Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
No ja myślę! ;D..narobilas mi nadzieji tym info o dalszych odcinkach a Rose od razu mnie sprowadziła na ziemię ;D haha
tak ta potrafi sprowadzić człowieka na ziemie;p ale o tych wspólnych scenach ostatnio czytałam. Sama Emilka to powiedziała więc tak będzie.
może faktycznie będą jakieś sceny:D Mam pomysł a może Oliver bedzie jeszcze w 10 odcinku a dopiero potem jakoś zniknie? Albo po prostu Oliver będzie w spiaczce:D
..w śpiączce? ..hm nie głupie..obudzi się po kilku miesiącach z nowym świeżym spojrzeniem na świat ;D haha
no nigdzie nie było napisane że Oliver zniknie właśnie w 9 odcinku.a co do spiączki to nie podoba mi się ten pomysł xd
właśnie, ten 9 odcinek zakończy się pewnie cliffhangerem:( Śmiesznie byłoby gdyby Oliver obudził się ze spiaczki metahumanem:D Wyobrazasz sobie crossover:D?
hahah kłamią, spieprzyli z kanarkiem teraz probują się ratować. Olivera przecież nie będzie, a z tego co wiem a Emily kręcila albo z Cassidy, Ramseyem i Haynesem albo z Routhem....
Musimy znalesc jakieś pozytywy Twych czarnych myśli;D...dobrze ze Slade się pojawi again lubię go;D..może trochę namjesza miedzy Olicity..sprawi ze ich droga do siebie będzie cięższa ale bardziej trwała ;D
to oczekiwanie zbyt zle na mnie działa:D
Zmieniajac temat, uśmiałam się niesamowicie jak Barry postanowił umieścic 5 swoich przyjaciół przed tymi bombami a sam gdzieś znikł:D Nie ma co dobry z niego przyjaciel:D
Mega slodziak z niego to prawda ahh;D..no ja tez mam nadzieje na to ze połączą znów te dwie ekipy;D
Myślę, że połączą choćby dlatego, że to im się opłaca. Fani Arrow, nie mają wyjścia, jeśli chcą wiedzieć wszystko o swoich ulubieńcach muszę też zahaczyć o Flasha i na odwrót.
Dostał miejsce na swój strój w ArrowCave wiec na pewno będzie. Ale pewnie już nie w tym sezonie ;/
Już nie mogę sie doczekać, ach gdyby złaczyli te dwie ekipy, byliby nie do pokonania! Ludzie ogladalność obu odcinków wzrosła o ponad milion!!!
Barry skradł moje serce juz w drugim sezonie Arrow;D..miłość od pierwszego wejrzenia;D
Widzę że zaszalałyście, oby tak dalej:P
Ps Agatko jak miłość od pierwszego to co tu jeszcze robisz, nie powinnaś być już w Central City??;d
Na pewno możesz z nią rywalizować. Jak Barry cię zobaczy, myślę że trafi go strzała Amora:P
Co tu się stało? Musiałam cały temat od nowa przeczytać a nie było mnie tylko przez popołudnie :P