Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
czy drastycznych to nie wiem. Pamiętaj
Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu.
I tak może zrobić Oliver szczególnie jeśli będzie myślał że nigdy nie wróci.
MAgda, ale wtedy to byłaby powtórka z poprzednich 8 odcinków. Oliver nie idzie tam by zginać, on myśli ze wróci...
ale on lubi nam fundować powtórkę z rozrywki;p ja nie chce krakać- i oczywiście mam nadzieje ze nie będzie tak jak pisze.
Rzeczywiście zamieniłaś się z Blue, teraz ona daje nam nadzieje a Ty ją odbierasz:P
wiem ale tu o nasza psychikę chodzi :) no Magda rzeczywiście druga BlueRose nam się narodziła :P
Cytując Barrego: chrz>>>>>sz moja Droga. Co za pokręcona logika typowa dla Olivera:)
Dobra niech zaczną od wielkiej kłótni o Raya, w końcu tamta scena wymaga komentarza, emocji itd. A tak spuścili na nią zasłonę milczenia :)
Niech Oliver umartwia się w Nanda Parbat, a Felicity układa sobie życie z Rayem. A co dziewczyna na to zasługuje !!!
Oliver wróci odmieniony, zobaczy, że da się pogodzić superbohaterstwo ze związkiem (tak wierzę, że Ray mu wskaże drogę) i wtedy ruszy meblować swoje życie.
W końcu altruizm do niego nie pasuje :)
jeśli chodzi o Palmera to miedzy nim a Felka ma nie być nic poważnego takze akurat to ze felka do niego pobiegnie to raczej nie. Może będzie jej przyjacielem pomoże jej w tych trudnych chwilach jak nie będzie Olivera ale związku to ja tu nie widzę.
Finał będzie taki na koniec serialu: Felka+Palmer a Olivier+...Laurel i wszyscy szczęśliwi:P
Co się dzisiaj dzieje? Wysyp pesymistów na filmebie:D? musimy zbierac siły na finał bo nie przezyjemy:D
Prędzej czy pózniej poddasz się, jak Olivier będzie gadać znowu te swoje (już dobrze wypracowanie formułki) że nie może być z nikim i pocałuje Felke w czoło:P
nie zapędzaj się ;p Oliver prędzej czy później będzie z Felka;p A Laurel i Palmer niech kwiatki wachaja od spodu;p;p
nie wiem czemu ale wydaje mi się że Oliver powie Felce żeby na niego nie czekała i ułożyła sobie życie z kims innym np. z Palmerem
Nie wiem, mówiłam już, wyłączyłam mózg :D (no dobra, to po co w takim razie cala ta rozmowa o pocałunku i uczuciach Olivera?) Czekamy do drugiej ,koniec teorii:D Nie chce się nakręcać by się rozczarować, albo zdołować się by potem wpaść w euforie, poczekamy zobaczymy:D
jedno nie wyklucza drugiego. Oliver może powiedzieć co czuje a na koniec walnąć tekst że Felka zasługuje na coś lepszego.
dokladnie, czyli dzisiejsza scena bedzie tyle samo warta co z premiery, znow przypomna sobie o niej pewnie w finale sezonu. a dzisiaj dżuma i cholera na pierwszym planie,
słucham non stop piosenki z pewnej sceny :P jak obejrzysz to daj znac jak ci sie podobał :)
ale to z serialu Chasing Life :) taka smutaśna ale piękna
https://www.youtube.com/watch?v=kWA9jxc0qFA
..wiem, wiem tylko ciekawiło mnie co to za kawałek..ostatnio sporo dobrej muzyki w serialach:-) ..dzieki za link..piękna:-)
nawet z Flasha są dwie fajne, jedna z nich była w Plotkarze, pamiętam nawet konkretną scenę :D
Kolejny urywek dialogu z 3x09
https://twitter.com/mguggenheim/status/542697584301572097
Hejo, hejo :) Co tu się odprawia? Tyle postów na raz to ja nie widziałam od dawna :D Widzę, że emocje buzują i w ogóle. A teraz rodzinko mogę liczyć na trochę waszego wsparcia? Chciałabym tu z wami posiedzieć i popisać przygody AA ale nie mogę, bo mi się sprawdzian szykuje i się uczę. Także jakbyście mogli wysłać jakiś dobrych fal, to bym może szybciej naukę skończyła :P
ode mnie masz mnóstwo i pioseneczka dla ciebie :) miłosna w rytm naszego oczekiwania na Arrow i Olicity :)
https://www.youtube.com/watch?v=xVkU8dDSC9w
Tylko spokojnie. Jak tak daje będziesz się nerwować, to zanim wybije 2 w nocy w twojej lodówce tylko hulać wiatr będzie:P
No widzisz, nie dość Arrow powoduje nerwice to jeszcze można mieć przez niego nadwage:P