PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63865
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)

BlueRose_0709

The three episodes following Oliver's seeming death "are among the best we've ever done. They're incredibly compelling," EP Marc Guggenheim promises. The fallout at home not only "makes it necessary" for Laurel to don the Canary costume, but also brings together characters that previously haven't shared a lot of screentime. "There's a lot of Thea and Felicity," and "[Felicity will] have some pretty big moments with Laurel as well." Diggle gets "emotional" in the first hour back, shares David Ramsey, who also hints that the H.I.V.E. storyline will be revisited. Viewers also haven't seen the last of another elite group. "We're definitely going to bring back the Suicide Squad," EP Andrew Kreisberg confirms. And though Sara's killer has been unmasked, Sin will play "a pivotal part" in that storyline in Episode 12, while Sara (Caity Lotz) and Vertigo (Peter Stormare) both appear in Episode 13. Not to be outdone, big bad Slade Wilson (Manu Bennett) returns the following week.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

ja swojego entuzjazmu nie straciłam, mimo tej całej Laurel w najbliższych odcinkach, dalej będzie Team Arrow, Malcolm, Ray ( którego lubię :p ), więc wytrzymam do powrotu Olivera. na pewno te odc będą inne ale damy rade !!!

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

z Tommy'ego się ciesze:-) Felicity też ma mieć wiele scen z Thea i wielki moment z Laurel. W 12 odcinku śmierć Sary a raczej grzech Thea będzie odgrywał kluczową rolę. a Gugentrool powiedział że te 3 odcinki po przerwie są najlepszymi jakie nakręcili do tej pory... Szczerze nie wiem jak odcinki z laurel e roli głownej mogą być dobra o najlepszych nie wspomnę....

MagdaLena121

ech, wspomnieli o 3 odcinkach wiec może faktycznie Oliver wróci w 13

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

też tak pomyślałam... no nic musimy czekać ...ale zostało jeszcze 16 dni :-(

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

wytrzymamy, dzien przed Arrow wraca Flash a przed Flashem Chasing Life :) tyle seriali, a w tym tyg też juz po przerwie świątecznej Chicago Fire i PD, NCIS LA więc mi czas na pewno szybko minie :)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Też mam kilka seriali przed premiera Arrow :-)

MagdaLena121

Ja nie oglądam nic, tylko filmy:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose to poleć kilka dobrych filmów:-) Z checią cos zobaczę :-)

MagdaLena121

Zależy jaki gatunek lubisz...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie mam określonego gatunku byle był dobry:-)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

a może jakaś dobra książka??:D ja też uwielbiam czytać książki, aż sie dziwię skąd biorę na to wszystko czas :D po obejrzeniu najnowszego Hobbita, po raz kolejny wzięłam się za Władcę Pierścieni :D

bzyczek881126

Bzyczku a jakieś spoilery odnośnie dr Wellsa?:D:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

no właśnie nie ma, cisz na twitterze w obu przypadkach :((

bzyczek881126

dziwne, zaraz odcinki będą a tu cisza w mediach. Może te rzeczy, które będą się dziać po przerwie są tak wielkie, że nie chcą spoilerować

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Hejo, hejo wszystkim :)
Za niedługo nam się tu atmosfera rozgrzeje. Jeszcze nam się uda nowy temat stworzyć przed premierą Arrow, tak coś czuję :) Co do czasu wolnego przed arrow to jakoś szybko minął. Już tylko 16 dni, no ale nie dziwne że tak szybko leci jak się nadrabia w życiu towarzyskim i filmach :P
A i na tumblerku też cisza... coś czuje, że te nowe odcinki będą mocne skoro jest tak cicho... za cicho. Szykuje nam się prawdziwa cisza przed burzą :P

Kawusia25_2

Kawusiu bardziej martwię się o to ze to może być burza po "ciszy', jeśli te odcinki okażą się tylko kolejną próbą ratowania postaci Laurel i wypromowania Palmera przed jego spin-offem/ przejściem do Flasha. W sumie mniej więcej wiemy co będzie się działo ze wszystkimi bohaterami, tylko bardziej chodzi jak to wszystko "wyjdzie w praniu"

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Masz racje..mniej więcej wiemy co się wydarzy..tylko ta nieszczesna Laurel;/.. ..jednym z ciekawszych momentów serialu będzie reakcja Arrow team/ i samej Falki na śmierć Olivera..oraz to co wydarzy się podczas nieobecności Arrow..
..Palmer jak dla mnie dostanie własny serial...prędzej czy później:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Agatko musimy jakos przetrawić Laurel/ A może zapałamy do niej sympatią?;p.p
Też myśle że Palmer dostanie własny serial- albo zakoncza jego wątek w Arrow i będzie się pojawiał w następnych sezonach jako epizodyczny bohater ( cos jak Huntress) albo przejdzie do Flasha.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No nie ..ja raczej nie zapałałam do niej ani sympatia ani niczym innym;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

to tak jak ja :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No niestety nie da się:-) ..

MagdaLena121

Albo pozostanie w serialu

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Wątpie. Jego postać nie nadaje się do arrow. bardziej pasuje mi do Flasha.

