Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
..reszta to jacyś szalency ..jeśli chodzi o Laurel;D
...tak tez mi wariuje ..nie wiem co się z nim dzieje;p
...ale cos by się tam przydało;pp ..wyobrazasz sobie tak czekać do środy bez żadnej wiadomości;D..KATORGA;dd
hahahah, za duzo tego. Ja sie zastanawiam kto lub co dolaczy do rodzinny Arrowa. McKenna? Helena? Tommy? Connor Hawke? Jakies nowe urzadzenia, gadzety, gabloty dla BC?
Matko..gablota dla BC to przerażający widok;D..ale wierz dla mnie tylko Tommy;D
Pewnie wróci pod koniec sezonu, Guggenheim coś pisał ze była u nich w ich "gabinecie". Wszystkich teraz spowrotem przywołają, wymyślą coraz to nowe przeszkody. Mnie już to męczy...
...no niee.. Kolejna była ,,ukochana'' Olivera..kolejna przeszkoda w umyśle Felki...
eee McKenna nie będzie dla nich przeszkoda:-) Może wróci ona bardziej w charakterze Policjantki niż byłej Olivera...
Taki serial Rose.. ja się już nie denerwuje wrzucam na Luz :-) Co ma być to będzie...
Będzie Olicity -super cieszę się bardzo
Nie będzie- trudno na tym świat się nie kończy.
teraz robią wszystko żeby wypromować Kurczaka i Palmera... co do tego drugiego muszą zrobić porządne fundamenty jeśli kiedyś chcą zrobić o nim serial...
Rose dam Ci rade nie denerwuj się :-) Po mnie już to spływa...a jak się porządnie wku***ę to przestanę oglądać i przynajmniej będę miała spokój :-)
Madziu, ja się denerwuje tym brakiem info o Oliverze Najpierw działał jako Arrow, 3 odcinki go nie bedzie, potem Suicide Squad, Hive,LOA, Kurczak, Palmer, McKenna a Oliver gdzie jest w tym wszystkim no gdzie? Od teraz kazdy sezon Arrowa beda poswiecac nowemu bohaterowi ktory dostanie spin offa?
Może tak :-) teraz raczej dla nich jest ważniejsze żeby wykreować Atoma a nie jakiś tam romans jego i felki.
Oj Rose;p Jak widzisz jakiś spoiler w którym widnieje słowo Palmer to omijaj Go szerokim łukiem/
Też Go nie lubie i szlak mnie trafia ale musimy się pogodzić z tym co oni dla nas szykują. Więcej Palmera...
Ten serial nie nazywa się już Arrow tylko "Atomowy Kurczak 2: misja wkur... mieszkańców Starling City"
Pewnie tak, bedzie miała go przynajmniej w domu, ale Oliver ją odrzuci bo powie ze chce zeby była szczesliwa i lepiej niech idzie do Palmera on przynajmniej sprawny:D
Chyba rzuce swój obecny zawód i zostanę scenarzystką , z moją fantazją i pesymizmem zostanę drugim Whedonem:D Pamietajcie bedziecie mieli pierwsze wglad do scenariuszy:D
ba ja jak mnie zechcesz to wejdę z Tobą do spółki;p Ostatnio pesymistyczne scenariusze coraz lepiej mi wychodzą :-)