Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Wiesz co, zbierałem się do obejrzenia gotham przez chyba kilka miesięcy, aż w końcu gdy nadszedł finał, postanowiłem obejrzeć cały sezon w 3 dni, i tak zrobiłem i szczerze podobał mi się o wiele bardziej niż 1 sezon :D
Trochę za późno jest 22:00, muzyka hip-hop na full, a za nią chyba setki ludzi:P
Pewnie jadą do Silesi City Center w Katowicach, będą korki przez nich:P
Dlatego wolę nie brać udziału w tym złowieszczym wydarzeniu, choć fajnym:P
Uciekam, nara;)
Długo nam to zajęło:-P
U mnie ok, w sumie nic się nie zmienia:-P rutynkaB-)
Co u Ciebie?:-)
W sumie też nic ciekawego :) powoli zabieram się za planowanie urodzin dla corki bo zostal już miesiac :)
Ja bym to nazwala przyjecie niz bal ☺ no jeszcze nie wiem kogo zaprosic, jakie dzieciaki, a co dopiero zaplanowac przyjecue ☺
Przynajmniej masz o czym myśleć;-)
Ja chciałabym urządzić taki bal dla dziecka:-Dzwlaszcza dla córki;-)
Jakiś motyw z ulubionej bajki Twojej Ali:-)
Nad jakimś konkretnym planem to trzeba pomyśleć ale jeszcze jest czas;-)
wiesz co bardziej bym wolala jakies zabawy wymyslic :) jak bedzie ladna pogoda to bedzie w ogrodku :) basen odpada bo rok temu szczuny piasek z piaskownicy sypali a przed ich przyjsciem wlalam czysta wode. Z drugiej strony zapraszam kolezanki syna, ale gówniarza nie lubie, wkurza mnie bo tylko rozwala wszystko i nie sprzata po sobie.
Tylko ja mam takie dziwaczne pomysły:-D faktycznie takie zabawy lepiej się sprawdzą:-)
Haha:-D ja też nie lubie takich dzieciaków ale to wina rodziców bo na nic nie zwracają uwagi i na wszystko pozwalają:-/
Nie sa dziwne, no co ty ☺ tylko u mnie bedzie kilkoro dzieci tylko wiec raczej to za mala grupa na przebieranki. Mysle ze dla 5-6dzieci to lepuej jakies zabawy wymyslec. A ten gowniarz kolezanki to sama mysl o nim mnie uruchamia
Nie wiEm jak do tego szczuna mozna miec cierpliwosc, rozwala wszystkie zabawki nie patrzac czy rozwali czy nie, raz jak bylam u tej znajomEj i bawily sie z dziecmi sasiada to ten gowniarz podszedl do tego chlopca sasiada i zaczal go kopac, normalnie podeszlabym i zrobila mu to samo
No raczej nie, ale tez zdarza mi sie krzyknac. ale mojej to czasem tlumacze jak to sie mowi krowie na granicy zeby wiedziala wszystko, chociaż Ali ulubione pytanie to ,,dlaczego" :)
Krzyknąć to i ,,świętemu'' się zdarzy:-P
Na takie dziecięce ,,dlaczego'' może braknąć cierpliwosci:-D
Praca i choroba:-/ jestem kompletnie wykończona:-( marze żeby ten miesiąc się już skończył.
Hej hej:-) taak już znacznie lepiej;-) energia mnie wypełnia po meczu naszych orłów:-D oglądalaś?:-) co u Ciebie?
Nie ogladalam wczorajszrgo meczu bo do pracy musialam wstac, ale ja nie lubie ogladac meczy jak polacy komentujambo mnie szlag trafia. Ciesze sie, ze czujesz sie lepiej ☺ a u mnie jic nowego a u Ciebie? ☺
Rozumiem;-) fakt ten komentarz żałosny:-D ale zawsze można wyłączyć głos;-)
też się ciesze bo to była mordęga:-D powiem Ci że u mnie też żadnych nowości, dom i praca. Teraz zorganizowałam strefe kibica i chyba nieźle mi poszło:-)