Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Nie mówię, że ten serialowy jest zły bo jest znakomity, ale czuję, że ten Ezra Miller zamiecie Granta pod dywan :D
Pamiętasz jak dosyć nie dawno umawialiśmy się na jakiś wspólny seans? Co powiesz na dzisiejszego Flasha? ;-)
Siema wszystkim :) Ja też dalej oglądam Flasha i Arrowa :) A ty Chris od jak dawna nie oglądasz ?
Hmm, ostatni odcinek Arrowa, jak Olivier i Felicity mieli ten wypadek po oświadczynach. A Flash, obejrzałem kilka odcinków 3 sezonu:P
No to z Arrow jesteś naprawdę daleko w tyle ;) Czemu tak mało oglądasz Flasha :) ?
hej :) ja ogladam wybiorcze odcinki ) jak na forum pisza, ze odc byl dobry to ogladam, a jak ze syf to nie :)
No ja oglądam każdy odcinek jednak :) Ale naprawdę mi się podobają te sezony Flasha i Arrowa :) Bardzo dobre podejście mania :)
No przyznam, ze odc z zeszlego tyg arrowa mi sie podobal, jak Adrian wiezil Olivera, nawet aktorsko Amell dal rade, moze na jakies lekcje chodzil hehe :)
No Adrian jest boskim zły przeciwnikiem dla Olivera i to może jego zasługa że Oliver wypadł tak dobrze aktorsko ;)
W tamtym odcinku w którym ujawniono kto jest Prometheusem, Chase powtarzał zwrot "jestem 10
kroków przed tobą" i z zadowoleniem stwierdzam, że
patrząc w ekran widziałem faktycznie, iż ta przewaga była widoczna, i Adrian dokładnie przewidział każdy jego ruch.
No czyli naprawdę Chase bardzo dobrze gra i mam nadzieję że go nie zabiją i będzie dalej grał albo wróci w jakiejś innej postaci ;)
Niee, jak dla mnie to Ollie powinien go zabić z tekstem " You have failed this city" :D
Nie oglądam Arrow...widziałam chyba z 4odcinki tego sezonu. Nudzi mnie to i nic nie zaskakuje...Amell to takie samo drewno jak w pierwszym sezonie :D a do Flasha się zmuszam z sentymentu:p ale zepsuli serial po całości.
Nie oglądałem 6 ostatnich odcinków Arrowa, obejrzałem je w
pewien wieczór i warto, bo akcja później wgniata w fotel.
A Flasha i Legendy to oglądam co tydzien;-p
Co powiesz na Assasina? :D
Za późno przeczytałam wiadomość:p
...ja chętnie znów zobaczę live ale to dopiero za miesiąc:)
Szkoda, że Flash dopiero za miesiąc :D
Nadrobiłem te ostatnie odcinki Arrowa, oj warto bo Prometheus
to psychopata, przyciągający wzrok :-)
Finał Legend widziałaś?:)
Przyda się mała przerwa;)
Nie oglądam już LoT ...ale możesz napisać co tam się wydarzyło w finale:D
Tak z grubsza Legion of Doom dzięki Włóczni przeznaczenia zmienia rzeczywistość, Legendy cofają się w czasie aby temu zapobiec łamiąc przy tym najważniejszą zasadę podróży w czasie, czyli ingerowanie w wydarzenia w których sami uczestniczyli, wszyscy walczą ze wszystkimi, ReVerse Flash wyrywa Palmerowi serce (niezła akcja :D), no i w końcu Sarze udaję się naprostować to co zrobił Legion. Black Flash zabija RF'a, Sara kasuję pamięć Darhkowi i umieszcza go w swoich czasach. No i jeszcze końcowy cliffhanger, legendy wzięły przykład z Barry'ego i "zepsuli" linię czasową, a w naszych czasach po mieście biegają dinozaury, jak dla mnie za słaby odcinek jak na finał ;-p
Ogarniam:D ...sporo się działo tak w sumie:)
Palmer RIP!!!????? :(((=( ech...
