Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
ee tam lody i czeko:P Najlepszy jest domowe ciasto (najlepiej sernik lub miodownik ):P
nie pogardziłabym domowym sernikiem, ale taki to tylko u mamy w domu a to daleeekooo... :P a sama nie mam takich zdolności albo po prostu jak bym zrobiła to później chcąc nie chcąc musiałabym prawie całą blachę zjeść :D
oj wiesz mi ja się raczej do gotowania nie nadaję :P w moim przypadku trzeba :D
..mam tak samo..pieczenie czy gotowanie to dla mnie pojęcie nie znane;D..co do tych literowek w słowach to ja ciągle mam błędy..zawsze coś mi przeskakuje..
kobiety 21 wieku jak nic :D a Tatuś mi powtarzał, ucz się gotować bo męża nie znajdziesz :p hihi
Oj nawet więcej ..w moim przypadku 22;D...hahah troskliwi ojcowie :p skąd ja to znam;D
tak myślałam. ty masz jeszcze czas a ja w wieku 26 lat raczej już się wiele nie nauczę :D
Możemy to zrobić na rodzinnym zjeździe między grupą wsparcia AA a masowym samobójstwem odprawianym przez BlueRose :D
Oczywiście! Flasha nie będę oglądać w nocy bo mam wcześnie do szkoły, ale dla Arrow zawsze znajdę czas. To kiedy startujemy? :D
Ja tez idę teraz się położyć ..jestem tak zmęczona ze czytam Wasze wypowiedzi i odpisuje jakieś bzdury jak w przypadku gotowania..sorki kochane źle przeczytalam ;D
Ja już jestem:-) zwarta i gotowa;p kurde denerwuje się jak przed pierwsza randka xd
a tu linki w razie jak by ktoś nie miał:
http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=12820
- http://www.time4tv.com/2013/10/cw.php
No nie wierzę ..nie dość ze wszystkie nałogowo kochamy Arrow i Olicity to jeszcze jak jeden mąż nie umiemy gotować ;D..co za ekipa ;D;p haha
Wiesz ja tez nie jem po nocy;D..ale jeszcze nie noc;D..a dziś tyle emocji przed nami:-)
jeszcze nic nie wiadomo, wiecie że w serialach lubią na nas spuszczać bomby a później okazuje się że to wcale nie tak ...:)
ja mam inną teorię o której napisałam na forum Flasha :P