PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63865
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Kawusiu Ty wiesz jak wywołać u mnie banana od ucha do ucha :-)

MagdaLena121

Ciekawe czy kiedy doczekamy się czegoś znaczącego w Arrow, ale pewnie jak zwykle dostaniemy buziak w policzek lub uścisk dłoni:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie no mysle że w końcu się doczekamy :-) mysle że pod koniec tego sezonu a w 4 to już na pewno :-)

MagdaLena121

Zaczęli dziś kręcić odcinek 15 pt Nanda Parbat, ciekawe czy to powrót Olivera czy jakieś flashbacki...

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Oj Kawusiu Ty niegrzeczna "dziewczynko":P A lepiej uważaj z takimi "myślami" bo wparuje nam tu liga polskich rodzin lub jakieś Mocherowe berety;p

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Widzę że trochę zaszalałyście;) A co tam słychać, trochę wieje nudą ale myślę że gdzieś za tydzień znów będzie trzeba co jakiś czas zakładać nowy temat;p

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

kochani nowe promo
https://www.youtube.com/watch?v=6ScGQ_4wxAk&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

do fanów Flasha :) na Twitterze pokazali zdj z kręcenia pocałunku Barrego i Iris :D

bzyczek881126

Mhm, w sumie zobaczyliśmy wszystko o czym wiemy do tej pory. Możemy przypuszczać, że na jakiś czas team zawiesi swoją działalność. W tym miejscu jestem za teorią przeskoku czasowego np taka scena gasna swiatła w Foundry co widzieliśmy w promo i napis a few months later) nie ma Arrowa, wiec przestępczość w SC wzrasta, team postanawia się reaktywować, a Laurel zdecyduje się przejąć rolę BC po rozmowie z Digglem. Czyli coraz bardziej się przekonuje, że "śmierć Olivera" jako tako nie będzie miała takiego wielkiego znaczenia dla samego Olivera co pewnie dla Laurel i Palmera. Trzeba było więc kolejną osobę uśmiercić, by Laurel zyskała na znaczeniu. Obawiam się tez Routh stanie regularnym bohaterem w sezonie 4 i stanie się to co w Smallville.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Promo mi się podoba ale nie dowiedzieliśmy się nic nowego. Palmer przymierza kostium Laurel ubiera strój Kanarka. Jestem też ciekawa czy Team arrow powie reszcie świata że Oliver Queen nie zyje....
trochę to dziwne by było że zmarł po raz drugi i po raz drugi okaże się to nieprawdą... Myśle że zatrzymają tą wiadomość dla siebie. A co do Laurel myśle że ona teraz dołączy do Team Arrow. Z Palmerem to nie wiem co będzie ale większość ludzi obstawia że dostanie on własny serial i ja podzielam ich zdanie. Wykreują jego postać w Arrow podobnie jak to było z Barrym.

MagdaLena121

Oby tylko już nie zrobili tak, ze Quentin nadal nie bedzie wiedział kim jest Arrow. Oczywiście, on się pewnie wszystkiego domyśla ale niech już dowie się "oficjalnie'.

BlueRose_0709

Very excited about some excellent additions and achievements amongst the Arrow Family słowa Amella z Facebooka czyli możemy przypuszczać ze tu chodzi o Routha w 4 sezonie. Jako, że Palmer nie ma specjalnego wyszkolenia, uważam, że po części przejmie pałeczkę od Felicity a samą Felcię odsuną od teamu lub nawet uśmiercą. Nie widzę tego gdyby jeszcze Atom miałby dołączyć do Arrowa, mamy już Diggle'a, Arsenala , Kurczaka, Atom pewnie załatwiałby sferę "umysłowa" a z upływem czasu mógłby wychodzić w teren.

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

BlueRose znowu czarne myśli i pesymizm ;p mówię STOP :D nie uśmiercą Felicity!!!!

bzyczek881126

to może odsuną, bedzie pracować głównie w QC lub PAlmer Technologies

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

to powiedz mi jeśli według Ciebie Palmer będzie w 4 sezonie a nawet w stałej obsadzie to kiedy i jakim cudem Oliver odzyska Firme? Dla mnie to jest jasne oLiver odzyska firme kiedy Palmer zniknie ze Starling City.

