PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63862
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada

Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P

Chyba o niczym nie zapomniałam? :D

ocenił(a) serial na 8
Feylitae

Może niech z Tobą ogląda ;D współczuję. Ja bym chyba nie wytrzymała jakbym musiała cały tydzień czekać i wtedy dopiero oglądać ( zmory to te przerwy świąteczne ). A tak codziennie jakiś serial jest :p

bzyczek881126

Na szczęście to tylko dwa dni to jakoś wytrzymuję. Kurcze jak bym chciała, żeby ze mną oglądała, czy Arrow, czy jakikolwiek inny serial, ale ona lubi tylko pierwszą miłość i miodowe lata... Trochę ból, nie mam z kim fangirlować...

ocenił(a) serial na 8
Feylitae

I właśnie od tego masz nas :D z nami się nie ponudzisz. No Pierwsza Miłość to żal trochę :p a tyle świetnych seriali zagranicznych jest. Ja polskich nie oglądam bo są po prostu denne ;p

bzyczek881126

Ja też nie oglądam tych polskich, flaki z olejem zazwyczaj. Za to jest aż za dużoświetnych zagranicznych xD Bosh, czego ja nie oglądam xD

ocenił(a) serial na 8
Feylitae

To wymieniaj;) zobaczymy czy mnie pobijesz ;D bo ja to naprawdę bardzo dużo seriali oglądam ;p

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

bzyczek nie tyle co ja;p ja to jestem serialomaniaczka;p;

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

No ja wiem Magda że jesteś ;)) jak my wszyscy tu ;p szkoda ze wiekszosc seriali teraz maja swoje mid season ;/

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

właśnie prawie wszystkie. i nie będzie co oglądać przez te 6 tygodni. ja chyba poszukam nowego serialu do obejrzenia najlepiej od razu z 2-3 sezonami to będę miałą co ogladac przez te 6 tygodni;p a może Ty mi coś polecisz?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Hmm jak wrócę z pracy to ci wysle liste seriali. Teraz jak zwykle jestem na nocce ;D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Pracowita jak mróweczka jesteś;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

No weekendy nocki zawsze. Trzeba przecierpiec zeby w srode byc z wami ;D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

oczywiście ;p Dla Arrow warto :-) No i dla nas :-)

bzyczek881126

Once upon a time, Arrow, Flash, Supernatural, Prawdziwi, Atlantis, AHS, Babilon 5, Battlestar Galactica, DW (stary), Adventure Time (totalnie liczy się jako serial) Pinocchio, w tym momencie. Musiałam się niestety wstrzymać z Breaking Bad i Hirołsami xD Może nie jest to imponująca lista, ale jak na razie zajmuje mi skutecznie czas xD

ocenił(a) serial na 8
Feylitae

No nie pobilas mnie. Mi tez brakuje czasu ale nie moge sie powstrzymac ;p

bzyczek881126

No to czekam na listę, może mnie zainspiruje :D

ocenił(a) serial na 8
Feylitae

dobra zaczynam z listą :)
Arrow, Flash, Chicago Fire, Chicago PD, Sons Of Anarchy ( niestety już się kończą :P), Justified, Once Upon a Time, Greys Anatomy, Brooklyn 9-9, Suits, Americans, Walking Dead, Gra o Tron, Melissa&Joey, NCIS Los Angles, NCIS New Orleans, Person of Intrest, Chasing Life ( polecam bardzo fajny, niby tematyka raka ale jednak z pozytywnej strony, o walce, miłości, główną rolę gra narzeczona Robbiego Amella :p ), Mindy Project, Forever, Gotham, Mentalista, How to Get Away from Murder, Vampire Diaries :)
to tak na razie, bo niektóre seriale jak np Tyrant czy Rookie Blue mają dłuższą przerwę :P

a tutaj link jakby co: http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=12820

