Zaczął się nowy okres z Arrow. Jesteśmy po 3x10 i czekamy z niecierpliwością na kolejny odcinek. Jeszcze tylko 5 dni ludziska!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur wol - ( sorka musiałam podzielić nazwę bo nie FW zwyzwał za słownictwo :P)
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Ja też choć nie powinnam. Już dawno miałam z nim skończyć a ciągle nie mogę. Ale teraz jak mi moją kochaną Charlie tak zepsuli to chyba go w końcu zostawię :P
Właśnie o to chodzi, że Charlie wraca w przyszłym odcinku ale to już całkiem inna Charlie. Nie ten nerd w którym się zakochałam :P
Ja mam tak samo jak pisalas wczesniej coraz gorsze odcinki ale i tak nie moge przestac ogladac:p
Z każdym sezonem coraz gorzej! A słyszałam info o tym że będzie 11 sezon. Chyba do oglądam ten ale następnego już nie będę ruszać. Uwielbiam tych aktorów. Byli świetni. Ale do czasu jak Eric Kripke pisał im scenariusz. Jak odszedł to już tylko klapa :P
A w ostatnim odcinku gdzies sie pojawilo nazwisko Kripke chyba jako konsultanta;p
Szczerze to nie wiem bo do tej pory nie widziałam odcinka. Czekałam na napisy, a jak już były to nie znalazłam czasu by go oglądnąć :P
przekonam się jak oglądnę, teraz muszę się wziąć za rozprawkę której nie mam pojęcia jak napisać :P
A ja mam tak wredną i wymagającą nauczycielkę, że wiecznie mam 2 :P A były czasy że miałam 5.
Liceum najlepsze w całym rejonie :P Się mi zachciało chodzić do renomowanej szkoły :P Ale ta nauczycielka to na prawdę zło. 3/4 klasy nie ma nic powyżej dwój :P
Ja od chyba roku już żałuje, że nie poszłam do technikum albo jakiejś zawodówki :P a na jaki profil poszedłeś?
Znaczy ja nie wiem, czy każdy wie jak ta grupa funkcjonuje. Nie ma tu jako takiego regulaminu czy instrukcji dla nowych użytkowników, którzy nie byli na FW od naszego początku :P
no i my nikogo nie zmuszamy do przystąpienia do nas;p ale też nikogo nie odrzucamy :-) no chyba że miłośników Laurel ;p
Kawusiu wiadomo czy nie..ale zrobiliśmy osobny temat właśnie dlatego zeby swobodnie się wypowiadać:-) ..a ze kogoś to rusza...;D trudno:-)
Nic takiego..ktoś napisał ze nie rozumie tego co piszemy o bylej dziewczynie Olivera(matce jego syna):-)
a no zawsze;p ale my się tym nie przejmujemy;p
Nie lubimy Eboli i tyle w temacie:-)
Nie wolność wypowiedzi:) Wy wyrażacie swoje poglądy, ja mam prawo do swoich. Nie są to argumenty rangi ad personam. Nie jest to też hejt.
jasne że tak... Ja Ci nie narzucam swojego zdania. ale wyrażam swoja Opinie i jest to dla mnie głupota :-)
Czarnolas, to może poszłabys gdzie indziej wyrazac swoje zdanie? To jest osobny temat stworzony dla paru osób, jeśli ci sie nie podoba to możesz isc.
Ej kochani chcecie zamowuc sobie koszulke Amella Sinceriously. Skladam na dniach wieksze zamowienie z innymi osobami z forum. Wiec jak jestescie zainteresowani to poszcie. Przesylka wyjdzie nam taniej ;))
20$ koszulka i 9$ przesylka ale te 9 podzielone na kilka osob. Jakbys sama zamawiala to ok 100zl. Tyle ja zaplacilam za koszulke F&ck Cancer ;)
a jak by to działało te koszulki przyszły by do Ciebie ? a Ty potem byś nam wysyłała czy jak bo nie rozumiem?
No dokladnie. Ja skladam zamówienie. Potem daje znac ile wyszlo. Ty np robisz przelew dla mnie i pozniej jak dojdą do mnie to wysylam do ciebie ;)
oki a jeszcze mi powiedz kiedy to by było;p
Bo ja niestety wypłatę mam dopiero w piątek;p Ciężkie życie studenta;p;p
Zamowienie skladam jutro. A paczke wysylaja dopiero ok 14 lutego. Od razu wplacam na konto Represent kase za koszulki,ale wtedy nie ma problemu zebys mi z koncem tyg wyslala kase. Podaj mi swojego maila to ci wszystkie info dokladnie przekaze ;)
haha tak myślałam że ty odpadasz. własnie zrobilam zamowienie, łacznie ponad 400zł wyszło :P szalenstwo normalnie :D
Podoba mi się ta akcja ;pp..no widać ze ludzi ogarnęło szaleństwo na te koszuleczki;D