Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
tak może być. nie zdziwiła bym się. ja chyba sfiksuje do środy;p codziennie wymyślam nową teorię. Ale tak naprawdę pasuje mi tylko to że Thea jest zabójca.
A co do tego że Oliver zgodził by się zrzucić strój Arrowa? myśle że to nastąpi bo jadąc do Nada Prabat on tak jakby zrzuca strój Arrow.
bo oni sami nie wiedzą jak piszą ten scenariusz. To wszystko powinno mieć ręce i nogi a nie nic się kupy nie trzyma. Oliver przez * odcinków biedolił że musi być tylko Arrowem po to żeby w jednej chwili rzucić wszystko i pójść do Ligi.
haha, właśnie. Może jeszcze się wstrzymajmy z oceną:D Wiesz jeśli jednak okaże się ze zabójcą jest Al Ghul, a Nyssa się o tym dowie i uwierzy, to pomoże Oliverowi, tak myślę...
Poza tym dobra przypuśćmy ze Oliver wróci w tym 12 13 odcinku- nic nie stoi na przeszkodzi bycie Oliverem Queenem, a tu bach i wraca Slade, i znowu rozpoczyna się zabawa od nowa.
Widzę że przewidzialaś już co nas czeka w kolejnych odcinkach;D..tak niestety może być;p
Tez;D..może pisza taki przewidywalne scenariusze bo dostają za mało kasy;D haha
mam nadzieję że nas pozytywnie zaskoczą:-)
Ps. w nowych odcinkach ma być wiele scen Olicity ;p;p
Kurcze, ja przez dwa sezony płakałam, że chce Olicity a teraz jak w końcu jest to... wolę Felicity z Palmerem xD
Moim zdaniem twórcy serialu zepsuli Olicity takim nagłym zakochaniem się Oliego. Chodzi mi o to, że nic nie było i nagle bum - miłość. Pięć sekund "związku" i bum - nie mogę z tobą być. Ale scena w kawiarni w Central City kiedy Felicity namawiała Olinka do pomocy Barremu była słodka :D
Oliver tak nagle się nie zakochal;D..juz przez cały drugi sezon było widać ze cos czuje do Felki:-)
Właśnie moim zdaniem nie bardzo. W ogóle tego nie czułam z jego strony... Tylko ja bym chciała za dużo romansu i stopniowego budowania napięcia a wtedy nie byłoby czasu na sceny akcji xD
Ja uważam ze było to widać:-) ...no tak znowu się potwierdza my kobietki chcemy bardziej romansu a panowie akcji;D
cały drugi sezon było widać że Oliverowi zależy na Felicity- tylko sam nie chciał się do tego przyznać.
Mnie śmieszy to, że oglądałam pół 2 sezonu jednym ciągiem i mimo wszystko nie zgubiłam po drodze zakochania Olivera :P Witamy w rodzince tak btw. :D Olicity zawszw i wszędzie :)
Ja lubię Palmera ale nie jako obiekt miłosny dla Felicity. Olicity zawsze i wszędzie ;D no i dokładnie te sceny z crossovera. MAGIA ;)))
Ja też go lubię :P A na naszej liście wylądował tylko dlatego, że wstrzymuje nam Olicity :P Zauważyłam, że do listy nie dodałyśmy Isabel Roshev. Co wy na to by ją tam wrzucić? Lubiłam ją, była fajnym czarnym charakterem, ale nieźle tam narozrabiała. To co wrzucamy?