PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63865
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

..najlepiej jeszcze wsrod pokrzywy;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Ahh to ich jeszcze bardziej popędzi:P

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

teraz tylko czekać na tą romantyczną=o-kosmata scene;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Tak jest;D..gdzie ten koniec stycznia?..;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

szybko zleci;p;p mam nadzieje;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..i tak juz długo wytrzymalismy;D..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

jestem z siebie dumna i z was też :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

zleci szybko;) jeszcze 23 dni

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

dokładnie ;p;p żeby był już styczeń potem już z górki;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oglądałem właśnie usunięte sceny z pierwszego sezonu i nie mogę przestać się śmiać z sceny w 2 minucie ( Laurel i Olivier):D

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

..cóż tam się dzieje? ;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

chcieli bara-bara a spadli z łóżka...

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

hah widziałam to już ;p a fakt scena śmieszna;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

to było romantyczne;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Haha nawet łóżko jest przeciwko nim;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

bo łózko wie że na miejscu Laurel powninna być felka;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

jak chcecie to wam naskrobie kosmate przygody w pokrzywach, szczególnie że teraz mam kosmaty okres i mogę myśleć tylko o kosmaceniu :P Chyba potrzebuje chłopaka :(

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

...powiem Ci ze ja wręcz odwrotnie..mam az nadmiar chłopaka ..i potrzebuje troszke samotnosci..AA i oczywiście możesz cos napisać jeśli chcesz:-)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

wierz mi chłopak nie jest Ci do szczęścia potrzebny;p;o mężczyznom mówie stanowczo nie;;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

O!.. Pełna zgoda:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

oj tak;p jak ktoś cały czas ma nadmiar chłopaka to czasem potrzebuje samotności;p chociaż trochę xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Myślę ze po Sylwestrze nadejdzie czas..na zmiany;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

oj tak czas na zmiany :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Widzę że mamy podobne zdanie w kwestii bycia w związku z kimś:P Ostatni raz byłem z jakąś dziewczyną z pół roku temu i powiem że narazie nie mam zamiaru być z kimś

Ps dziewczyna do szczęscia mi nie potrzebna wystarcza kumple i dobra zabawa:D

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

..chyba każdy z nas przechodzi kiedyś taki okres w życiu:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no masz racje:-)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Mnie też chłopak do szczęścia nie potrzebny, ostatniego miałam 2 lata temu i jakoś się nie skarżę :) Tylko przy tak kosmatych myślach aż ma się ochotę kogoś zmolestować... Ups... tego chyba miałam nie mówić :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

"Tylko przy tak kosmatych myślach aż ma się ochotę kogoś zmolestować" Sodoma i Gomora:P

Christopher_filmweb

Chris i pewnie mecz piłki nożnej:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Oj tu Cię zaskoczę, nie przepadam za piłką kopaną;) Jedyny raz jak patrzałem to było euro 2012:P

Christopher_filmweb

wooow, cieszę się:)

MagdaLena121

Magda skąd te informacje o tej scenie?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Z twittera;p

MagdaLena121

Ojej widziałam go tez, i ten tweet okazał się tylko żartem z okazji hiszpańskiego Prima Aprilis... 28 grudnia...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

tez właśnie teraz o tym przeczytałam.... wku***li mnie!!!

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose właśnie teraz sprawdziłam i nie ma już tego na twitterze. a Było na twitterze GuGenttrola wiec już się pogubiłam

MagdaLena121

ale widzialas go na twitterze kogoś innego czy samego Guggentrolla?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie no na jego nie tylko na koleżanki. Ktoś zrobił głupi żart-wcale nie śmieszny

MagdaLena121

niektórzy mnie naprawdę denerwują z tymi manipulacjami zdjęć i postów... Z naszym szczęściem dostaniemy taka scene Felicity i Olivera ale nie ze sobą tylko z kimś innym...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

po prostu podjudzają fanów. ale wszystko ma swoje granice. a takiej romantycznej scenki Rose to się doczekamy na koniec sezonu albo w 4 sezonie.
lepiej niech nic już nie piszą o Olicity bo się tylko pogrązają.

MagdaLena121

ja już przestałam liczyć na cokolwiek, nawet na szybki powrót Olivera... Teraz no coż czeka na nas AtomowyKurczakSzoł, a doczekamy się jakiejś sceny pewnie w finale sezonu. Z takim nastawieniem wkraczam w drugą połowę sezonu ( jeśli coś się jednak zdarzy będe mile zaskoczona)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja jeśli chodzi o Olcity zawsze mam nadzieje i to się nie zmieni:-) Ale ten KurczakShow mnie przeraża a i mysle że Oliver nie wróci tak szybko:-( na początku zakładałam że wróci do SC po 3-4 odcinkach ale teraz myśle że jak wróci w 20 odcinku to będzie dobrze

MagdaLena121

Ramsey powiedział, że Amella nie będzie 4-5 odcinków. Ja obstawiam odcinek 14/15. Guggentroll twitnął ostatnio coś o Nanda Parbat. https://twitter.com/mguggenheim/status/545010253855993856 . I tam pod obrazkiem tym jest napisane Welcome to Nanda Parbat 315. Wiec może 15 odcinek będzie się tak nazywać i wtedy dopiero Oliver wróci, lub cały team uda się tam by go sprowadzić do SC

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

może być i tak... niech miną szybko odcinki o kurczaku to wtedy już wszystko zniosę:-) ale fajnie by było gdyby cały team wybrał się do Nada Parbat :-)

MagdaLena121

a uda się tylko dżuma z cholerą:D

BlueRose_0709

najgorzej chyba zniosę jeśli postanowią rozkręcic wątek Raya i Felki tak jak Tommy'ego i Laurel...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Ci to niech spadają na księżyc;p chociaż szkoda księżyca na takie zarazy;p

MagdaLena121

właśnie szkoda księżyca. A może Oliver wróci już w 13 odcinku, wyciekły jakieś zdjęcia scen, ale ludzie twierdzą, że to mogą być tylko flashbacki Olivera, Roya i Sary walczących z Vertigo. Podobno jednak był w kostiumie od Cisco no i Amell nie mógł się tak pokazać przed fanami bo to byłby spoiler więc...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

tak ale vertigo też był ale w więziennych ciuchach wiec nie mogą by to flashbacki. i oliver ma na sobie kostium od cisco wiec może i wróci w 13 odcinku.

MagdaLena121

może pozostaje nam tylko czekać... już coraz bliżej