Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Może zbyt wiele oczekujemy?:D
U mnie wszystko wyjątkowo dobrze;) wróciłam dzisiaj z krótkiego urlopu, nabrałam sił do kolejnych miesięcy ciężkiej pracy i tyle;) a u Ciebie jak tam?;)
Tradycyjnie Włochy. Zero oryginalności :D
Cieszę się, że wszystko dobrze;) a wiesz do sierpnia rzut beretem:P
Ty wiesz ile ja kończę lat w tym roku !!?:O nawet myśleć nie chce:D
No tak, wróciłam do Arrow. Powiem Ci nawet ok ale ten 20 odcinek...ech nie ma nawet czego komentować.
Nie mogę się doczekać Bane'a ;-)
<highfive>
Mnie nawet cieszy ta wiadomość, lecz i tak dla niektórych umysłów odpowiedź była już znana wcześniej, Savitar powiedział już Barry'emu we wcześniejszych odcinkach im The Futher Flash, zobaczymy jak Barry stanie się "Bogiem" po utracie ukochanej osoby tylko jeszcze nie znamy czynnika wyzwalającego Savitara ;-)
Ale się rozpisałem, jak tam nowy miesiąc Agatko? :p
czekamy czekamy:D ja w dalszym ciągu nie znoszę Bruce'a. On jest taki beznadziejny :(( zabiera mi radość z oglądania serialu, której już i tak nie ma zbyt wiele:D
Ach ten Flash...dobrze że to jeszcze tylko 3 odcinki do końca serii.
Janie, początek nowego miesiąca bardzo udany, bo spędziłam go urolopowo. U nas wiosna kiepska nie? Zakręciła się trochę pogodowa:P
Jak u Ciebie? Czyżbyś miał maturę?
Co dziwnego, mnie aż tak nie drażni, widzę w nim nawet początek Batmana ;-)
Sądziłem, że 3 sezon będzie całkiem inaczej wyglądał;p
Odpoczynek to wspaniała rzecz, czekałem z 10 miesięcy na taką burzę z potężnymi piorunami no i doczekałem się.
A nie narzekam, od kilku miesięcy czuję że żyje odnalazłem swoją drogę, maturę postawiłem na dalszym planie odległym gdzieś o trzy może cztery lata ;-p
What!? Polubiłeś Bruce'a...Co się z Tobą dzieję!?:DD
Wiesz co ten sezon Flasha to jakieś nieporozumienie,chciałoby się powiedzieć ,,zatrzymajcie te karuzele śmiechu" .
Hm najważniejsze że to dobra droga :p
To dlatego, iż szanuje kim stanie się w przyszłosci.
Nie jest tak tragicznie, byłoby doskonale gdyby usuneli 51% scen niepotrzebnych (Dramy i inne narzekania), i zajeli się budowaniem większej i ciekawszej historii wokół villaina:-)
Może nie dobra, ale właściwa.
Mhm taką postawę przyjąłeś. Ok rozumiem.
...ale nie usunęli. Sezon toczy się wokół ocalenia Iris i drama musi być na pierwszym planie. Ciekawa jestem jak to skończą.
Wróciłam też do Arrow na te ostatnie odcinki
Gdybym przyjął inną to pewnie by mnie drażnił. Wybacz nietoperzowi za kilka lat dorośnie to zmądrzeje, chociaż szczerze mówiąc zle dobrali aktora :p
Jak umrze to serial wróci na właściwe tory, a jestem pewien, że tak się stanie, baa może w 4 sezonie serial zmieni nazwę z Flash na Savitar :D
I jak oceniasz ten sezon? Ja jestem pod wrażeniem, Prometeusz przykuwa uwagę, chociaż dwa ostatnie odcinki to zapychacze, no i czekam na Team Oliver/Slade/ Capt Bumerang :D
Dokładnie...zgadzam się, może sama postać nie jest zła ale ten aktor:D ..buu :P
Myślisz że umrze? Ja tracę nadzieję :(
Wiesz co, ciężka sprawa bo o ile rzeczywiście jest dużo lepszy niż sezon 3 i 4 to nie do końca mi się podoba. Na plus Chase i brak Olicity (do odcinka 20) , czekam na konkretny powrót poziomu 1i 2serii:D
Umrze na 101% bo jej śmierć to punkt w czasie którego nie da się zmienić, pewnie dlatego powstał Savitar, za dużo emocji i buu mamy Boga prędkości, przynajmniej tak mi się wydaję, a reakcja Barry´ego z 2024 zdaję się potwierdzać moje słowa :-p
Przeczuwam, że finał wywali nas wszystkich z kapci :D
To czekam na ten wspaniały moment:D
Oby! Niech tam się dzieje na potęgę:P więcej akcji, więcej!