MagdaLena121

Magda wiadomo coś o villainach planowanych na te 3 odcinki?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

w 10 odcinku ma grać Vinnie Jones i on ma być przeciwnikiem przypuszczam ze Arsenała i Digga skoro to oni będą pilnować miasta pod nieobecność Strzały :-)

ocenił(a) serial na 10
MagdaLena121

Ma on zagrac Bricka. i czytałam też że ma się pojawić w 3 odcinkach i taka naszła mnie myśl że to on będzie villianem przez te trzy odcinki.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Czuje ze te odcinki nie będą zbyt emocjonujące..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

10 odcinek na pewno będzie...wiesz szok, niedowierzanie i smutek po "śmierci" Olivera. Ale późniejsze odcinki będą ciągnięte jak flaki z olejem. Laurel,Palmer jak dla mnie to wszystko strasznie nudno brzmi. Jedyne co może uratować te odcinki to Malcolm-Thea i Team Arrow. Pisało też że Felicity i Thea będą mieli wiele wspólnych momentów tak samo Jak Laurel i felicity... ale myśle że o ile w pierwszym przypadku to może być ciekawe to w przypadku Felicty i Laurel to będzie to zbyt naciągane. Dwie Panny Olivera opłakują jego "śmierć"? Chyba że będzie chodziło o coś innego....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Laurel może powie Felce o tym ze założy kostium BC i zastąpi Sarę..może będzie chodziło o współprace miedzy nimi dwiema..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

A znając Felkę ta się zgodzi na współpracę z Laurel...
Tylko że mi się wydaje że tu będzie chodzi o Olivera. a może i o to że to thea zabiła Sarę, mam też wrażenie że będzie pewna niezgoda między Team Arrow a Laurel. w końcu można powiedzieć oni są za Thea a Laurel tak szybko jej nie wybaczy o ile w ogóle to zrobi.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Całkiem możliwe..dobrze ze zostały tylko dwa tygodnie:-)
..i dobrze ze Gotham wraca dzisiaj na ekrany:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

oj dobrze dobrze:-) Powoli wracają seriale:-) Oby do 21 stycznia przetrwać:-)

MagdaLena121

Predzej o Theę.

MagdaLena121

Czyli przeskok czasowy bedzie pewnie w polowie 10 odcinka a potem akcja może toczyć się w ciagu jednego dnia. I to by wyjaśniło obecność Bricka przez 3 odcinki tak jak zrobilli odcinki od 21 do 23

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

może być przeskok a nie musi...ja myśle że nie będzie przeskoku w czasie 9oprócz tych trzech dni) . a mysle że ta Trylogia Laurel będzie właśnie na takie samej zasadzie jak odcinki 21-23 drugiego sezonu.

MagdaLena121

wg mnie będzie przeskok, zobacz Laurel pojawia się w kostiumie w 10 odcinku. Kostium w 3 dni? Poza tym wynika z opisu odcinka, że Ray bedzie próbować jakiś element stroju a stworzenie tego też zajmie troszkę czasu.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

możesz mieć racje... w sumie oni zawsze robili jakiś przeskok czasowy...
zobaczymy jak to będzie...wiem tylko że jakoś nie zachwyca mnie perspektywa tych odcinków. Owszem czekam na 10 odcinek ale jedynasty ma być głownie o Laurel i nas samą myśl mnie mdli...

MagdaLena121

Mnie Laurel nie przeraża, bardziej Palmer. I boję się naprawdę się boję ze zanosi się na powtórkę wątku Olivera i Sary zwłaszcza ze 12 odcinek pisze Beth Schwartz, a 13 Coburn, a widzieliśmy co zrobił w zeszłym sezonie.

MagdaLena121

Mnie Laurel nie przeraża, bardziej Palmer. I boję się naprawdę się boję ze zanosi się na powtórkę wątku Olivera i Sary zwłaszcza ze 12 odcinek pisze Beth Schwartz, a 13 Coburn, a widzieliśmy co zrobił w zeszłym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie możesz myśleć że po raz kolejny to powtórzy...a nawet jeśli to pamiętasz jak zakończył się watek Sary i Olivera? jeśli kiedykolwiek będzie jakiś watek miedzy Palmerem a Felicity to skończy się szybciej niż się zacznie... pozatym mysle że teraz skupią się na tym żeby zrobić z Palmera Atoma a jego potencjalny romans z Felka zejdzie na drugi bok....
i jeszcze inna sprawa Oliver powiedział Felicity że ją kocha i wierz mi po tych słowa Felicity tak szybko nie pójdzie do innego...

MagdaLena121

Wiem to wszystko, ale no Palmera nie trawię:D:D Nie dosyć, że bedzie się popisywać jako Atom to jeszcze Felkę zarywać...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

też Go nie trawie...ale się o niego nie Obawiam....tzn nie obawiam że że on stanie miedzy Olicity. Po mid-season wszystko jest jasne wiec nie ma się co lękać:-)
wydaje mi się że długo to on tym Atomem w Arrow nie pobędzie. Ale musimy się przygotować że w następnych odcinkach będzie więcej Palmera.

MagdaLena121

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Palmer akurat będzie ciekawy;D..ciekawe co dla niego wymyślili..

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Z drugiej strony nie jest też napisane że Brick będzie w trzech odcinkach pod rząd. jego rola może być porozrzucana na cały sezon.

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Bardzo was przepraszam, że wam się tak wpierdzielam tu w rozmowę ale paczcie co znalazłam ^^
Madzia to ci się chyba najbardziej spodoba ;)
http://kawusia25.tumblr.com/post/107254576676/ah-maa-zing-queenpartyoftwo-stephe n-amell
Coś dla umilenia czasu i coś miłego dla oka :P
Teraz nie mogę przestać myśleć o Olicity sex scene!

Kawusia25_2

Kawusiu, skarbie ty nigdy nie przeszkadzasz! Ale no na takie sceny nie masz co liczyć w Arrow:D:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

No wiem, ale pomarzyć i popatrzeć zawsze można ;)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

:-) ..cóż za wspaniały obrazek ..zwłaszcza po północy;D