PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ahaaha no jest pewne na 1000%..a jak juz wszystkich wykonczy to.. skoczy z dachu..bluzgając przy tym radośnie ze została sama na świecie;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a może tak przez przypadek zdejmie sama siebie? może w końcu uwolni świat od swojej nędznej osoby;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Może rzeczywiscie sama uzna ze jest nikomu niepotrzebna ..i popełni harakiri ;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

jej śmierć to byłby najpiękniejszy widok:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Powiem tak: była na kiblu miała zatwardzenie, no i niestety za mocno pocisła spadła z muszli klozetowej. Finał był taki że uderzyła mocno głową o podłogę i tak oto sama siebie "zdieła";)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

haha jaka drastyczna wizja Chris;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

I jej jęki na kiblu ohh ahh ohh ahh

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

a może w tym czasie będzie robiła sobie Dobrze;p? w końcu nikt jej już nie puka;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No racja, z podniecenia spadał z kibla:P

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

ahaha :-) Uwielbiam Cie;p

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Ahhaha..Chris Ty tez napisz nam jakieś hardcorowe opowiadanie;D..te Twoje pomysły; pp

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Nie nadaję się do pisania opowiadań, zero zdolności pisarskich:P

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Zdejmie jednym strzałem (wystarczy że się rozbierze);p

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

niech ten Demon lepiej ją zdejmie;p ja mam już dość jej w serialu i na pewno jak ona będzie w następnych odcinkach to będę omijać z nią sceny;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja tak samo ...mam jej dość;/..od pierwszego sezonu..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

i tyle już czasu musimy się męczyć z tą niedojdą- człowiek wiele może znieść ale nie aż tyle.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie no ale serio..im dłużej o niej myślę to..bee
..najchętniej ubrałabym ją w ramę i pokazywała jako obraz nędzy i rozpaczy a nie w strój BC;/

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

w tym stroju to wszystki jej kosteczki będą się odznaczać;p i ona w ogóle ma cycki? sara to przynajmniej miała się czym pochwalić:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hmm..nie wiem ona jest ..płaska i ..płaska;D
..Sara było świetna:-) ..oj będziemy mieli ją do kogo porównywać:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

i wiadomo kto wygra w tym porównaniu;p;p

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

oj tak naprawdę nie ważne na ile ma podpisany kontrakt przecież wiadomo że prędzej uśmiercą Diga thea i Laurel -wszystkich na raz niż Felke.

MagdaLena121

Ja bym sobie zyczyła zakonczenie Olicity tak jak w Smallville z happy endem z BC zesłaną na boczny tor

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie tylko Ty;p ale powiem Ci że mysle że tak właśnie będzie. Laurel będzie się kręcić a Arrow jako BC ale nie jako kobieta Olivera:-)

MagdaLena121

i sadze ze nie uśmiercą też Olivera, uśmiercili go raz wiec drugi raz tego nie zrobią bo i po co? Już nie byłoby to takie "epickie". To jest podróż Olivera w stronę Green Arrowa a nie św. Piotra. Mogą zrobić zakończenie w stylu zakończenia w Mrocznym Rycerzu

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja nawet nie chce spekulować nad tym jakie zrobia zakończenie bo do tego jeszcze daleko:-)
ale chciałabym żeby Oliver na końcu był z Felicity a jak nie z nią to żeby był sam :-)

MagdaLena121

plot twist: Na końcu Oliver się zwiąże z Royem i beda rozczulać się nad swoim losem...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ta a Felka skończy z Thea;p;p

MagdaLena121

hahahahahaha, to byłoby super:D

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Felka skończy z..Nyssą ;pp

agueda0712

hahah, niektórzy twierdzą ze z Palmerem ze to nowa para Oliver Chloe- moim zdaniem ci ludzie są totalnie ślepi przecież cała ich relacja jest oparta na Olicity: Palmer pojawia się by dokopać Oliverowi, randka Raylicity po to by wzbudzić zazdrość Olivera, ich pocałunek po to by Oliver mógł go zobaczyć, pogodzenie się raya i Felki po to by zaraz Oliver wyznał jej miłosc...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Dokładnie... Niech gadają co chcą..my tam wiemy swoje;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no zgadzam się z Toba. postac Raya jej oparta na Olicity. i wprowadzili Go po to żeby namieszać. I Jak oni w ogóle mogą porównywać Palmera i felkę do Olivera i Chloe? ślepoty. Ale wiesz tak naprawde to Palmera i Felkę shipują te osoby które nie chcą Felicity z Oliverem.

MagdaLena121

Shipują ich tylko fani Lauriver- nagle widzą wszystko czego nie widzą w Olicity lub nie chcą widzieć. Różnica między nimi jest kolosalna: Clark nie był zakochany w Chloe, nie wyznawał jej 4 razy miłości, nie zachowywał się irracjonalnie jak prowadziła się z Queenem a nawet wracajac do pocałunku: pocałunek Olivera i Chloe był tylko dla nich, i Oliver go nie załował lub nie miał zadnej swojej "Anny"

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose tu nawet nie ma co porównywać:-)
Fani Laurliver są trochę śmieszni. Shipuja Raylicity bo nie chcą Olicity a tak naprawde pewnie ich nie lubią . dla przykładu jak my nagle byśmy zaczeli shipować Teda i Laurel tylko dlatego że nie chcemy Laurel z Oliverem- bez sensu.
a co do tego że Fani Laurliver nie widzą nic w Olicity - otóż oni widzą i to dużo dlatego tak się wkurzają bo Olicity ma coś czego Lauliver nigdy nie miało i nie będzie mieć-TRUE LOVE:-)

MagdaLena121

no dokładnie: to co zrobili w 9 odcinku to powinno dać im do myślenia: jak mogą nadal wierzyć w obie pary R/F i L/O? Oczywiście to jest TV i wszystko może się zdarzyć, ale gdyby zmienili po raz kolejny to scenarzysci wyszliby na totalnych głupców i nikt nie traktował by tego powaznie a nawet wkurzyliby niemałą cześć widowni:)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

wkurzyli by 3/4 widowni;p;p ba a nawet więcej;p;p
w ogóle to czy oliver kiedykolwiek powiedział laurel że ją kocha?

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nigdy jej nie powiedział;P

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

no bo Nigdy jej nie kochał:-)
Oki nie twierdze że mu na niej nie zależało bo owszem zależało ale jej nie kochał. Gdyby kochał-to by nie zdradzał proste. Ale fani Lauliver nie mogą tego zrozumieć bo skoro Laulre był pierwszą "miłością" Olivera i ma być BC to oni musza być razem.

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

to by była dość nietypowa Parka;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hot or not?..ahaha;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

oczywiście że hot:-)
ps. Felka i Nyssa to najładniejsze panny;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oo..bez wątpienia ;pp

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Okaże się że Nyssa to jej siostra przyrodnia, jej prawdziwe imię Talia Al Ghul:P

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

..chyba bym padła ;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Padł by Olivier heh;p

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

To na pewno;D..i sam Ra's ;pp

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

haha;p ale tak serio podobałby mi się takie rozwiązanie:-)
Felka córką Wielkiego Ras'sa :-)
Ej naprawdę mi się podoba:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Znakomicie grała ta Felka przed Olivierem i resztą albo nie wiedziała:P

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

oczewiscie że nie wiedziała. to dopiero był BY JAZDA. ale naprawdę mi się podoba naprawdę:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jazda bez trzymanki, na hardcora:P

Ps a tak na poważnie też mi się podoba;)