Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
No ja w sumie też. Liczyłem na slada ale skoro dalej siedzi to chyba nie on. No chyba że wyszedł i wrócił hehee.
Ale i tak ma się pojawić więc spoko :)
"Marc Guggenheim wyjawił, że poznamy zabójcę Sary jeszcze
w tym roku. Zespół S.T.A.R. Labs dostarczy informację, która
rozwiąże całą sprawę. Lecz prawdopodobnie nie wydarzy się
to w crossoverze." Więc najpewniej poznamy, choć nie jest bezpośrednio podane że w 9 odcinku;)
To samo mówiłam, trochę wyżej. Temat założyłam wcześniej, żeby łatwiej było nam przeskoczyć a tu wszyscy się od razu przerzucili :)
Widziałam zdjęcie jak leżała w arrow cave obok paprotki za świecami :P Ale mogę się mylić
Rzućcie mi jakieś hasła to wam coś napiszę, może jeszcze przed finałem mid-sezonu :P
A tak z innej beczki kto ogląda Miss Supranational 2014?
Ps ja patrze żeby nacieszyć oczka tym widokiem;P
Aaaaa, a ja myślałam, że to jakiś serial. Don't jugde. Nie myślałam o tym co czytam :P
śmieszy mnie to, że facet mówi mi kto jest najpiękniejszą kobietą świata, zamiast ja sama oglądać i się ekscytować :D
Nie było mnie kilka chwil a tutaj postów ze hoho;D..no i temat zjechał nawet na Miss;p nieźle; D
No właśnie widziałam..chciałam wtrącić swoje 3 grosze ale zabrakło mi miejsca;D
Przypomniało mi się, że nie wstawiłam tu przygód AA. Nadrabiam :)
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Żegnam się już z wami. Mam nadzieje, że jutro będę miał sporo do nadrobienie:P
Cześć ludziki :p Można zapytać o co chodzi w tym temacie? Zdecydowanie jestem Arrowholiczką, więc zainteresował mnie tytuł ;p
..jesteśmy taką sobie nietypową rodzinką:-) ..prowadzimy rożne dyskusje na temat Arrow, oglądamy serial live, tworzymy własne historie i scenariusze, spekulacje ..takie tam wesołe rozmowy;D
Jeśli masz zamiar dołączyć do naszego grona, to serdecznie witamy nową członkinię Anonimowych Arrowholików;)
Live, czyli na the CW? O to chodzi, czy o polskie premiery (nieogar)? Ale tak czy inaczej z chęcią dołączę :D
Czyli o 2w nocy czasu polskiego w czwartek, a przed komentujemy i w trakcie :p zapraszamy jest niezły ubaw ;)))
Na The CW :))) nie mam teraz jak podesłać ci linka. Ale później się postaram ;)