Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
Hmmm nie no nie przesadzajmy :D z sensem ale ...Weraska bardziej do mnie przemawia :p
Ja tam się dalej boje Chris;pp...no wiemy wiemy..ale dziś masz solidne wsparcie:-) ..nawet Grzybek był;D
Widziałem;) Obecnie jestem na 6 stronie, jeszcze całkiem w temacie nie jestem;p
Oszałamiające:P Papcia Ghul? Ciekawe;p Widzę że powrócił pomysł, Felcia córcią Al ghulcia;d
Co? Już po północy;( Czas leci nieubłaganie, chociaż wpadłem na te 20 min. Dobranoc;)
Na 20 mialam. Wiec piszac z wami jednoczesnie zacharowuje sie w pracy. Hehe ;))jeszcze maks 3godz i home :))
To akurat jest dorywcza to luźna ;))) na szczęście bo jakbym jeszcze na nockach musiała się wysilać jak w normalnej to bym sie czuła nie na 18lat ale na te 118 ;p
No i byś musiała używać Lazarus Pit, to niech zostanie tak jak jest :P :) ale spoko szybko teraz czas zleci
oj zleciał nawet bardzo szybko na szczęście:) a teraz nowy dzień i miejmy nadzieje nowe spoilery :P
dobrze że znam Rasa to by mi szybko dostarczył wodeczkę z Jam :)
Podam Ci Spoiler na dziś ;p Jeszcze półtorej miesiąca i wiosna ;)
P.S. A co Ty tam masz napisane na awatarze?
taaa wiosna, jak zimy nie ma to i wiosna się przesunie :((( i znowu bedzie jak rok temu, że ledwo sie zacznie a juz lato, a ja wiosne uwielbiam :P
"F&ck Cancer, Sinceriously Captain Amell" :D
no na wiosnę zawsze są takie intensywne kolory :D ahh i ten zapach rano :D zimę też lubię ale białą :P z zaspami na metr :P
a mimo że mieszkam nad morzem to za latem nie przepadam :/
zazdroszczę :) nigdy nie byłam w górach :P aż dziw... prawie całą Polskę zawsze zjeżdżam przynajmniej dwa razy w roku a w góry nigdy nie zawitałam, zazwyczaj wschód, centrum albo wielkopolska :P
No to gwarantuję że Ci się spodobają góry :)
Ja mieszkam dość blisko Karpacza i Szklarskiej Poręby.
Ale w Zakopanym też bywałem, pięknie jest po stronie Słowackiej
w to nie wątpię :D kto wie może uda mi się na te wakacje w końcu wybrać. ale najpierw trzeba będzie zorganizować spotkanie rodzinki AA, ale to temat na maj dopiero :P
po zastanowieniu? :D masz racje Gdynia idealny :))
chcemy w centrum żeby każdy w miarę możliwości miał jak dojechać, mimo że mi daleko to jestem w stanie się poświęcić:P
To ja nie dość, że najmłodsza to jeszcze najmniejsza 162cm. Ale jak to mówią małe jest słodkie :)
Czytałem tam co nieco o tym wszystkim co pisaliście i wg ;) Szykuje się na ostry płacz w 10 odcinku ;(
No na pewno bez chusteczek się nie obejdzie ;) A co do alkoholu to jeszcze pomyślę ;)