Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
Czyli trzymamy sie tych nieoficjalnych??heh to ja mam normalnie 26, ale czuje sie i czasami geekowo-maniakalnie zavhowuje jak 18tka :D wiesz ci kinomaniacy tak maja. Co to za życie bez szaleństwa ...
Słuszna uwaga :) ja też czuje się na 18 :) a nieoficjalnie na 118 ;p to zawsze mniej niż 700 ;p
A mnie się wiek nie zmienia :P hehehehe Mam już siedemnaście lat na karku i czuję się dokładnie tak samo :P
I to doskonale Werka, że się tak młodo czujesz :) Najlepiej być młodym duszą :D
Dokladnie ;))mam czasami chwile slabsze ale zazwyczaj taka jestem. Hihi. Pamiwtam jak mialam oficjalnie 17 lat. To byly czasy :)) z sentymentem wspominam liceum itd. Przezylabym to jeszcze raz ... ;D
Ech nawet nie mówcie :( nie raz już wracałem do tamtych czasów z łezką w oku. Ale macie racje, dusza nigdy się nie zestarzeje :)
Ale sentymenty nas dopadly. Jak przystalo na starych dziadkow. Hehe. Najwiecej frajdy sprawia mi ogladanie swojej studniówki. Haha nawet na sama mysl sie smieje ;D
To ja się śmieje na myśl o tym że się śmiejesz ze swojej studniówki ;p hahahhaha
Przepraszam, że się wam tak brzydko w rozmowę wpierdzielam, ale pytanko do Ras. Człowieku ile ty masz lat. To na potrzeby rodzynkowej rodzinki, takie wstępne przesłuchanie :D
Oczywiście że nadajesz :) Tylko się upewniam, że mi nikt tytułu nie odbierze :)
Wierzę, ale ja tam lubię nawet przebywać wokół starszy ode mnie. Mają wiele do powiedzenia. A moi rówieśnicy to idioci :P
Niestety ale masz racje, za moich czasów jak miałem tyle lat co Ty to też przebywałem ze starszymi i to bardzo mnie ukształtowało i rozwijało :) Bo nie ma co stać w miejscu ;p :)
Jeszcze jak się jest typem obserwatora, to tylko siedzieć między mądrzejszymi :)
To widzę że na dobrą ekipę trafiłem :) mam zawsze jakieś takie przeczucie że trafie na podobnych sobie :)
Tylko uważaj, bo czasami mamy szaleńczy czas, a wtedy nic nas nie powstrzyma :P I ten rozumek czasami zanika :P
Sorki ze się Wam wtrace ale przeczytałam ile masz wzrostu i pragnę Cie pocieszyć może nie mam 178 ale mam 173 cm;Pp
To moje imię zostało juz chyba odmienione na wszystkie sposoby na tym forum;pp
Na moje szczescie mi mowicie Werka .a nie jak Matii- Weronika ;p drań nie chce przestać :p a mnie az kuje po oczach jak je widzę ;/
Hahahaha, już nie będę :) Niestety nie mogę się łączyć w bólu, bo na moje imię nie ma skrótu... także nie wiem co czujesz :P