Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Słyszałaś że CW zamówiło sezon 6 Arrowa czyli jednak nie skończy się na 5 sezonach ;) ?
Ja widzialam gdzies artykul o serialach, ktre przedluzono ale nie pamietam zgdzie, i oxzywiscie nie czytalam tefo artykulu.
Siema :) Ja to nie wiem ale chyba wszyscy odpoczywają i cieszą się wakacjami ;) A co u Ciebie ;) ?
A wybierasz się gdzieś na wakacje :) ? No pogoda faktycznie jest spoko więc nie ma co narzekać :)
No mam nadzieję :) Ja tak szczerze to nie miałem wakacji :) Nigdzie nie bylem bo nie miałem urlopu :) Ale za to w ostatni weekend miałem wesele brata więc się wybawiłem :) A ty jak tam :) ?
A u mnie to córka miala wakacje :)
A tak to leci powoli do przodu :)
Ogladales juz jakies zwiastuny Flasha lub Arrowa? :)
No to musiałaś z nią siedzieć :) Tak szczerze to jeszcze nic nie oglądałem :) A ty coś widziałaś :) ?
No to jesteś lekko w tyle ;) MI się Arrow podoba jak zwykle ;) Jedna rzecz mi się trochę nie podoba ale to później CI powiem jak już będziesz na bieżąco :) A Twoje wrażenia ;) ?
Mam nadzieję że Cię nie zaskoczę ale oglądam nadal oba seriale jeszcze do tego LoT i zacząłem nawet Supergirl :) A ty oglądasz dalej ?
Co Ty nic z tych seriali nie oglądam :)
I najgorsze jest to, że nawet nie mam chęci żeby się wziąść i oglądać :)
Trochę mnie zaskoczyłaś nie powiem czyli całkiem już straciłaś chęć do oglądania tych seriali :)
Ja tam oglądam na bieżąco :) Ogólnie leci powoli do przodu ostatnie sprzątanie i przygotowania do świąt ;) Tylko ta pogoda taka zwariowana i ciekawe jak będzie w święta ;) Szybko zlecą te święta i we wtorek już do pracy :) A jak u Ciebie ;) ?
A u mnie też sie kula do przodu :) Nie obchodzę jakoś szczególnie świąt :)
A z pogodą to masz rację, u mnie na święta śnieg zapowiadają, ale zobaczymy czy się pogoda sprawdzi :)
Ja też nie obchodzę aż tak jakoś specjalnie posiedzę 2 dni z rodziną może obejrzę jakieś filmy i zleci :) No sama zobaczysz jaką pogodę dostaniesz na święta ;)
Idę o zakład, że do mnie brat i siostra się na kawe wbiją :D
A pogoda to jest strasznie zmienna :)
A jak w serialach? :) Jest akcja? :)