Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64027
6,1 8 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-

ocenił(a) serial na 7
mania19

W pracy dla kibiców siatkówki;-) przyszło troche ludzi. Nie ma żadnych namiarów:-D to tak tylko w ramach atrakcji u nas w klubie na hali:-)

agueda0712

To w jakim Ty miescie w ogole pracujesz? :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

tajemnica:-P

agueda0712

hej, hej co slychac? :)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Co znowu taka cisza wszechobecna?;p

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

Ja to rzadko jestem bo cały czas oglądam Euro a nie wiem co się resztą dzieje może też są zajęci i nie mają czasu nawet tu na chwilę zajrzeć :( A ty oglądasz Euro :) ?

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Oglądałem narazie tylko Polska-Irlandia

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

No to najważniejsze widziałeś :) I jak wrażenia :) ?

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

1-0 no gratulacje dla reprezentacji polski, kiedy to ostatnio wygraliśmy mecz na euro?;p

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

Nigdy jeszcze nie wygraliśmy właśnie więc dlatego jeszcze większe brawa dla nich ;) To było historyczne zwycięstwo :) Ciekawe jak jutro im pójdzie ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Coś myślę że dziś usłyszymy znaną piosenkę... Nic się nie stało, polacy nic się nie stało..:P

Christopher_filmweb

Hejka, co do polskiej reprezentacji. Po wygraniu z Irlandia Polnocna co niektorzy jakby szalu macicy dostali z podniecenia. Jak na koncu z grupy nie wyjda to bedzie hejt nie z tej ziemi. Nie rozumiem przedwczesnego jarania sie. A z niemcami widze remis. W ogole jakies takie zachowawcze te mecze. Wystarczy porownac z Copa America, tam przynajmniej widac po wynikach, ze pilkarze graja.

ocenił(a) serial na 7
mania19

Siema;)
Dostali szału macicy bo polska wygrała mecz na euro, a później remis z Niemcami, to coś niesłychanego. A polska wyjdzie z grupy, nie będzie hejtu.;P

ocenił(a) serial na 9
mania19

Siema ;) To była zasłużona euforia i radość z wygranej Polski na Euro a jak dorzucili do tego remis z Niemcami to już prawie jesteśmy w siódmym niebie ;) Też mnie to wkurza że tak mało strzelają goli ale to wszystkie drużyny nie tylko nasi :) A co do wyjścia z grupy to musimy wyjść nie ma innej opcji :)

Grzybek_22

Mowilam o wszystkich druzynach, ze goli nie strzelaja, wlasnie obejrzalam mecz belgia-irlandia pol. nudy jak flaki z olejem mimo 3bramek belgow

ocenił(a) serial na 9
mania19

No szkoda że tak mało strzelają ale co zrobisz nic na to nie poradzimy przecież :( Strasznie dużo goli pada na koniec i często w 2 połowach :)

Christopher_filmweb

Hejo bzyczki xD co slychac?

ocenił(a) serial na 7
mania19

Witaj Anetko:-D cierpie katusze bo słucham jak całe osiedle się wydziera w meczach Euro;-)
co u Ciebie?

agueda0712

A u mnie spoko :) przyjecie urodzinowe dla Ali mam juz zaplanowane gry, zabawy, jedzenie :) jestem zadowolona ze swoich pomyslow :) no z tymi meczami :) no wczoraj przegrali z Portugalia

ocenił(a) serial na 7
mania19

Cóż za pyszności podasz?:-) oczywiscie życzenia od nieznanej cioci agatki będa:-D
ach szkoda gadać. Portugalia najsłabsza od lat a i tak nic z tego.

agueda0712

No mojego meza najbardziej boli to, ze Portugalia nie zasluguje na to zeby byc w polfinale. A tam musze spojrzec na kartke bo nie pamietam xD

ocenił(a) serial na 7
mania19

Wiesz Portugalia co by nie mówić bronić się potrafi. Na tym Euro tylko się broni i tą obroną zasłużyła:-D
oj to widze sporo tego:-P ja to tradycyjnie zamawiam jedzenia .brak talentu kulinarnego:-P

agueda0712

Portugalia nic nie pokazala, zadnego meczu nie wygrala wiec nie zasluzyla :) no ja tam lubie pichcic :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Wygrała dwa mecze :-D po karnych ale wygrali. To system
był do bani że tyle grup wyszło z fazy grupowej;-) no ale mam to gdzieś :-Di tak kibicuje Włochom:-)
ostatnio robiłam mus z białej czekolady z malinami i o dziwo wyszedł mi pyszny(chwale się:-D):-P

agueda0712

Po karnych sie nie liczy :) to jest loteria. :)

A ja pieklam drozdzowke z truskawkami pychota :)
i uszylam mojej mlodej spodnice :) (chwale sie) :D

ocenił(a) serial na 7
mania19

Racja, nie bronie już tych bandytów:-D
haha jaka to spódnica?:-)

agueda0712

Taka zwykla :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Ja ostatnio kupiłam przez internet troche ubrań i żałuje jak chol*rka:-) wszystko dostałam o 3rozmiary za duże:-/

agueda0712

A mozesz wymienic?

ocenił(a) serial na 7
mania19

Bluzki, sukienki i pare marynarek;-)

agueda0712

Ja raz buty kupilam przez internet i za ciasne troche byly a niby moj rozmiar. A tak to zazwyczaj ubrania sa ok jak kupie w necie :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Moje właśnie też, pierwszy raz miałam taką sytuacje:-/ totalna katastrofa:-)

agueda0712

Moze odsprzedaj? Albo zloz reklamacje

ocenił(a) serial na 7
mania19

wyśle to z reklamacją:-P wybiore dobre rozmiary:-)

ocenił(a) serial na 7
mania19

A witam witam, i powiem na wstępie "Nic się nie stało":P

Christopher_filmweb

Jak sie nie stalo jak nie wygrali hehe :)
co slychac?

ocenił(a) serial na 7
mania19

Słyszałem to wczoraj wiele razy, pod oknem:P
Upał, upał i jeszcze raz upał, tyle Ci powiem, dobija mnie to i jeszcze straszne parno:(

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Jesteś tak samo ,,dobity'' jak ja:-D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Łączymy się w bólu z powodu niekorzystnej pogody:P

Christopher_filmweb

A u mnie pogoda szalu nie robi. Co slonce wyjdzie to zaraz deszcz. Już mnie to wkurza. Powiedzialabym, że zamiast lata u mnie jest jesien.

ocenił(a) serial na 7
mania19

jak ja Ci ZAZDROSZCZE! te skwary to koniec świata!:-D

agueda0712

Tylko z drugiej strony z tymi deszczami to przesada bo z dzieckiem wyjsc nie idzie.

ocenił(a) serial na 7
mania19

Pewnie Ty patrzysz na to inaczej ale od jakiegoś czasu te upały naprawde osiągają szczytów i jest kiepsko:-P

ocenił(a) serial na 7
mania19

Jak Agatka, zazdroszczę:P

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Dla nas piękna pogoda to max 20stopni:-D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Wtedy jest idealnie;)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Wymodliłem deszcz i stało się, chłodno jest TAK!!!!:P

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

To i ja się załapałam:-D!! Z tym że mam i burze

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

U mnie początkowo lał deszcz i trochę w oddali burza była, teraz skończyło lać. Ale przyjemnie chłodno jest:P

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Dokładnie jak u mnie ;-) na dworze chłodno ale w mieszkaniu mam sahare:-D licze że temp spadnie o przynajmniej 10stopni;-)
Dzięki za wymodlenie deszczu pastorze Chrisie:-D