PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63893
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei 

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-) 
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka 

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

I ja spadam dobranoc;)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

kostium Kurczaka z panelu :)) kostium sam w sobie mi sie podoba ale do KFC nie pasuje :P
https://twitter.com/EricIGN/status/554312970457460736/photo/1

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

i Firestorm :) https://twitter.com/EricIGN/status/554312402167013376/photo/1

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Nic mi się nie wyświetla :-(

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

oki już widziałam ;-) mi się j=kostium też nawet podoba ale nie pasuj do tego Patyka;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

fajnie że na Panelu sa wszystkie kostiumy. dziwnie wygladaja bez swoich właścicieli :P
ja nawet stwierdze że kostium KFC jest lepszy od kostiumu sary ale co z tego jak BC będzie słaba, oby nie była...

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

nie;p;p Kostium Sary był lepszy;p tzn górna część kostiumu była lepsiejsza;p
A czemu nie ma kostiumu Atoma?;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Kostium Laurel ma więcej charakteru ...ale mi tez bardziej podobała się górna cześć kostiumu Sary:-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no do mnie ta wersja kostiumu bardziej przemawia, gusta i guściki :D
pewnie kostium Atoma to by bylo za duzo. wiadomo ze wszyscy nie moga sie doczekac pelnego wygladu, wiec to zostawia na serialowy Big Moment

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

nie wszyscy;p Ja nie czekam;p;p
A panel już się chyba skończył? Miał być o 11 i tylko pół h wiec chyba już po?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

panel zaczął się dokładnie o 11:15 więc juz jest po :((( niestety, czekam az na twitterze pojawia sie jakies info :)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

też właśnie czekam i co chwile przeglądam Twitter... ale pół h to nie długo...zbyt dużo się nie dowiemy :-(

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ciekawe co ciekawego miała do powiedzenia Cassidy;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

już chciałabym zobaczyć ten panel... nie wiadomo kiedy będzie dostępny w sieci?;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie wiem niestety..pewnie późnym wieczorem

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

albo bardziej na dniach :(

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

a jakieś info z Panelu?

agueda0712

Cassidy? Bedzie sie puszyć i pokazywać miesnie, a o odpowiedz poprosi Guggenheima lub Kreisberga:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hihi;D..no z tym puszeniem się to masz racje:-) ..pewnie będzie pękać z dumy ze jest only girl;p

agueda0712

only goryl:D kolor pasuje:D

bzyczek881126

Bzyczku a przypadkiem nie ma 8-9 h miedzy nami a Los Angeles?

BlueRose_0709

czyli to moze byc 19.15-20.15

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

masz racje ... tego panelu jeszcze nie było

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

W LA jest dopiero 9.30 więc do panelu zostały prawie 2 h

MagdaLena121

czyli 20.15 info dopiero coś koło 21

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

tak;p czyli do " zobaczenia" koło 21 :-)

MagdaLena121

Zastanawiam się czy to całe hejtowanie Laurel nie odbije się nam czkawką... Guggenheim robi wszystko na opak, wrecz "na złość" widzom , a teraz jeśli wszyscy piszą takie komentarze podwazajace ich umiejetności to sie naprawde obawiam zwłaszcza ze jeszcze mają 6-7 odcinków do napisania...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie wiem.... czy Guggenheim robi na złość? Nie wydaje mi się ... Trafiają do niego negatywne komentarze o Laurel ale on stara się bronić tą postać. i myśle że bronił by każda postać która znalazłaby się w takiej sytuacji.

MagdaLena121

Wiem, w końcu to ich "dziecko" jakby nie patrzeć. Ale Guggenheim jest trollem, a B i K to wisi, mają swoje nowe zabawki. Nie zdziwiłabym się gdyby nam zaserwowali mały back pedalling w dalszej czesci sezonu... ( tu nie jest pesymizm, tylko zastanawiam się po prostu:) zadnego Lian Yu proszę:)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie zaczynaj znowu;p;p nie przekreślajmy tego trolla ;p może nas jeszcze czymś pozytywnym zaskoczyć:-)

MagdaLena121

:D:P wiesz oni teraz praktycznie cały czas są hejtowani, no bo kto uśmierca głównego bohatera, marginalizuje wątki najpopularniejszych bohaterów a wynosi na szczyty najbardziej hejtowanych?

BlueRose_0709

Tommy, Sara, Oliver dla Laurel! Krew się już gotuje...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a no gotuje.... coś musieli zrobić żeby wypromować kurczaka. Szkoda tylko że kosztem naszej zielonej marudy xd Wiesz on jest jaki jest ale uwielbiam Go:-)

MagdaLena121

Mimo wszystko ja też go lubię, chociaż w zeszłym sezonie ciężko było z tym moim lubieniem:d Och ten zielony osiołek... Biedny teraz musi gdzies w górach lezec ze kurczak wskoczył w kostium.
Wytłumacz mi jedną rzecz Madziu. Romans w tym serialu jest jak najmniej ważny i praktycznie nic nie wnosi do fabuły, głównie liczy "crime fighting" to dlaczego potrafią drogę do bohaterstwa skrócić do 4 odcinków lub w ogóle nie pokazać on screen (jak w przypadku Roya) a romans się ciagnie przez x sezonów i stwarza się przeszkody z kosmosu? Gdzie tu są priorytety?!

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Powiem tak...w takim serialu jak Arrow romans jest na ostatnim miejscu...aczkolwiek jeśli już stwarzają taki wątek to nie kończy się on po jednym sezonie tylko trwa i trwa. Myśle tez że liczą się tu z widzami( i mówie tu o widzach Arrow). widać zd czasem wola się skupić na romantycznych relacjach niż na pokazaniu drogi do bohaterstwa tak jak właśnie było w przypadku Roya. Romans/związek w taki serialu to jest takie miłe oderwanie od innych aspektów fabuły. Pozatym w każdym serialu istnieje jakiż romantyczny związek. Jednak moim zdaniem scenarzyści Arrow powinni po równo skupić uwagie i na bohaterstwie i na romansie..a czasem jest tak że jak "przyczepią" się do jednego to wałkują to cały odcinek/ki.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Mamy 4 sezon Arrow:-) Oficjalne info:-) :-) i dzień staje się lepszy :-)

MagdaLena121

To teraz czekamy na info o Brandonie!!

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie widzę Go w 4 sezonie;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja wolalabym zeby dostał własny serial..moglybysmy z dziewczynami oglądać do woli i nie sprzeczac się z Wami;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

otóż to ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..tym sposobem wszyscy zadowoleni;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

będę tez zadowolona jeśli przejdzie do Flasha;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Yhym ...na początek jak najbardziej ;D...
..jeny jak ja czekam na powrót Arrow *.*..;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie tylko Ty:-) Już niedługo 10 dni :-) oby ten tydzień zleciał szybko;p a potem do środy to już pyknie:-) I znów będziemy zarywać nocki :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Masz racje zleci:-) będziemy będziemy:-) ..ale tylko na 10..potem odpuszczam odcinki z Laurel;p

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

A tak zapomnialam ze to LA wiec czekamy az sie odbedzie ;))

bzyczek881126

4 sezon Arrowa:)!

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

No baaa nie inaczej ;))) ja licze przynajmniej na 6 a kto wie moze wiecej o ile beda mieli dobre pomysly na scenariusz ;))) Flash tez 2 sezon. Ja jeszcze zobacze iZombie w marcu bo zapowiada sie ciekawie ;)

bzyczek881126

nie nie 5 wystarczy:) Co za duzo to nie zdrowo:)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Oj tam;p;p Jak dla mnie może lecieć i lecieć;p;p