Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
Kawusiu gratulacje należą się także naszej BlueRose która razem że mną obstawiała ze to Thea zabiła :-)
O przepraszam zapomniałam! JAk ja tak mogłam?! Niedobra! Spróbuję to jakoś naprawić :)
Poprawka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazły nasza Madzia i BlueRose, za co należą im się największe gratulacje. Kobietki brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
o i teraz jest wszystko podsumowane:-)
teraz będziemy rozkminiać kto uratuje Olivera i w jaki sposób:-)
Mamy na to 6 tygodni a nawet dłużej;p
Ja bym dorzuciła Tommy'ego, kto go tam wie, może żyje i tylko czeka na taką okazję...
Na pewno cos wielkiego;p ..kurcze nie wiem czemu ale mam wrażenie ze Tommy odegra tam swoją rolę..
też tak myśle. Skoro Malcio skorzystał z Jamy Łazarza ( tak przynajmniej wszyscy twierdzą) to równie dobrze Tommy też mógł. Ciekawe tylko czy jak by okazało się to prawda to po której stronie stanąłby Tommy?
Myślę ze po stronie ojca..a juz wogole super byloby jeśli to właśnie Tommy zabiłby Sarę , a Malcolm wrobił w to córeczkę;D
Odnośnie poprzedniego tematu i Laurel..
..dobrze ze nie wiedziala o kim myśli Oliver w ostatnich chwilach..pewnie tez miałaby pretensje;D
haha o tak na pewno:-) i o to wyznał miłość Felce a nie jej;p
w jej miemaniu na pewno jest tak że Oliver nada ją kocha xd
A podobno ma być jakaś scena bardziej zacząca między nimi;)
PS obstawiam bara-bara:P
O jak ja bym chciała ich sex scene. Ale daleko nam do tego, Musi chodzić o coś innego :P
wiesz co nie koniecznie;p może jak Oliver wróci to ich poniesie. wiesz w takich chwilach się nie myśli także ja bym tej opcji nie skreślała.
o tak;p ale najbardziej wymarzona scenka to jest slub olicity;p ale naraazie myślmy o rzeczach realnych;p
oj tak;p ale na taka scenke to poczekamy i poczekamy o ile wogole będzie;p Nie to że watpie w Olicity ale może będą życ na "kocią łapę"
uuuu Agatko tak różowo nie będzie;p Oni się będą schodzić i rozchodzić ale na pewno będą razem:-)
Niech się rozchodzą i schodzą ile wlezie..ale nie przez inna kobietę czy faceta..wtedy według mnie nie będzie juz ta ich miłość taka wiarygodna..:-)
powiem ci ze zawsze cos się dzieje;p czy to z powodu innej kobiety/ mężczyzny ważne żeby Oliver i Felka wylądowali razem. Wiesz w tym momencie to ja bym się nie martwiła o to ze Oliver pozna inna. On jest zapatrzony w Felicity wiec żadna inna Go nie zainteresuje;p
Za chwilkę od tego wszystkiego rozbili mnie głowa..od zeszłej środy w myślach tylko ..Arrow i co się wydarzy w kolejnych odcinkach;D hahaa..ten mid-season to ,,dzień który zmienił moje życie'' hahah:pp
Nawet mi nie mów! Ja tez nie!.. Jeszcze żeby ost odcinek nie był tak ciekawy to może..jakoś..bym wytrzymala ..ale tak zero szans:D
no dokładnie tak;p pamiętam że jak był mid-season 2 sezonu to aż tak bardzo nie czekałam. ale ten odcinek mnie zniszczył że już bym chciała się dowiedzieć co będzie dalej.
Powiedzcie mi jak myśmy wytrzymali całe wakacje bez Arrow? Albo jak wytrzymamy następne, skoro przy 6 tygodniowej przerwie mamy już niezłe problemy :P
a nawet nie mysle o wakacjach;p ale wiem gdzie bym chciała jechać na wakacje;p;p;p
mi się ten tydzień już dłuzy a co dopiero czekac do 21 stycznia :-(
wierzysz w to? bo ja nie;p tylko żeby nas z żadnym cliffhangerem nie zostawili na kilka miesiec bo wtedy to już na pewno zwariuje;p;p
Nie mogliby tak zrobić bo połowa fandomu umarłaby przed emisją 4 sezonu, a tego by nie chcieli :)
Ty na odwyk;p a a ja bym cały czas pijana chodziła;p ponoć jak człowiek pijany to dni szybko lecą bo się w tym gubi;p
no to zostaje zapaść w spiączke na ten czas- i obudzić się dzień przed emisja ;p