PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63893
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei 

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-) 
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka 

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ta kobieta jest boska. I tak jest genialne :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Oby więcej takich artykułów:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oby :)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

no też go pamietam, ale słusznie na końcu napisała że według niej moment pierwszego spotkania to było to :D jak tak teraz zobaczyłam tą scene ... ah cudowny początek wspaniałego związku :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Widziałam ostatnio śmiesznego mema:
Pisało tam
Wytłumacz co to OTP, a ktoś odpowiedział to bycie w związku ze związkiem
Kocham <3

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

hahah świetne :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

No rzeczywiście ich spotkanie miało w sobie to cos;D..Oliver sam wspomniał o tym w odcinku 01x3:-)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

I mnie tez oswiec:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Otóż to;D

agueda0712

hihi, wpuszczamy go do rodziny i juz chce rzadzic:D:D:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Bezwstydnik ;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose nie uda mu się :-) My tu rządzimy xd

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

Taa...:P A Liga Sprawiedliwych niech się schowa, bo nadchodzą Anonimowy Arrowholicy i Liga( Cieni czy Zabójców co miałeś na myśli?;p)

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

Oczywiście że nie ta Nolanowska Liga ;p :)

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

A dobrze wiedzieć;)
Też myślę że Liga Cieni jednak lepsza;)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Kochani w końcu oficjalne zdj z odcinka 3x10 :))) biedny Diggle, Vinnie Jones ciut go poturbuje :(((
http://www.greenarrowtv.com/arrow-official-images-from-left-behind/20879

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Hejo, hejo rodzinko!
Ja dzisiaj składam skargę na Ray... Nie ładnie kopiować Iron Man panie Palmer. Nie ładnie. Tak się nie będziemy bawić.
Nie wiem czy któraś z was zauważyła, że Felka mam na sobie buty ze sceny pocałunku z pierwszego odcinka. Wiem, takie nic a jak cieszy. Dobra nie ważne, lecę do szkoły!
Ras witaj na pokładzie :) Jeszcze nie wiesz w co się wpakowałeś < diaboliczny śmiech>
Do zobaczyska ludzie, nie piszcie za dużo bo nie nadrobię :P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

no i ja powróciłam jak zwykle z nocnej zmiany a tu nowy nabytek. jako najstarsze z tego zacnego grona witam Rasa na pokładzie. mam nadzieje ze się nie przerazisz intensywnością naszych wypowiedzi :D jesteśmy szalonymi maniakami wiec nie zdziw sie :D

:D:D:D PS uwielbiamy Olicity, nienawidzimy KFC i niektórzy ( w tym ja ) lubimy Raya !

bzyczek881126

Bzyczku 15 stron już jest, nie ma co jesteśmy dobre:)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

najlepsze/- si :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..co do Planeta...i oczywiście ja tez ;D

..zdjęcia boskie;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

*Palmera;pp

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

artykuł o Wellsie i Reverse Flashu :)
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=58425

bzyczek881126

Dr Wells:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

no specjalnie dla ciebie BlueRose tutaj wkleiłam. dodałam tez na forum Flasha ale tutaj pewnie cześciej zaglądasz :D

bzyczek881126

Dziekuje, Bzyczku słodka jestes:) Ja nie ogladam Flasha, mnie interesuje tylko postać Wellsa i lubię tez tego aktora:D Arrow jest moim jedynym serialem

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

więc dobrze że tu tez dodałam:) w takim razie będę o tobie myślała i w miarę możliwości dostarczała info nowych :D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ciiiii... lepiej żeby Agatka nie wiedziała :P Dla zdrowia nas wszystkich :P Żartuję ;)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

http://www.filmweb.pl/news/%22Atom%22+drugim+spin-offem+serialu+%22Arrow%22-1092 16
A może zrobią tak, że przetrzymają Palmera jeszcze w 4 sezonie Arrow, a później zrobią spin-offa? Tak by było najlepiej :)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

oo tak bosko :D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

wypowiedz Guggentrolla na temat potencjalnej przyjaźni miedzy Felicity a Laurel.:P bleeehhh...
http://marcguggenheim.tumblr.com/post/107963578894/can-we-expect-a-friendship-be tween-felicity-and

bzyczek881126

oj tak... I jeszcze Olivera z Palmerem

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

tu akurat nie miałabym nic przeciwko :P a tak mnie zastanawia dziewczyny wy go nie lubicie w związku z Felka tylko czy ogólnie wkurza was jego postać, bo dla mnie Brandon Routh idealnie odgrywa rolę geeka, z takim zapałem do swojej pracy i pasji jak u Felki, który żyje w swoim komputerowo-technicznym świecie :D

bzyczek881126

Wkurza mnie jego relacja z Felką ( nie lubię trójkatów-strasznie oklepany motyw ksiazkowo-filmowo-serialowy) a faceta uznaje za natreta.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Stalker??... jak go nazywaja:P a gdyby był w serialu ale na przykład nie miał az tylku interakcji z Felka to co wtedy???

bzyczek881126

Bzyczku, co było gdyby. Nie wiem. Nie ogladałam wczesniej tego aktora w zadnym filmie, a w tym serialu wkurza mnie potrójnie- natręt, przeszkoda dla Olicity, cholerna papuga królewska Olivera. On jest na razie tylko przeszkodą i tak go widzę.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

no bo właśnie tak chciałam dokładnie zrozumiec wasza niechec do niego :D

bzyczek881126

Zeby było jasne ja nie lubie Palmera - charakteru nie Routha:) Do aktora mam całkowicie neutralny stosunek

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Ja nie lubie Postaci Palmera. i nie chodzi tu o jego Kręcenie się koło Felki. Dla mnie on jest sztuczny, lalusiowaty, natrętny wiecznie uśmiechnięty. Po prostu irytujący ;p Blee Blee Blee!!!

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Cmok Cmok Cmok bardziej :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Fuj Fuj Fuj :-)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

W przyjażń miedzy Laulicity jestem jeszcze w stanie uwierzyć...coć było by to bardzo naciągane :-) Ale w przyjażn miedzy Kenem i Zielona maruda nigdy nie uwierzę;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Czemu? Ja tam prędzej uwierzę w przyjaźń miedzy nimi oboma niż między Fel i Laurel :P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

no dokładnie, laurel nie umie sie z nikim przyjaznic bo jest egoistka i tyle :P

MagdaLena121

Hhahahahahah, jestem za tym by Oliver w koncu wpakował strzałę ze srodkiem usypiajacym w Raya i wysłał go na Lian Yu.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

popieram Rose :-)

MagdaLena121

Marc, what does it take for you guys to unleash that deleted Olicity snogging scene from S2 finale? Kangaroos? Koalas? Emus? You name it and I will fly them from Australia. Seriously though, I hope you show it to us in the near future. Thank you for giving us Arrow and Felicity and Olicity.

I dunno. Waiting for the right moment.

Dziewczynki optymizm:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose jest optymizm:-) Ba wielki optymizm :-) Będzie Kisss:-)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Zgłaszam sprzeciw! Po co marnować dobry środek usypiający na Ray, skoro można taką strzałę użyć na Laurel? Albo po co marnować środek na nią? Wystarczy normalna strzała. Albo pięćdziesiąt :)

Kawusia25_2

Szkoda strzał na Laurel:D