..'to prawda że Laurel wróci w 6sezonie?
Z tą "wspaniałą" chwilą przyjdą kilogramy dramy :)
A tego to nie wiem ,w finale będzie ta Black Siren z E2, obawiam się, że ta prawdziwa odeszła na zawsze :D
No i tak jest drama więc jakoś to zniose ale...ja będę się cieszyć:D
Odeszła na zawsze;( to ci pech :D
Zobaczymy co tam jeszcze wymyślą, może ten 6sezon będzie ostatnim.
Odejdzie Iris, przybędzie Patty, co mnie nawet cieszy:D
Oby coś ciekawego, jak znów będzie ten sam schemat to chyba porzucę Arrowa po 1 odcinku :)
Patty mi się też średnio widziała :D ale lepsza od Iris.
Porzucisz ?:D no to pójdziesz wtedy w moje ślady
No i pamięć Cię nie myli, jak pisałem wcześniej matura jest w moich planach, zamierzam ją zrobić za kilka lat , gdy pewne rzeczy w moim życiu będą stałe, na naukę nigdy za pózno, czyż nie?:)
Cześć ;)
Powiem Ci, że spodziewałem się czegoś więcej, miał być 4 nights crossover event, a dostaliśmy 2 nights crossover event ;)
Ale i tak jestem zadowolony z Flasha i Legend, chociaż lepiej by było bez tej całej dramy Cisco&Barry ;) No i na plus jeszcze SUpergirl czy jak ją nazwał Rory "Skirt" :)
No i wycieczka po Waveriderze, Felka i Cisco musieli się tam znaleźć :)
AAA i jeden wielki minus, czemu Legendy nie powiedziały Barry'emu o Reverse Flashie? W skrócie mój status zadowolenia wynosi 65 % hahah ;)
No szczególnie w Supergirl mogli coś więcej dać a nie tylko na koniec jak przylecieli po nią Flash i Cisco ;) W Arrow to wiadomo było bardziej świętowanie 100 odcinka ale fajnie to wyszło nie ma co zobaczyć te wielkie postacie jeszcze raz to było dobre ;) Myślę że mogło być trochę więcej akcji ;) A Mick super nazywał Karę nie ma co też mi się to podobało ;) A co do Legend no mogły mu powiedzieć o tym Reverse Flashu a tak to znowu będzie tajemnica ;) Ja bym dał trochę więcej tak z 80% :) A jeszcze mam pytanie warto oglądać Supergirl :) ?
Ja oglądam od pierwszego sezonu, i powiem ci, że mogą Cie pierwsze odcinki lekko odrzucić, gdzieś w necie widziałem poradnik według którego najlepiej pooglądać tylko niektóre odcinki (z 3-4 bodajże) a w szczególności ten pierwszy crossover z Flashem..
A drugi sezon to już inna bajka, poziom znacznie wzrasta prawdopodobnie przez to przeniesienie do CW :) Noo i Superman w dwóch pierwszych odcinkach podniósł oglądalność ;)
Mam nadzieję, że pomogłem ;)
No bardzo mi pomogłeś ;) Chyba się skuszę ;) Spodobała mi się w tym Crossoverze więc myślę że może i warto to zobaczyć od początku jak było ;)
Ja też, nawet newsy tłumaczę dla flarrow ;)
Arrow mid-finał kozak, musisz obejrzeć :D
No bardzo mi się podobały te wszystkie 3 finały jesieni ;) Ale wg mnie jednak Arrow wygrał :)