MagdaLena121

Ale my nie wiemy czy Oliver odzyska firmę już teraz, prawda? We Flashu pokazano dopiero jakąs fuzję Queen Incorporated za 10? lat.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

tak samo we Flashu pokazali małą wzminkę o Palmer technologies- to też może coś znaczyc

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Bzyczku chyba tylko my tu jasno myślimy:-) i nie mamy czarnych myśli :-)
prędzej uwierzę w to że Uśmierca Diga, Laurel i Roya naraz niż Felicity.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nooo..nie bylabym tego taka pewna..Oni pewnie od poczatku zakladali ze głowa para będzie BC/GA i obawiam się ze teraz mydlą nam oczy a koniec końców i tak ich połączą:-) ..

agueda0712

Dokładnie, mydlą nam oczy nic więcej. Nie robią zadnych dalszych powazniejszych kroków w tej relacji, po to zeby atmosfera bardziej zdrowa jesli Felicity pozostanie w teamie a wróca do BC jako LI Olivera. Oni tylko robią sceny, które nic nie znaczą lub o którym sie kompletnie nie pamieta. Felicity zblizy się do Raya podczas nieobecności

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

tak oni tak zakładali jak zaczeli kręcić Arrow...ale że oni w ogóle się nie przyjęli jako para to scenarzyści powoli odbiegają od tego....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No niby cos takiego się dzieje..ale ee..gdyby widzieli ze ludzie nie lubią Laurel (nie tylko za brak chemii z Amellem ale głownie za jej skopaną historię)to nie robiliby z niej BC..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a w jaki inny sposób mogą uratowac postać laurel? jak dotąd jej postać i wątki są nudne i irytujące więc może się coś zmienić jak ta się stanie BC....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jedyny ratunek to wyrzucenie jej z serialu;D..mowie Ci ona jako BC będzie nie do zniesienia!

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

tez tak uważam...nie dość że teraz uwąza że pozjadała wszystkie rozumy to jako BC będzie się puszyć jak Paw....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ciężkie chwile przed nami moja droga;D..no ale cóż będziemy musieli to jakoś znoscic..

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..przy okazji idealne rozwiązanie do pozbycia się Felki z serialu i polaczeniu BC/GA(obstawiam ze Oliver po ,,zmartwychwstaniu'' właśnie nim się stanie)..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Agatko Ty też masz czarne myśli? wbijcie sobie do głowy że scenarzyści całkowicie zatrzymali relacje Oliver/Laurel jako pary. Ich relacje jest teraz budowana na solidną przyjażń.
Nie wiem w ogóle skąd wy macie takie myśli....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja juz sama nie wiem..:-)
Pomysl ile przed nimi jeszcze komplikacji ..
Tak mi tez przeszło przez myśl ze jeśli zrobią serial z Atmomem w roli głównej to może tam umieszcza Felicity..

agueda0712

Dokładnie przedłużenie kontraktu Routha to super okazja dla GA/BC. Felicity może teraz zwiażac się z Routhem cos a' la Oliver/Chloe w Smallville.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja nie uważam że Routh będzie w 4 sezonie. A to że Twoim zdanie mogą uśmiercić Felicity to jest głupota...jak mogli by uśmiercić jedna z najbardziej lubianych postaci w Arrow? Sam Amell i Ramsey powiedzieli że nie wyobrażają sobie Arrow bez Felicity/Emily. i prawda jest taka ze Atom nie dolączy do Team Arrow. Jeśli nie dostanie własnego serialu to przejdzie do Flasha. A słowa Amella na facebooku o niczym nie świadczą...

MagdaLena121

Teraz jest jakiś panel w weekend, na którym pojawi się prawie cała obsada. Routh się tam pojawi. Dla mnie to dziwne, ze się zjawi osoba, która ma zniknąć za parę odcinków no i te słowa Amella akurat na dwa dni przed tym wydarzeniem. Wszystko układa się w całość. Sara też była lubiana i to nie przeszkodziło im w jej uśmierceniu.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Routh pewnie zostanie w serialu przez dłuższy czas.. Nie bez powodu wprowadzili jego postać do serialu..myślę ze dostanie własny serial ale zamjakis czas..narazie zajmnie dość ważne miejsce w Arrow

agueda0712

Witaj Raylicity!

