Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
Racja, w czasie Laurel biznes w czasie Palmera motoryzacja.
Baaaa, mam lepszy pomysł, może tu bedziemy sobie pisać?
u mnie to zależy od pracy:-) Tzn 12 oglądam bo wtedy prawdopodobnie wróci Oliver no i wiesz wielka scena Felicity... a z 11 to się jeszcze zastanowię:-)
Pewnie nic w tym 11 nie bedzie sie działo oprocz Laurel i Palmera. A nawet sie zdarzy ze Laurel i Palmer beda w tym samej przestrzeni...
Może się powtarzam ale zdecydowanie bardziej martwi mnie Laurel..;/ klęska i dno w jej wykonaniu to będzie sukces bo podejrzewam ze może być znacznie gorzej;D..Ray tam jest uroczy;D
Ray to żadne zagrożenie..sama słodycz ;D hahah ..Nie zrobią pary z niego i Felki...na pewno nie
uroczy ...to jest kucyk Poony ;p;p a nie wydaje mi się że Palmer miał kopytka;p
Agatka jestem z Toba. Zdecydowanie 11odc na plus z powodu Raya. Laurel niech kopie buraki ;p
Dziękuje Ci kochana;pp..i Jzk najbardziej zgadzam się co do 11 odcinka:-) ..zniosę te jędze dla Palmera;D
Ohh ja wszsytkie odc zdecydowanie na żywo bede ogladala. Najwyzej przy scenach z Laurel wlacze sobie najlepsze momenty czarnego Strasburgera z Family F. ;))
W sumie ja tez;D ..haha ..tylko ze to się chyba nie stanie ..a szkoda byłby jeszcze bardziej ciekawą postacią:-)
Mi taki pomysł sie podoba. Jeszcze bardziej polubilabym go ;))) i do tego ten element zaskoczenia. A co wy na to ze Olivera uratuje Ras jednak??widzialam zdj z nagrywania odc nowego jak Oliver celuje z łuku do Malcolma (chyba) wiec to raczej nie on go uratuje. Ja chyba wolalabym zeby to Ras byl niz Maseo ;)
No wlasnie nie wiadomo. Ale bylby za mlody. Chyba ze to rzeczywiscie Maseło ;p i w tej chacie jest Katana z ziołami ;p
Nie wiem czy ktoś juz na to wpadł: Gdyby to jednak znalazł go Maseo, to obstawiam,że w tej chacie ukrywa się żona Maseo i jego syn. Maseo gdy dowiedział się ze porwano/zabito Katanę, mógł z rozpaczy lub z przymusu wstapic do Ligi. Potem przypadkiem odkrył ze jednak zyje a wiadomo ze z ligi odchodzi się w jeden sposób to zyje to sobie pod dwoma imionami. I teraz ta scena w chacie mogłaby być parallelem do sceny w premierze kiedy Katana się nim opiekuje. Oliver uświadamia sobie ze Maseo potrafi byc jednym i drugim, do niego dochodzi ze on także moze. Poza tym mamy (chyba) flashback do 23 odcinka kiedy Felka mówi mu ze nie chce byc bezpieczna, tylko chce być z nim. Oliver wraca uszczesliwiony a tu Felka daje mu kosza i zabawa zaczyna sie od nowa.
No wlasnie po części tez o tym myslalam. Mnie taki scenariusz by zadowolil w sumie. Aby byl zaskakujacy.
PS Diggle w stroju Arrowa bedzie wymiatal. Ciekawe jak mu wyjdzie strzelanie z łuku ;p
Czuje ze możemy się usmiac;D..chociaż Digg jest wspaniały i pewnie będzie się lepiej prezentował niż Laurel..
Hehe ja tez w niego wierze. W sumie od strzelania ma Arsenala. On moze kopac tylki :D
Myslalam ze to Ras na samym poczatku..teraz marzę żeby byl to Slade..
..AA i zgadzam się co do Palmera ;D zdecydowanie zostałby moim ulubionym villanem:-)
A skad Palmer może znać umiejętności Felicity? Od Waller. Poza tym jakby nie patrzec Amanda tez ratuje miasto tylko w inny sposob.
Hahah ..cóż za pomysł;pp...ja juz Wam mowilam ze to forum rozwija kreatywność ;D
więcej teorii spiskowych;p A teraz pomyślałam sobiw może Ras's i Slade są braćmi;p wtedy Oliver miał by nie wesoło;p
Hahaha Ras i Slade braćmi;D no nizle:-) ..albo lepiej...Donna była kochanką Ras'a;D
ha ha ;p Arrow do 5-6 sezonu pod względem uczuciowym zrobi się jak Moda na sukces;p Albo jak chirurdzy każdy z każdym;p
No w Chirurgach to bylo niezle. Teraz w miare kazdy juz ma swoja druga polowke ;p ale wiadomo wszystko moze sie zdarzyć :))
Ej wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka zaczela ogladac Arrow. W sensie juz jest przy 3 sezonie bo tak ja pochlona;p i zgadnijcie co mysli o Laurel?? ( ja jej wczesniej nic nie mowilam o niej )
Hehe wlasnie nie. Nienawidzi jej tak jak my,co jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym ze jest strasznie denna postacia;D podziwiam tych co ja lubia bo ja osobiscie sobie tego nie moge wyobrazic :p aa i uwielbia Olivera/Amella (nie dziwie sie ). Polecilam jej od razu Flasha bo myslala ze przegapila jakis odcinek jak zaczela 3x08 ogladac. Biedna jeszcze nie wie co sie wydarzylo w 3x09. Tak mnie skreca zeby jej powiedziec.... :p
to weż ją namów na Nasze rodzinkowe forum;p Im nas więcej tym lepiej :-)
Nie mów jej;p tak to jej kopara opadnie;p
Nie powiem ;))cos ty ona nawet FB nie ma wiec konta na filmwebie tym bardziej :p nie uznaje takich kont ale zawsze jej poopowiadam o naszych nocnych konwersacjach ;)))
Hihi do mnie juz sie przyzwyczaila, do tych moich fanowskich spraw itd. Wiec chyba nic juz jej nie zdziwi ;D