Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
Dzięki kochana:-) ..juz mi wszystko działa..teraz korzystam z tel i to chyba przez zasięg ;D
Jak tam mija czas do Arrow?:-) ..ja czekając jak zawsze ogladam genialny teleturniej z wymiatającym prowadzącym ;D
Też super;p...nie wiem czy zauwazylyscie te reklamę Sriracha burger?.. Przez nią mam ochotę na hamburgera hahaha;D
ja za każdym razem jak widze jedzonko na tych reklamach to mam na nie chec;p;p u nas w Pl takich nie ma;p
Fajne mają te reklamy;p ..krótkie przynajmniej ..hm za to częste ..wczoraj nliczyłam chyba z 6:D
coż też zależy jaka to będzie scena tego pożegnania- tzn jak wpłynie dalej na ich relacje
Happy Flarrow Day wszystkim! :D Otóż melduję się, iż przybyłam :) Gotowi na seans? :)
a jak tam entuzjazm? Bo z wcześniejszych postów widzę, że jakieś przygnębienie dopadło :)
ach bo Oliver i jego myślenie...a raczej brak myślenia nas załamuje ...ale jeśli chodzi o odcinek to jestem pełna pozytywnych emocji :-)
Nie wątpię, uwielbiają nas torturować. Sprawia im to jakąś chorą przyjemność :P
bary jest najlepszy;p A Oliver ma coraz gorszą minę;p;p Widok Cisco próbującego swoich sił na salomon lader-komiczny, za to Barry wymiatał;p Reakcja Layli na Barrego-bezcenna;p i po co wciśli Laurel na dwie sekundy? dwie sekundy stracone xd
nieżle się zaczęło;p Barry miał dobre wejście;;p A Oliver tak średnio zadowolony że Flash się pojawił? czy tylko mi się tak zdaje?
ten odcinek mnie niszczy- tyle się dzieje. zanim będzie koniec dostane zawału
genialny odcinek najlepszy w tym sezonie:-) aż mi słów brakuje;p ide spać dobranoc wszystkim
genialny odcinek! Poproszę o wiecej takich! Wczoraj miałam jakieś problemy z połączeniem internetowym , grrr odcinek ciał mi sie niesamowicie i nawet nie miałam szansy napisać nic na forum:(
Genialny, genialny;D..aa za tydzień to juz wogole będzie się działo;D..hm ja nie miałam żadnego problemu z połączeniem ..
No tak źle przeczytałam ..wybacz cała ja ;D..ahh ten 9 odcinek ma wysoko postawioną poprzeczkę ..bo ta druga cześć crossoveru mnie zniszczyła;D