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Wierz dla mnie to i tak niezła para:D.. Choć kocham Olicity i uwielbiam ich razem nie wierze w to ze oni będą TĄ głowną para serialu i ..no nie wierze, nie ma szans..(obym się myliła!!) ale nie..
..wiem ze mają nieziemskie przebicie i popularność ale cos mi tu nie gra..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

od dziś oficjalnie nie słucham Ciebie i Rose jeśli chodzi o Olicity ....:-) Tylko czarne myśli przedstawiacie które nie maja nic wspólnego z rzeczewistością ....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hahah ;D..ok może właśnie tak będzie lepiej:-) ..ja za to chętnie będę czytała Twoje wypowiedzi o Olicity;D

MagdaLena121

Madziu to jest 3 sezon, i nawet jeśli pod koniec sezonu beda razem to co oni by robili z nimi przez 2-3 sezony? To się nie po prostu nie uda. Drugi fakt to jest CW, gdzie trójkaty są obowiązkowe, nie wydaje mi się zeby ptrzetrwali

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

przecież ja nie twierdze że jak oni bedze razem pod koniec 3 sezonu to już nigdy nic ich nie rozdzieli...bo na pewno rozdzieli choćby babymama .... ja uważam tylko że na koniec serialu Oliver skończy z felicity albo sam...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Ale Z Sarą od początku było wiadomo jak będzie...że ją uśmiercą że Laurel przejmnie po niej pałeczkę...A z Routhem to są tylko takie przypuszczenia...nie sądzisz ze jak by chcieli Go wprowadzić do stałej obsady to było by już to wiadome?

MagdaLena121

Mogą ogłosić tę cudowną wiadomość, właśnie teraz w weekend na tym panelu. Producenci to takie ciepłe kluchy, gdyż nie potrafią dotrzymać danego słowa, zmieniają swoje plany od razu jak coś im się spodoba, lub jak tylko usłyszą słowa krytyki. Nikt nie wiedział do końca co bedzie z Palmerem, sam Ramsey powiedział, że nie scenarzyści nie mają co do niego planu pod koniec grudnia. Wiec moze teraz się w koncu zdecydowali, bo zobaczyli ze Cassidy daje radę jako Kanarek, może krecili już jakieś wspolne jej sceny Amellem, uznali ze zaskoczyło wiec postanowili wrocic do pierwotnego planu, a Felicity dadzą Atomowi.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ale wiesz to że scenarzyści uważają cos za dobre i że zaskoczyło to nie znaczy że widzowie tak samo pomyslą.... tak naprawdę scenarzyści nigdy nie podzielali opinii widzów o laurel i zawsze uważali że ona jest dobrą postacią. i naprawdę sądzisz że jak prze 3 lata kręcenia Arrow nie było chemii miedzy Cassidy a Amellem to nagle się pojawi jak królik z kapelusza?....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..ta chemia..to się nigdy nie wydarzy;D..juz więcej chemii mieli Thea z tym DJ przy pierwszym spotkaniu niż Amell z Cassidy przez pierwszy sezon..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Dlatego widzowie nigdy nie kupią tej Pary...
Ok Laurel może i być BC i będzie w Team Arrow i pewnie po pewnym czasie będzie współpracowała z Oliverem ale nie wierze w to że Ona będzie kobietą Olivera....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No ale wierz na kobietę życia Olivera znajdzie się jeszcze jednak kandydatka.. Baby Mom!..
Uważam ze ona ma wiieeelkie szanse ..w końcu urodziła mu syna..

agueda0712

Dokładnie, pewnie zrobią watek ich wielkiej miłości której owocem był Connor:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Pewnie tak...przecież Oliver w rozmowie z Moira w drugim sezonie(wspomnienia) powiedział ze ona byla inna..pewnie miał na myśli ze wyjątkowa ..

Juz scenarzyści to sobie skleją do kupy;D

MagdaLena121

wiesz nie twierdze ze sie pojawi jak królik z kapelusza tylko scenarzysci zobacza ze to po prostu działa. Wlasnie nie podzielaja naszej opinii o Laurel a mi to robią jak BC, nie lubimy Lauriver a mimo to zrobią ją. Wiecej jest pola manewru dla te relacji niz dla Olicity

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

więcej manewru? może i tak ale scenarzyści więcej by na tym stracili niż zyskali...prawda jest że gdyby chcieli połączyć Laurel i Olivera to by to zrobili a oni konsekwentnie od połowy 2 sezonu ich rozdzielają jako parę a budują przyjażn między nimi....

MagdaLena121

wiesz wiecej wspolnych komiksowych watków, np ten watek z Connorem i wspolnym mieszkaniem całej trojki.Zobaczy jak sie teraz ułozy serial. Teraz jest idealna okazja. Jeśli nadal pod nieobecnoc beda ciagnac Olicity,nawet jednostronnie to jeszcze można miec nadzieje jakac a jak rozwijać beda Ray i Felicity to już wiemy o co chodzi