Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
Może niech z Tobą ogląda ;D współczuję. Ja bym chyba nie wytrzymała jakbym musiała cały tydzień czekać i wtedy dopiero oglądać ( zmory to te przerwy świąteczne ). A tak codziennie jakiś serial jest :p
Na szczęście to tylko dwa dni to jakoś wytrzymuję. Kurcze jak bym chciała, żeby ze mną oglądała, czy Arrow, czy jakikolwiek inny serial, ale ona lubi tylko pierwszą miłość i miodowe lata... Trochę ból, nie mam z kim fangirlować...
I właśnie od tego masz nas :D z nami się nie ponudzisz. No Pierwsza Miłość to żal trochę :p a tyle świetnych seriali zagranicznych jest. Ja polskich nie oglądam bo są po prostu denne ;p
Ja też nie oglądam tych polskich, flaki z olejem zazwyczaj. Za to jest aż za dużoświetnych zagranicznych xD Bosh, czego ja nie oglądam xD
To wymieniaj;) zobaczymy czy mnie pobijesz ;D bo ja to naprawdę bardzo dużo seriali oglądam ;p
No ja wiem Magda że jesteś ;)) jak my wszyscy tu ;p szkoda ze wiekszosc seriali teraz maja swoje mid season ;/
właśnie prawie wszystkie. i nie będzie co oglądać przez te 6 tygodni. ja chyba poszukam nowego serialu do obejrzenia najlepiej od razu z 2-3 sezonami to będę miałą co ogladac przez te 6 tygodni;p a może Ty mi coś polecisz?
Hmm jak wrócę z pracy to ci wysle liste seriali. Teraz jak zwykle jestem na nocce ;D
Once upon a time, Arrow, Flash, Supernatural, Prawdziwi, Atlantis, AHS, Babilon 5, Battlestar Galactica, DW (stary), Adventure Time (totalnie liczy się jako serial) Pinocchio, w tym momencie. Musiałam się niestety wstrzymać z Breaking Bad i Hirołsami xD Może nie jest to imponująca lista, ale jak na razie zajmuje mi skutecznie czas xD
dobra zaczynam z listą :)
Arrow, Flash, Chicago Fire, Chicago PD, Sons Of Anarchy ( niestety już się kończą :P), Justified, Once Upon a Time, Greys Anatomy, Brooklyn 9-9, Suits, Americans, Walking Dead, Gra o Tron, Melissa&Joey, NCIS Los Angles, NCIS New Orleans, Person of Intrest, Chasing Life ( polecam bardzo fajny, niby tematyka raka ale jednak z pozytywnej strony, o walce, miłości, główną rolę gra narzeczona Robbiego Amella :p ), Mindy Project, Forever, Gotham, Mentalista, How to Get Away from Murder, Vampire Diaries :)
to tak na razie, bo niektóre seriale jak np Tyrant czy Rookie Blue mają dłuższą przerwę :P
a tutaj link jakby co: http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=12820
aa tutaj seriale które już się zakończyły ale widziałam i polecam :)
Smallville, Breaking Bad, Friends, ER, One Tree Hill (kocham :)) ), Gossip Girl, Southland, The OC, Flashpoint, Spartacus ( świetny ), Life Unexpected, The Killing, Fringe, Lost, Roswell, CSI NY
oj tyle tego. moje życie to jeden wielki serial :D
hej Rodzinko:-) musze się z wami podzielić moim zwariowanym snem;p Otóż śniło mi się że nasz Oliver walcząc na miecze z Ra;sem zabił Go i sam się stał Przywódcą Ligi zabójców;p
To dopiero by była jazda bez trzymanki;p
powiem w poniedziałek;p
Bo na czwartek znów przełożyłam sobie godziny w pracy żeby obejzec Arrow;p
ale się postaram;p ale jak mam wybierać między Flashem a Arrow to wybór jest prosty- Arrow :-)
No tak ja pewnie tez wybrałabym Arrow(mimo całej mojej miłości do Barrego) ;D..ale oba fianały zapowiadają się fantastycznie;D
też wałkowałam ten urywek kilka razy. sama siebie przekonywałam ze tam jest Thea a le tak naprawdę to ja tam nie poznaje żadnej postaci
nie bądź pesymistką. Ale nie tylko Ty będziesz bardzo rozczarowana. Czuję że zaserwują nam banał i zabójcą Sary okaże się ktoś z Ligi.
ktoś na zlecenie Ra;sa albo sam Ra;s. Czasem mam wrażenie że te ultimatum w 9 odcinku jest tylko po to żeby ściągnąć Olivera do Ligi.( nyssa na pewno mówiła ojcu że Arrow zrobi wszystko żeby ochronić mieszkańców Starling)
i może własnie Sara się po to zjawiła, ale nie chciala by Oliver mieszal się z Ligą... Może nawet ten Maseo zabił, jaka lipa...
może tak naprawdę wysłanie Sary do Starling za Malcolmem było tylko chwytem ze strony Ra;sa a tak naprawdę od początku miał zamiar ją zabić. Sam powiedział do Nyssy że ona nigdy nie była jedną z nich. A nie chciał żeby Nyssa się dowiedziała ze to na jego zlecenie zabito sare wiec to całe złapanie Malcolma było tylko załoną dymną.