Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
super dialog :) i scena. pod koniec odcinka Ollie powie Barremu o co chodzi :P Oliver traci kontrolę nad sobą bo wszystko mu się sypie ( Olicity oczywiście mam na myśli ). Oliver Queen traci część bycia Oliverem Queenem jeżeli wiecie o co mi chodzi ;P
no coś w tym jest. z jednej strony mu się nie dziwie on z nich wszystkich stracił najwięcej a teraz jeszcze traci część siebie.
Mhm ale wiecie ze koniec końców te wszystkie tragedie są z jego winy? Wszystko inaczej by się potoczyło gdyby Oliver nie bzykał Sary i nie zabrał jej na Gambit.
no masz racje; powiedzmy sobie szczerze Oliver z przed wyspy myślał tylko ptaszkiem xd
w sumie to on już używa czaszki np. w ziążku z Felicity;p Tylko nie używa jej poprawnie;p musi jeszcze dojść do perfekcji;p
Sugerujesz ze jak narazie zdążył opanować aż 50% swojej czachy?.. No nie wiem to chyba za dużo;D
nie to jakies 30 % . na razie dopuścił do niej myśl że kocha Felicity a pozostaje jeszcze żeby w końcu pojął że mogą być razem. wtedy to już będzie perfekcja xd
Oj nie licz, to będzie ich wielkie rozstanie ( pewnie Oliver bedzie myslal ze już nie wróci) walnie regułkę ze pragnie jej szczescia i zeby nie cierpiała długo po nim:D
Yhym racja...i tak się będzie ciaglo do końca sezonu..w 4 znów zrobią nam wodę z mózgu ..i tak w kolo macieju ;D
podejrzewam że tak właśnie będzie. potem Felka zwiąże się z Rayem. Oliver wróci i będzie pewnie biadolił że ona jest z innym. potem felka się rozstanie z Rayem i na koniec sezonu zejdzie wie z Oliverem.
Uważam podobnie tylko ze moim zdaniem zakończenie będzie inne..zero happy end'u..
mnie też ale też nie spodziewam się że od razu zrobią z nich pare. przeczołgają ich do granic możliwości i dopiero wtedy ich połączą. Zostaje nam tylko na to cierpliwie czekac.
tez tak mysle, nie będzie bo tu jest arrow. Jak tylko spikną się to za sekunde pojawi się baby mama z dzieciatkiem...
Dokładnie a znając zapędy Olivera ,,poczuje'' miętę do swojej ex w czasie zbliżonym do prędkości Flasha..oj marnie to widzę kiedy pojawi się ta Sandra z ich synem..;D
Będzie ale pewnie tylko na chwile. ale co racja to racja w Arrow żaden związek długo nie przetrwał:-(
Oj..ja kibicuje Olicity z całego serca ale ..jakoś pesymizm mnie nie opuszcza;D
Nie wiesz może gdzie jeszcze można obejrzeć Arrow?:-) ..jedna stronka jest niedostępna a druga się okropnie tnie;/..