Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
yhym na razie to ja chce przetrwać do 21 stycznia;p mógłby już być koniec grudnia;p
Nie no przetrwamy :) Zaraz będą święta i wszyscy będą zajęci. Gorzej będzie w styczniu...
oj jest:-) a teraz trzeba iść spac:-) czas wrócić do rzeczewistości- jutro Work;p
Dobranoc wszystkim:-)
Powiedzcie mi jak myśmy wytrzymali całe wakacje bez Arrow? Albo jak wytrzymamy następne, skoro przy 6 tygodniowej przerwie mamy już niezłe problemy :P
To witajcie w klubie też mam neostrade:P
PS ten net ma że tak powiem: humory ale przeważnie jest u mnie szybki
Ale przy tym co robią z nami twórcy, jest to jak dla mnie nie możliwe w tym momencie. Uwielbiają nas torturować. No chyba, że dali by nam grę wstępną i nagle telefon od Digga lub kolejne ratowanie świata. Chyba bym nie wytrzymała gdyby zrobili nam coś takiego :P
nie no myśle że jak już do czegos dojdzie to im nikt ani nic nie przeszkodzi;p Ale ja tą scenke obstawiam dopiero w 4 sezonie:-( chociaż po cichu licze jeszcze na ten sezon:-)
Ale przy tym co robią z nami twórcy, jest to jak dla mnie nie możliwe w tym momencie. Uwielbiają nas torturować. No chyba, że dali by nam grę wstępną i nagle telefon od Digga lub kolejne ratowanie świata. Chyba bym nie wytrzymała gdyby zrobili nam coś takiego :P
A kto by miał? Szczególnie że to dziecko smoak-queen. Ja się boję, że z takimi rodzicami to dziecko stworzyło by nową rasę :P
Nie dość że piękne to jeszcze utalentowane i mądre. Świat chyba by tego nie zdzierżył :D
oj na pewno nie;p A teraz pomyślałam sobie jakie by były dzieci z Laurliver xd xd
błagam, to by była chodząca katastrofa. Może i by wyszło coś ładnego ale zero zdolności, a jeśli by już jakieś były ( po tatusiu) to pewnie stłumione przez te straszną stronę :P
Powiedzmy sobie szczerze, Laurel będzie mieć pretensje o wszystko i wszystkich :P
a jak już się dowie że to Thea zabiła to będzie istny cyrk xd ( i pewnie nie będzie to miało dla niej znaczenia że Thea była pod wpływem tej roślinki)
..no i pewnie jak juz Quentin się dowie o śmierci Sary to..obwini go o to ze sama przez tak długi czas..musiała z tym zyc, bez jego wsparcia;D
Hmm niezle, poprzedni temat 1000 postów;)
Ps narazie nie chce mi się tego czytać:P
Dobra ludziska, ja lecę. Jakoś do szkoły jutro muszę wstać :P Także miłych, szczęśliwych może trochę niegrzecznych arrowowych snów :) Dobranoc :)
Też obstawiałem Thea mimo że wszyscy mówili o męskim głosie. Ale z drugiej strony to wcale też nie musi być Thea. Okaże się wszystko w swoim czasie ;p
Co do Twoich obaw z Palmerem we wcześniejszym wątku.
Jestem przekonany że będzie miał swój własny serial. Bo coś za dużo by było postaci "powiązanych" z Batmanem i Justice League a przecież JL jeszcze tam nie ma w serialu i raczej nie będzie ;p chyba że serialowa. Atom mógłby się pojawiać od czasu do czasu w nagłych przypadkach.