Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
masz racje nie ma co zgadywać co ma być to będzie. na razie z niecierpliwością czekam na 10 odcinek :-)
yhym ktoś sobie zrobił głupie żarty...ale mysle że ten głupi żart odbije im się czkawką;p
Na razie przygotujmy się na wielki płacz:-(
Ja jestem juz kilka km od celu ...Postanowiliśmy Sylwestra spędzić nad Morzem..takie chwile sam na sam..:-)
..(choć juz mam tego dosyć!;D)
My jutro jedziemy do Karpacza:-) i w piątek wracamy:-) też takie chwile sam na sam :-)
To świetnie:-) ..oj z ta cierpliwością masz absolutna racje:-) ..no ale co zrobić..;p
nic;p czasem trzeba pocierpieć:-) ja mam na tyle szczęścia że będę miała trochę luzu bo mój jedzie do pracy za granice na 2-3 miesiące:-)
Ja tego luzu zaznam dopiero od września..wtedy mój ukochany uda się na roczny kontrakt(jest sportowcem) ..ostatnio nawet udało mi się go namówić na final mid-seasonu Arrow live(ale co się potem nasluchalam to moje haha;D)
ja swojego w życiu nie namówię żeby oglądał ze mną w nocy;p on za bardzo kocha spać:-) ale na drugi dzień ogląda zawsze;p i czasem bardziej przeżywa to niż ja;p;p mamy tylko jeden poważny problem on czyta komiksy i przepada za laurel:-( ba i nawet o to są kłótnie;p
Oo rany Laurel!!!..serio?!? Haha..no to rzeczywiście jest to problem..hihi;p..
OH jak dobrze ze mój jest całkiem neutralny..nie ma czasu na komiksy i czasem nawet na film czy serial..do tej pory myslalam ze to wielki - ale teraz..rzucilas mi to nowe światło :-) ..co ja biedna bym zrobiła gdyby tak ..spodobala mu się Laurel?..;D
ale przynajmniej mój uważa że Oiver i Felka powinni być razem :-) przynajmniej w tym się zgadzamy :-) ale co do Laurel to ja Go nawróce;p albo zaszantażuje;p haha wyciągnę Kartę seksu wtedy się złamie;p;p;p
Ty to masz szczęście a nie takiego pecha jak ja;p;p
ta to zawsze działa na facetów;p przynajmniej na Mojego :-)
tak samo jak na mnie działają nowe buty;p;p
Hihi..racja buty, sukienki, kosmetyki, ..a przede wszystkim biżuteria;D..
..ale facet jednak jest znacznie prostszy w tzw. ,,obsłudze'' ;D
oj znacznie prostszy;p Facetowi wystarczy jedna rzecz do szczęścia ;p no może dwie bo jeszcze piwo;p
My kobietki mamy za to większe wymagania:-)
Moj na cale szczęście dla mnie alkoholu nie tyka;p(pewnie On nieco ubolewa)..
..Aj czasem tak myślę nad tą cala miłością i ..nie ogarniam tematu hah;pp
bo miłość zdarza się tylko w filmach i książkach;p a w prawdziwym życiu tego nie ma.
i nie martw się ja też tego nie ogarniam;p
Miejmy nadzieje ze fikcyjnie chociaż Felka i Oliver ogarną;D
..lubie patrzeć na ich scenki ..to jest TO;D
wiem:-( mysle że następne odcinki będą bardzo płaczliwe. wiec przygotuje duży zapas xd
Witam witam w nowym 2015 roku;) A Bardzo dobrze, choć trochę główka boli;P Nie tknę już nigdy więcej szampana, no może tknę ale za rok;)
Hejka kochani wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku 2015 (aaa jak ten czas leci ;p ). no ja miałam Sylwestra na trzeźwo w pracy ale to jak co roku- kwestia przyzwyczajenia, co nie znaczy że było źle. hihi. ale za to dzisiaj sobie odbije wieczorkiem :D
Chris czyli kacyk mały męczy?;P
troszeczkę:P Ja pije w małych ilościach i tylko jak jest jakaś okazja urodziny, sylwester w końcu trzeba oblewać pewne rzeczy:P
Hej wszystkim ;) No ja przywitałem Nowy Rok bardzo dobrze ;) Mnie już głowa nie boli bardzo dobrze się czuje ;) Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla was wszystkich ;)
Kawusiu, wspaniale rozpoczęty! Tylko głowa i nogi bolą po całonocnej zabawie, ale warto było:D
Życzę Wam, moje drogie robaczki, wszystkiego najwspanialszego w 2015, oby ten rok okazał się jeszcze lepszy od poprzedniego, dużo miłości, radości i spełnienia wszystkich marzeń i postanowień:)
witam :-) Nowy Rok znakomicie zaczęty:-) Główka nie boli bo prawie w ogóle nie piłam ale mimo to świetnie się bawiłam :-)
Życzę nam wszystkim na ten Nowy 2015 rok dużo zdrowia ,szczęścia, miłości :-) Oby nasze szaleństwo i miłość do Arrow trwało nadal i żebyśmy jak najczęściej się tu " spotykali".
Buziaki Rodzinko :-*
Hej ja jestem;p
..wogole to życzę Wszystkim aby calutki nowy rok dostarczał Wam samych pozytywnych wrażeń i miło Was zaskakiwał:-) ..aby każdemu z naszej rodzinki spełniły się wszystkie plany i marzenia..a każdy dzień dostarczał jak najwięcej miłości:-)
Czytam sobie czego możemy spodziewać się po nowym odcinku Arrow:-) ..
..matkoo AZ strach się bać..Laurel w stroju BC;/ ..świat schodzi na psy
Zdecydowanie za szybko, no ale będziemy mieć nagrodę pocieszenia, otóż irytująca Laurel (nie będę jej nazywać BC) ma podobno podczas swoich pierwszych akcji obrywać, zarywać glebę;)
Heh ty sobie czytasz czego możemy się spodziewać, a ja w wolnym czasie pod czytuję sobie Książki autorstwa R. A. Salvatore;)
No ja też mam nadzieję że moment zleci tak jak święta szybko minęły przecież ;)
hejka Rodzinko:)) no mamy mały zastój, ale już niedługo znowu zawita na forum nasza energia :P ja nawet bardzo dobrze znoszę przerwę w Arrow może dlatego że znowu od początku wzięłam się za oglądanie Agentów NCIS LA i się wkręciłam :) ( Deeks i Kensi rządzą, no i Chris O'Donnell :p ) co nie znaczy że nie myślę o was i Arrow oczywiście. Wkurza mnie tylko że na Twitterze nie ma jakiś nowych info itd., producenci milczą :((
Podobno dziś scenarzyści wracają do pracy, wiec może coś się ruszy na twitterze. Mój entuzjazm się jakoś zmniejszył jeśli chodzi o drugą cześć sezonu bo wychodzi na to że Olivera nie bedzie do 15 odcinka, w odcinkach 10-12 będzie przeładowanie Laurel i Raya a 13-14 prawdopodobnie flashbacki...
Rose czyli nasi ulubieni bohaterowie Ray i Laurel... jakoś przecierpię te odcinki. mam nadzieje że chociaż Flashbacki będą lepsze:-) Ale ponoć odcinek 10 ma się skupić na Arrow Team 11 na Royu wiec dla Laurel i Raya zostanie odcinek 12. Chociaz na pewno będę się też pojawiać we wcześniejszych odcinkach.