Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Ja też, już chyba od kilku miesięcy, to może być arcydzieło :D
Ciekawe czy to rozkminią tak jak w grze, z tymi Fragmentami Edenu itp. bo jak tak to będzie świetnie :D
Ale ten Callum Lynch / Aguilar de Agarorobo będzie mi się kojarzyć z Magneto:P
Michael Fassbender będzie grał Calluma Lynch / Aguilar de Agarorobo tak nazywa się ten assasyn z filmu
Aha rozumiem :D
I z tego co patrzę na Filmwebie, nawet Jeremy Irons się znajdzie :D
A tak z innej beczki trzeba by zrobić małe zmiany... "Jeśli lubisz olicity" cóż powiedzmy sobie szczerze było dobre w pierwszych sezonach, ale teraz jest to PASSE:P
Odbiło jej w 4 sezonie:P W 5 sezonie główny wątek będzie polegał na dostarczaniu przez Olivera tamponów dla Felicity, mówię Ci:P
Hahah a głównym Vilainem sezonu będzie szef firmy z tamponami :D
Podobno sezon 5 ma być bardziej jak 1 :D
Czyli możliwe, że będzie rzadziej :D
Ona okaże się villanem rosyjskiej mafii:-P btw ten serial już nigdy nie będzie taki jak w 1s
Naturalnie blondynką nie jestem:-P luz:-P
widziałeś jak skakała z Curtisem po dachu gdy skierowała rakietę w inne miejsce:-D? Niczym BFF :-)
Haha:-P pocieszni są:-D dziwne ze z tak fajnej postaci zrobili tak irytujące ,,coś''
Finał Flasha to było coś:-) bardzo mi się podobał:-) mam nadzieje że 3sezon będzię piękną kontynuacją:-)
Ciekawe co teraz z Barrym.
Mi też ciekawy był :D
Spodziewałaś się kto będzie się krył pod maską? :D
A Barry prawdopodobnie straci moce, i pozmienia cały świat przez to co zrobił, notabene to tego się też niespodziewałem :P
Od początku mówiłam że to prawdziwy Jay:-P ale czyją będzie miał twarz zorientowałam się 3odc temu:-P
tak wiem...słyszałam o tym:-D będzie fajnie
Ja coś zaczynałem podejrzewać, gdy Henry powiedział o tym nazwisku Barry'emu :D
A biednego Huntera, zjadły Dementory :D
Ale podobno jeszcze się pojawi :D
Przynajmniej na coś się przydały pasożyty :D
Mam nadzieje:-) to jest super villan;-) nawet zabije samego siebie dla pełnej władzy:-D haha
Zawiodłam się na LoT. kiepsko to wyszło.
Ma się stać jakimś Czarnym Flashem czy coś :D
Też na początku myślałem, że to będzie wyglądać inaczej ale i tak nie jest źle(może po prostu lubie ten serial po prostu za podobieństwo z Doktorem Who) :D
A finał obejrzałaś?
Oo tak :-Pjaram się tym:-D
tak widziałam:-) jedyny plus to odlatujące ptaszyska:-P
Haha postaram się:-)
Szczerze to tak:-P patrzeć na nich nie mogę, jedno gorsze od drugiego.
Za to w każdym odc podobał mi się Palmer. Piękny:-P
Jak coś to wiesz gdzie dzwonić :D
Ale piękny, że Brandon Routh, czy piękny, że Atom? :D
Spoko poprowadzili nawet jego postać w serialu, ale jedno mi się nie spodobało, jak wszedł sprowokowany do Vandala i dostał łomot :D
Domyślam się:-D
piękny jako Routh i ATOM/Palmer:-P
haha mi się podoba jego relacja z Rorym:-)
Może tam w jakimś procencie był romantykiem, tylko tego nie pokazywali, bo wolali ukazać jego przestępczą stronę :)
E tam, należał mu się pocałunek przed śmiercią :D
Jeszcze nie zaczełam kończyć:-P teraz będzie więcej czasu to się za to zabiore:-)