Ty to masz jednak wymagania, finał powinienen być mocny a nie jakieś pitu pitu:D
...A i dziękuję, że Ci się chciało napisać :-)
Ale po tym jak Sara "naprawiła" rzeczywistość, Palmer żyje :D
Siedziałem w poczekalni u lekarza przez 2 godziny, to z chęcią pisałem :D
Uff ...trzymasz napięcie:D haha ...a ma jakaś hot girl? xD
No ładnie, gdyby nie poczekalnia to byś mi tego nie napisał:((
Niee, jedyny wątek jaki był Nate'a z Amayą ;)
Nie źle mnie zrozumiałaś,chodziło mi o to, że nie mogłem patrzyć na te przygnębione dusze i wyciągnąłem mego smartfona i sprawdziłem filmweb, i pod wpływem chwili zacząłem pisać :-)
Ee to nuda na polu romantico:D
Mhm...teraz to jasne:p dziękuję raz jeszcze
Mam nadzieję, że jesteś zdrów amigo Mio:P
Miałem nadzieję na Samaye :D (Sara+Amaya) ;-)
Właśnie niezbyt, już prawie tydzień, mam niecodzienne ataki kaszlu, niektóre trwają po godzinie :(
Doskonała wiadomość:p za tydzień wraca Flash:) i Gothan(od stycznia trwa przerwa)'
W końcu, nie mogę się doczekać tożsamości Savitara (stawiam na H.R'a :p), uuuu Gotham tak długo nie było, że aż chyba będę musiał obejrzeć ostatni odcinek, bo nie pamiętam co się tam działo.
Ja dzisiaj wreszcie obejrzałem pierwszy odcinek najnowszego sezonu mojego ulubionego serialu (czekałem ponad rok), nie zawiodłem się warto było czekać :D
Powiem Ci, że ja też musiałabym sobie zerknąć na ostatni odcinek Gotham dla przypomnienia.
Jaki to serial? Czyżby doktor Who?xD
Jeśli dobrze sobie przypominam to chyba Nygma zabił Pingwina, ale nie jestem pewny czy to był ostatni odcinek ;-)
Jesteś prawdziwym jasnowidzem, owszem chodzi o DW :D
Mhm, tak było, tzn nie do końca chyba zabił ale to ten ostatni odcinek przed przerwą:)
Uu ale trafiłam:D myślałam, że tego już nie kręcą...A tu proszę niespodzianka i Janek szczęśliwy:P
Jak to? Według mnie umarł na 100 %, R.I.P pingwin :D Ale dla pewności musiałbym ten odcinek jeszcze raz obejrzeć ;-)
Ten serial zawsze będą kręcić, ma już ponad 50 lat i będzie miał kolejne 100, oj bardzo szczęśliwy ;p
Z tym, że jego postać ma wrócić. Ciekawa jestem co się wydarzy:D
Wieczny serial xD jak Moda na sukces haha
...nie no ale super, że jest coś co Ci się tak podoba:)
Może ta woda do której wpadł to była jama łazarza ;-)
W Anglii ten serial jest jakby tradycją ;-)
Jedno z mych hobby ;p
Możliwościom nie ma końca :D
Ja już trochę straciłam cierpliwość do oglądania seriali. Ciężko mi wytrwać do końca odcinka nawet jeśli to np Flash.
:)
No i jednak pingwin żyje, Ty to zawsze masz rację :D
Ja również powoli tracę chęć do tych filmów i seriali, wszystko już staję się przewidywalne :-)
Jestem niczym prorok:D...No ale Gotham bez Oswalda to nie byłoby to samo, cieszę się że jest.
Możemy sobie przybić piateczkę:p
No a Savitar to (fanfary)...Barry!
Ech no któż by się spodziewał!? Oh wait...każdy xD
Wiesz po tym serialu mozna sie wszystkiego spodziewac :) nawet bym sie nie spodziewala jakby tam Vandal Savage byl Savitarem