Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
heh a pózniej Olivier i Felka do Al Ghula idą żeby pobłogosławił ich związek:P
nie no ja tylko żartuje;p takie skrzywione poczucie humoru;p wiadomo że Się nie pozbędą takiej perełki :-)
Co tu sie dzieje z tymi avkami??przeslodko smutne co nie??Lord Messa jest najlepszy.
Ejj wlasnie udalo mi sie sciagnac ( dzieki uprzejmosci znajomej z twittera ) motyw muzyczny ze sceny Olicity i dalej walki. OMG magia ;))
Wlasnie go non stop slucham i przezywam na nowo. Tym bardziej ze jwstem fanka muzyki filmowej. Piekny kawalek. Podaj maila w wiad priv to ci wysle jak bede mogla ;)
Moja słodka rodzinko :) Przepraszam, że muszę was zawieść, ale zasypiam na siedząco, na stojąco tracę przytomność. Także przepraszam, że dziś nie dostarczę wam obiecanych przeze mnie przygód, ale jak sami widzicie nie daje rady. Muszę odespać. Jutro już na 100% będzie :) Dobranoc wszystkim :* Jeszcze raz przepraszam :(
To nie spoiler
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.307038822767490.1073741835.104137579724 283&type=3
Ale pamiętam, że ktoś się ze mną kłócił na temat wieku Roy. Wmawiał mi że ma poniżej 20. Teraz mam dowód że miałam rację. Aaaa! I pamiętacie spoiler, że dowiemy się ile lat ma Felicity? Nie ma problemu, my już wiemy. Ale teraz ta teoria z jej urodzinami mi się bardziej podoba. Teraz tylko czekać na odcinki po przerwie. Daleko jeszcze do stycznia? :D
Spoiler na temat powrotu Slade'a
http://insidetv.ew.com/2014/12/19/spoiler-room-parenthood-parks-carter-spoilers/
jak myślicie o co będzie chodzić?
Hej rodzinko :) Sorry że tak późno ale właśnie zmieniłem awatara ;) I co myślicie ?
No no super. Każdy ostatnio zmienia. Chyba taki okres;) widać że nam strasznie brakuje Arrow. To czekanie jest straszne mimo tego klimatu świątecznego ;(
Rodzinko z racji tego że dopiero po świętach się odezwę życzę wam Wesołych Wesołych Świąt, samych radości w tych dniach i aby nam szybko leciał czas w oczekiwaniu na nowe odc Arrow. No i oczywiście fulll prezentów ;)))
Nasze postanowienie noworoczne??? Jeszcze więcej Arrow... !!!! ;)))
A dziękuje :) Tobie również Wesołych spokojnych świat spędzonych w gronie rodzinnym i najbliższych ;) No mam nadzieję że ten czas oczekiwania bardzo szybko minie ;) No oczywiście zgadzam się z twoim postanowieniem ;)
Coś co obiecałam wam trochę temu czyli kolejne Anonimowe przygody. Nie jestem z nich do końca zadowolona, ale musiałam je dla was skończyć i wstawić. Może będą się wam podobać. Aaa i przepraszam, że tak długo, ale jak wróciłam w sobotę z Kosogłosa to dowiedziałam się, że nie mam internetu i nie miałam go do dzisiaj :(
Bzyczek mam nadzieję, że się na mnie nie obrazisz kochana, ale musiałam troszkę zmienić twój post. Przepraszam, nie lubię tego robić o to są wasze wypowiedzi i nie powinnam, ale nie miałam niestety wyboru :(
Madzia mam nadzieję, że ci się spodoba. Na to chyba czekałaś :)
Do usłyszenia jutro rodzynki :)
http://kawusia25.tumblr.com/post/105824746411/brudne-mysli-anonimowych-arrowholi kow
Kawusiu przeczytałam:-) aaaa najlepsze:-) teraz mam brudne myśli:-) czytałam z wypiekami na twarzy :-)
Droga rodzinko życzę Wam wszystkim (oczywiście tym którzy obchodzą) spokojnych, radosnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnej atmosferze i samych sukcesów w Nowym Roku:)
Również życzę mojej kochanej rodzince Wesołych Świąt Szczęśliwego Nowego Roku samych sukceców i radości:-) I obyśmy nigdy nie przestali być Rodzinką anonimowych Arrowholików i Olicitoholików:-)
Renifer Rudolf grzeje kopyta, Mikołaj w pośpiechu prezenty chwyta. Wszystkie smutki wnet pójdą w kąt, serdecznie życzę wesołych świąt i zbliżającego się nowego roku wszystkim Arrowholikom i Olicityholkom;)
Kochani moi Arrowholicy /Olicityholicy;D...ja również życzę Wam wszystkim cudownych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia..:-) ..oby ten czas minął Wam w otoczeniu niezapomnianych chwil:-)
..
