Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
Trzepacz Paprotki;p - <śmiech> Zaraz walnę na ziemie i będę udawać biedronkę;p;p
Magda ja ciagle czekam, aż mi się dalej rozkręcisz. Mówiłaś po 23, jest po 12 a ty nam tu przycichłaś :P
oj no a nie wyczerpałam dzisiejszego Limitu?;p
Wiesz jak chcecie to ja dalej mogę nawijac;p;p
Tej części ciała o której chciałabym napisac- niestety nie pokazali w tv :-( Można sobie Go tylko wyobrazić;p;p Albo polecieć do Starling- tak już by jakoś poszł;p (jakaś tabletka Gwałtu) i po Amellu;p
Bo to Wy rodzinka tak na mnie działacie;p I te Twoje ostatnio opowiadanie Kawusia- już z 5 razy je czytałam;p;p Genialne jest :-)
Jestem zaszczycona :) Muszę szybko coś naskrobać dla tej twojej niegrzecznej strony :P
Chyba tak :D Gdzie ja teraz znajdę materiał do następnych opowiadań, jak mi się tu dziewczyna wyczerpała? <ciężko wzdycha> :D
a w sieci już krązy szalona teoria że to Oliver i Felka się hajtną;p Nie twierdzę że by mnie to nie zadowoliło ale uważam że na to stanowczo za wcześnie. Te matołki najpierw muszą ze sobą być xd
hahahah, na pewno to się nie zdarzy- było jasno powiedziane ze to slub Diggle'a czemu ludzie się nakręcają:D?
Bo myślą że przez wmówienie to sobie i innym to się naprawdę stanie. Ale to wiadomo że chodzi o ślub D&L. szczerze mam nadzieję że na ślubie Olicity już będzie razem.
Czy ja wiem, czy felka przyjdzie z palmerem? Kontrakt ma podpisany tylko na 16 odcinków, także ja bym tu polemizowała :)
Kawusiu, problem w tym, że Routh omija niektóre odcinki wiec jego obecność moze rozciągnąć sie na cały sezon- nie było go w 4, 6, 8 odcinku. czyli to już daje 19 odcinek:(
Oj wiem, ale nie mówmy o tym. Zostań przy tym, że nie będzie go już w serialu :)
nie myśl tak;p Do finału 3 sezonu Palmera już nie będzie w Arrow. A Laurel dla Olivera jest przyjaciołką. Wyobrazasz to sobie cały sezon mówi że kocha Felkę a potem na jej oczach na ślub idzie z inna? i To jeszcze byłą dziewczyną?
Przyszło mi coś na myśl- narodziny Sary - zerwanie; slub D&L - pogodzenie się - i taka scene widziałabym w finale - pięknie zamkniety 3 sezon
powiem Ci podoba mi się ten scenariusz:-) i to raczej pewne na 100% że połączenie Felki i Olivera nastąpi w Finale- wcześniej nie ma na co liczyć/