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

aa tutaj seriale które już się zakończyły ale widziałam i polecam :)
Smallville, Breaking Bad, Friends, ER, One Tree Hill (kocham :)) ), Gossip Girl, Southland, The OC, Flashpoint, Spartacus ( świetny ), Life Unexpected, The Killing, Fringe, Lost, Roswell, CSI NY
oj tyle tego. moje życie to jeden wielki serial :D

ocenił(a) serial na 10
Feylitae

Zapraszamy czym nas więcej to lepiej :-)

Kawusia25_2

Gosposia Queenów-haha

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

hej Rodzinko:-) musze się z wami podzielić moim zwariowanym snem;p Otóż śniło mi się że nasz Oliver walcząc na miecze z Ra;sem zabił Go i sam się stał Przywódcą Ligi zabójców;p
To dopiero by była jazda bez trzymanki;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hahhaah ;D ..Magduś to raczej nie będzie proroczy sen;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

heh też tak myśle;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..ale za to sen miałaś bardzo ekscytujący ;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

och bardzo;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Skusisz się tez na seans The Flash live?:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

powiem w poniedziałek;p
Bo na czwartek znów przełożyłam sobie godziny w pracy żeby obejzec Arrow;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Rozumiem:-) ..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ale się postaram;p ale jak mam wybierać między Flashem a Arrow to wybór jest prosty- Arrow :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No tak ja pewnie tez wybrałabym Arrow(mimo całej mojej miłości do Barrego) ;D..ale oba fianały zapowiadają się fantastycznie;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

..finały*

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a no racja;p będą epickie :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Czekam czekam;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

też czekam czekam i już się doczekać nie mogę;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Spokojnie jak doczekałysmy się na crossover teraz tez damy rade;D

MagdaLena121

jaki sen:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a czy nie było by ciekawie?;p

MagdaLena121

Magda obejrzałam jeszcze raz ten zwiastun i te zdjęcia i już zwatpilam ze jest na nich Thea

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ja nie sądzę że jest to Thea..

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

też wałkowałam ten urywek kilka razy. sama siebie przekonywałam ze tam jest Thea a le tak naprawdę to ja tam nie poznaje żadnej postaci

MagdaLena121

oj czuję, że się rozczaruje...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Dlaczego Rose?

agueda0712

ze zabójcą okaże ktoś banalny:P

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie bądź pesymistką. Ale nie tylko Ty będziesz bardzo rozczarowana. Czuję że zaserwują nam banał i zabójcą Sary okaże się ktoś z Ligi.

MagdaLena121

Z ligi jakiś anonim na pewno nie

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Nie no powinno to być dla nas zaskakujące a nie jakis ligowy chłystek;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ktoś na zlecenie Ra;sa albo sam Ra;s. Czasem mam wrażenie że te ultimatum w 9 odcinku jest tylko po to żeby ściągnąć Olivera do Ligi.( nyssa na pewno mówiła ojcu że Arrow zrobi wszystko żeby ochronić mieszkańców Starling)

MagdaLena121

i może własnie Sara się po to zjawiła, ale nie chciala by Oliver mieszal się z Ligą... Może nawet ten Maseo zabił, jaka lipa...

BlueRose_0709

Już nawet bym się cieszyła bardziej gdyby ta cała gosposia zabiła:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

może tak naprawdę wysłanie Sary do Starling za Malcolmem było tylko chwytem ze strony Ra;sa a tak naprawdę od początku miał zamiar ją zabić. Sam powiedział do Nyssy że ona nigdy nie była jedną z nich. A nie chciał żeby Nyssa się dowiedziała ze to na jego zlecenie zabito sare wiec to całe złapanie Malcolma było tylko załoną dymną.

MagdaLena121

BANAŁ, i jeszcze pewnie Oliver się zgodzi zrzucić kostium Arrowa ot tak dla ligi. Pewnie już nie bedzie tak wazne bycie Arrowem:D:D:D