W nowym roku życzę Wam natomiast sukcesów i spełnienia wszystkich skrytych marzeń:-) ..i jeszcze żebyśmy całą naszą wesołą rodzinką ,,spotykali'' się tutaj jak najdłużej:-)
Kochana rodzinko ;) Ja życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku spędzonych w gronie najbliższych ;) Żeby te święta były najlepsze dla was i waszych rodzin ;) A w nowym roku to mam nadzieję że będzie jeszcze więcej Arrow i Olcity oraz to że dalej będzie spędzali miłe chwilę pisząc na tym forum ;)
Obiecałam wam coś niegrzecznego i dotrzymuję słowa :) Ja jeszcze nie składam życzeń. Poczekam jeszcze chwilkę :P
A co do moich postanowień na nowy Arrowowy rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
Ktoś ma jeszcze jakieś postanowienia? :)
Dorzucę jeszcze..
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC..
Cierpliwość dla Laurel, hmm średnio:P Mam inną propozycje: Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze:P
HEJ RODZINKO JEST NOWE PROMO ZELANDZKIE NIESTETY NIE MAOGE ZNALEŻĆ LINKU- ALE WIDAĆ NA NIM JAK mALCOLM MÓWI FELICITY ŻE OLIVER NIE ŻYJE:-( czyli to on będzie posłańcem złych wieści:-( co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że to on znajdzie Olivera
A to świnia z tego Malcolma, przynosić takie tragiczne wieści:P
Ps ciekawe czemu kłamał (cóż w pewnym sensie Olivier umarł ale będzie żył dzięki Lazarus Pit)
niestety słaba jakość :
http://craziness-is-normal.tumblr.com/post/105925868076/all-arrow-people-this-is -the-nz-2015-promo
I teraz już się zgubiłam jak myślicie kto to stoi przy Oliverze?
Jedno jest pewne, to jakiś facet:P (może Malcolm). Ciekawe czy Thea dowie się całej prawdy w 10 odcinku o "śmierci" Oliviera, a jak się dowie to niech porządnie kopnie swojego ojczulka w d*pe;). Szkoda że nie pokazali coś więcej z reakcji Felicity na te wieści, tylko jakieś marne jedno ujęcie jej twarzy, ba jeszcze w tak jakoś z profilu nie widać na niej jakiejś wielkiej rozpaczy tylko smutek, choć może to jest część jej "wielkiego" lamentu;)
ponoć smutek Felki po śmierci Olivera w skali od 1-10 ma wynosić 10 to ten urywek nam w pewłni tego nie pokazuje. ja tu widze lekki szok i niedowierzanie. A Thea powinna zostawić Malcolma- jeśli po tym wszytkim ona przy nim zostanie to jest tępą głupią Lala i moja sympatia do niej spadnie do zera.
A ciekawe co jej Malcolm powiedział, mam nadzieje że o tej całej "śmierci" Oliviera sądzą po jej minie;)
1. Osoba, która uratuje Olivera to Malcolm, i potem okłamie wszystkich, że nie żyje po to by wykorzystać go do swoich celów np chce go wytrenować i razem z nim pokonać Al Ghula ( może bedzie go namawiać, że jako Arrow będzie wydajniejszy, że jego humanity go spowalnia i robi z niego rozgotowane kluchy)
2. Uratuje go Tommy... :D i razem z nim wraca Oliver w 14 odcinku ( wiem wiem:D...)
3. Malcolm to świnia, jak mógł przynieść Felicity ten miecz ?
4. Chris, może to Felicity będzie tą osobą, która nie bedzie wierzyć w śmierć Olivera, już parę razy przejechali się na Malcolmie i wiedzą, że nie mogą mu do końca ufać... albo robią podstawy dla Palmera:D:D
1. to jest bardzo prawdopodobne i będę trzymać się tej wersji:-) tylko żeby Oliver do końca nie zatracił swojego człowieczeństwa.
2. to raczej jest nie możliwe.
3. Oj świnia świnia a może to że przyniesie jej ten miecz ma jakiś ukryty motyw?
4. myśle że osobą która nie uwierzy w śmierć olivera to albo felicity albo Thea i jeszcze Laurel przyszła mi na myśl.
Witaj rodzinko. Chciałabym wam złożyć serdeczne życzenia, dużo zdrowia ( szczególnie tego psychicznego), szczęścia ( miliony uśmiechów i szczęśliwych łez wylanych przez Arrow :P), spełnienia marzeń ( uśmiercenie Laurel :P), wspaniałych sukcesów, dobrych pensji, bujnych włosów ( żebyśmy mieli co wyrywać gdy Oliver będzie nas wkurzał :P), wielu par szpilek dla pani, mnóstwo ciekawych rzeczy dla naszych panów, góry prezentów, dobrego humoru, więcej Arrow i żebyś dalej trzymali się razem w naszej niezwykłej rodzynkowo anonimowej olicityholikowej arrowholikowej rodzince i żebyś my mogli nadal spędzać razem czas dobrze się bawiąc przed, podczas, w trakcie i po oglądaniu naszego serialu :) Wszystkiego dobrego rodzynki :D
Mam nadzieję, że was tu jeszcze zobaczę przed końcem roku :P