Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ja bym się bała. Kto wie kogo ona w tym swoim burdelu zna. I kto jej może pomóc. Takie to najlepiej zabić zanim złoży jaja...
do pojedynku też raczej nie dojdzie ;p;p
chyba że Ollie się wkurzy to wtedy kto wie.... ;-p
Ooo ah marzenia;D..ale to zdjęcie z odcinka 10 wierz ..gdzie Ray nakłada to na rękę i jest tam Felka..On tam jest boski;D
Żeby Plmer bił się o Flkę to musiałby być w niej zakochany a jak wiadomo nie jest p
Co innego Oliver może jak ten Go wkurzy to da mu po mordzie p I wszystkie implanty wypadną :-)
albo pojedynek Oliver alias Arrow i Ray Palmer alias atom juz w swoim stroju.uuuu co to byłaby za walka :D
ja bym kibicowała obydwu ale pewnie sercem bardziej za Oliverem, jego doświadczenie w walce przeważa nad techstrojem Raya :P
No racja Ray nie jest zakochany..
Ale tak jak mówi Bzyczek mogliby się bic jako Arrow i Atom ;D
Kurde nie wiedziałam że Guggentroll ma tumblra... jaki ten świat mały...
I masakra z ta przyjaźnią. Promocja Laurel korzyścią Oliver i Felicity... moje bidulki...
wiedziałam że tak bedzie i tego się obawiałąm ale zobaczymy jak im to wyjdzie. no Guggentroll chyba niedawno założył tego tumblra bo wczesniej raczej na twitterze był bardziej aktywny. ale wszystko wrzuca i tak na twittera wiec...
ale ktoś kto jest mądry nigdy nie da się nabrać na przyjażn miedzy nimi. Felka i Laurel to dwa różne światy które za nic w świecie się nie dogadają :-)
chyba że Laurel zmieni swoj charakter o 360 stopni i swoje nastawienie do życia, ale wtedy to już nie bedzie się nazywała Laurel Kurczak :P
nieeee... to niemozliwe...:P
aaaa ale super tak blisko mnie :) to powiem tak niech spadają na Molo Orłowskie ja ich przygarnę w mojej Gdyni i im troche ciekawych pomysłów podsunę o Olicity :D
jak będzie bliżej naszego rodzinkowego spotkania w stolicy to się wtedy razem wybierzemy :))) podróżniczki z północy :D
Haha nie znasz Laurel? Co to dla niej;D..dwie minuty treningu i może zakładać habit;D
ha no tak;p Jak po 3 lekcjach boksu stanie się Black Canarry to po dwóch zdrowaśkach zrobiĄ z niej Świętą XD
ej a może i ja sie zapiszę na boks, w mojej siłce są zajęcia z Boksu dla początkujących :P trzy lekcje i moge zastapic Laurel w serialu i byc Super Ekstra New Black Canary :D