Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
kostium Kurczaka z panelu :)) kostium sam w sobie mi sie podoba ale do KFC nie pasuje :P
https://twitter.com/EricIGN/status/554312970457460736/photo/1
oki już widziałam ;-) mi się j=kostium też nawet podoba ale nie pasuj do tego Patyka;p
fajnie że na Panelu sa wszystkie kostiumy. dziwnie wygladaja bez swoich właścicieli :P
ja nawet stwierdze że kostium KFC jest lepszy od kostiumu sary ale co z tego jak BC będzie słaba, oby nie była...
nie;p;p Kostium Sary był lepszy;p tzn górna część kostiumu była lepsiejsza;p
A czemu nie ma kostiumu Atoma?;p
Kostium Laurel ma więcej charakteru ...ale mi tez bardziej podobała się górna cześć kostiumu Sary:-)
no do mnie ta wersja kostiumu bardziej przemawia, gusta i guściki :D
pewnie kostium Atoma to by bylo za duzo. wiadomo ze wszyscy nie moga sie doczekac pelnego wygladu, wiec to zostawia na serialowy Big Moment
nie wszyscy;p Ja nie czekam;p;p
A panel już się chyba skończył? Miał być o 11 i tylko pół h wiec chyba już po?
panel zaczął się dokładnie o 11:15 więc juz jest po :((( niestety, czekam az na twitterze pojawia sie jakies info :)
też właśnie czekam i co chwile przeglądam Twitter... ale pół h to nie długo...zbyt dużo się nie dowiemy :-(
już chciałabym zobaczyć ten panel... nie wiadomo kiedy będzie dostępny w sieci?;p
Hihi;D..no z tym puszeniem się to masz racje:-) ..pewnie będzie pękać z dumy ze jest only girl;p
Zastanawiam się czy to całe hejtowanie Laurel nie odbije się nam czkawką... Guggenheim robi wszystko na opak, wrecz "na złość" widzom , a teraz jeśli wszyscy piszą takie komentarze podwazajace ich umiejetności to sie naprawde obawiam zwłaszcza ze jeszcze mają 6-7 odcinków do napisania...
nie wiem.... czy Guggenheim robi na złość? Nie wydaje mi się ... Trafiają do niego negatywne komentarze o Laurel ale on stara się bronić tą postać. i myśle że bronił by każda postać która znalazłaby się w takiej sytuacji.
Wiem, w końcu to ich "dziecko" jakby nie patrzeć. Ale Guggenheim jest trollem, a B i K to wisi, mają swoje nowe zabawki. Nie zdziwiłabym się gdyby nam zaserwowali mały back pedalling w dalszej czesci sezonu... ( tu nie jest pesymizm, tylko zastanawiam się po prostu:) zadnego Lian Yu proszę:)
nie zaczynaj znowu;p;p nie przekreślajmy tego trolla ;p może nas jeszcze czymś pozytywnym zaskoczyć:-)
:D:P wiesz oni teraz praktycznie cały czas są hejtowani, no bo kto uśmierca głównego bohatera, marginalizuje wątki najpopularniejszych bohaterów a wynosi na szczyty najbardziej hejtowanych?
a no gotuje.... coś musieli zrobić żeby wypromować kurczaka. Szkoda tylko że kosztem naszej zielonej marudy xd Wiesz on jest jaki jest ale uwielbiam Go:-)
Mimo wszystko ja też go lubię, chociaż w zeszłym sezonie ciężko było z tym moim lubieniem:d Och ten zielony osiołek... Biedny teraz musi gdzies w górach lezec ze kurczak wskoczył w kostium.
Wytłumacz mi jedną rzecz Madziu. Romans w tym serialu jest jak najmniej ważny i praktycznie nic nie wnosi do fabuły, głównie liczy "crime fighting" to dlaczego potrafią drogę do bohaterstwa skrócić do 4 odcinków lub w ogóle nie pokazać on screen (jak w przypadku Roya) a romans się ciagnie przez x sezonów i stwarza się przeszkody z kosmosu? Gdzie tu są priorytety?!
Powiem tak...w takim serialu jak Arrow romans jest na ostatnim miejscu...aczkolwiek jeśli już stwarzają taki wątek to nie kończy się on po jednym sezonie tylko trwa i trwa. Myśle tez że liczą się tu z widzami( i mówie tu o widzach Arrow). widać zd czasem wola się skupić na romantycznych relacjach niż na pokazaniu drogi do bohaterstwa tak jak właśnie było w przypadku Roya. Romans/związek w taki serialu to jest takie miłe oderwanie od innych aspektów fabuły. Pozatym w każdym serialu istnieje jakiż romantyczny związek. Jednak moim zdaniem scenarzyści Arrow powinni po równo skupić uwagie i na bohaterstwie i na romansie..a czasem jest tak że jak "przyczepią" się do jednego to wałkują to cały odcinek/ki.
Ja wolalabym zeby dostał własny serial..moglybysmy z dziewczynami oglądać do woli i nie sprzeczac się z Wami;D
Yhym ...na początek jak najbardziej ;D...
..jeny jak ja czekam na powrót Arrow *.*..;D
nie tylko Ty:-) Już niedługo 10 dni :-) oby ten tydzień zleciał szybko;p a potem do środy to już pyknie:-) I znów będziemy zarywać nocki :-)
Masz racje zleci:-) będziemy będziemy:-) ..ale tylko na 10..potem odpuszczam odcinki z Laurel;p
No baaa nie inaczej ;))) ja licze przynajmniej na 6 a kto wie moze wiecej o ile beda mieli dobre pomysly na scenariusz ;))) Flash tez 2 sezon. Ja jeszcze zobacze iZombie w marcu bo zapowiada sie ciekawie ;)