Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
z twittera, ze nie planują zadnych spin offów vs Flash, Arrow. O bozeeee. Na darmo nie robili takiego kostiumu Atoma:(:(:(
trudno się mówi...jak przedłuża mu kontrakt na 4 sezon jakos to przeżyje... z Laurel męczę się 3 sezon to i z Palmerem dam radę...
Czyli zdradzili oficjalnie, że Arrow przezyje:D To teraz mogą dać inne spoilery. I nikogo nie zabijać już!!!!
Póki nie jest potwierdzone to że będzie on grać w 4 sezonie to ciągle mam nadzieję :-)
to z Kanarkiem było wiadomo i tak samo z para Oliver/Laurel tyle że w międzyczasie trochę odeszli od tego pomysłu
We're in very early talks on a very general idea." - Greg Berlanti on an Atom spinoff czyli jednak nie zabierajcie nam Felicity!!!!!!
spokojnie nie zabiorą nam Felki:-) Ona może się pojawiać tam gościnnie podobnie jak w Flashu;p
no oby, a Routh teraz powiedział ze lubi z nią grać... mam nadzieje ze nie wpadna na jakis idiotyczny pomysł...
nie wpadną;p Emily to jest perełka Arrow i daje im duzą sławe i oglądalność :-)
no i koniec panelu... Zbyt dużo się nie dowiedzieliśmy...
ale teraz mam większą pewność że zrobią serial Atom...
ale lipa, zadnych prawie pytań o GŁOWNEGO BOHATERA. Swietnie. Te wszystkie inne komentarze bardzo "pozytywnie" nastawiły mnie do drugiej czesci sezonu:(
Nic nie wiemy o Arsenalu. Czyli wiadomo o czym faktycznie beda te odcinki. A Atom podazy inna droga niz Team Arrow podobno...
Myslisz? Ja miałam takei przypuszczenia na samym poczatku, ze Palmer to Isabel 2.0. Bo dlaczego miałby Palmer rzucić PT? Poza tym moze z tym serialem ATom tylko badają grunt...
A mnie tam rybka czy będzie zły czy dobry ( wolałabym złego) i tak będzie atomem i będzie ciekawie :)
Dokładnie dla mnie tez bez różnicy;D..zły nawet ciekawszy ale z racji ze bedzie Atomem to raczej nie możliwe:-)
No nie wiem ;D..ale wszystko jest możliwe :-) ..najbardziej lubie jego ,,dziwne'' poczucie humoru;p
Boskie :) <trzymam kciuki za złego palmera (chociaż na chwilę)>
OOOOooo chciałabym zobaczyć jak się na coś wkurza i denerwuje :)
mi się Palmer od początku nie podobał... coś jest w nim takiego niepokojącego... i mysle że jego zamiary nie są tak szlachetne jak on to przedstawia
Na razie nie ma zadnych info. Teraz tylko na twitterze full info o Vampire Diaries i iZombie. Czekamy dalej... ;)